You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 238046
Call-Girl
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 465
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.103
- Πόντοι
- 19.795
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τοιούτου μεγέθους προσβολή ου δύναται να παραμείνει αναπάντητος!Είμεθα στο τόπικ.της λάσπης επί του ανεμιστήρος & των θερμοκρασιών περιβάλλοντος χώρου & ουχί της αλήθειας κ. Μπλιζ... Ο περιβάλλων χώρος της κλειστής κολυμβητικής δεξαμενής που μεταβένεται δια την τέρψη του μυοσκελετικού κειμένεται μεταξύ 21⁰ & 24⁰ C πού με το πολύ καλό σας Arena Byor δημιουργείται επιφωνήματα θαυμασμού υπεριλήκων κυριών.
Ημείς κ. Μπλιζ κολυμπουμε σε περιβάλλον ουχί πρόζας για αυτό καί οι ισοθερμικές στολές.
Υ.Γ. Όπως έχω ξαναπεί οι Ιχθείς διαμοιράζονται σε παρακείμενες οικογένειες και μοναστήρια.
Φεύ είς τό τόπικ της ειλικρίνειας!!!!
Θα απαντήσω ενδελεχώς αύριον δεδομένου ότι εντός ολίγου θα εισέλθω εις καθεστώς αυξημένου επιτηρησεως...
Εν μόνο θα ειπω, κύριε.
Είναι πλέον φανερόν ότι έχετε ενταχθεί εις τας τάξεις της διεθνούς κομμουνιστικής και σιωνιστικής συμμαχίας, η οποία διώκει απηνως και συστηματικώς τον δυσμοιρο τούτο Νηματοθετη.
Ες αύριον λοιπόν.
Φευ σαραντατριακις!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλησπέρα, κυρία!
Πολύ κρυο όμως ! Οι ρογιτσες τσίτα![]()
Τυχαίως εισήλθατε εις το Νήμα Ημών;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Γεια σου σαντοου μαν.. ευχαριστώ για το promotion..είμαι μακριά..πάνε μια βόλτα εσύ πρώτα και μου λες ,αν είναι να κατέβωΘα έρθει ο @Aristarxos unplugged να σε ζεστάνει...![]()
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Και συνεχίζω, κυρία, @PopiPopakiBeba .
Κατά αρχήν: Καλώς ήρθατε!!!
Το νήμα μας είναι φιλόξενον πλην όμως σπανίως θήλυ τι μας τιμά με την παρουσίαν του.
Παρόλα αυτά είμεθα αξιοπρεπείς, ευγενείς και δεν σιελορροουμε. Βεβαίως τα θήλεα δεν εκτιμούν τα χαρακτηριστικά μας αυτά και για αυτό δεν έχομεν γκόμενα...
Αλλά ποιος έχει τα πάντα εις τον βίον του;
Κατά αρχήν: Καλώς ήρθατε!!!
Το νήμα μας είναι φιλόξενον πλην όμως σπανίως θήλυ τι μας τιμά με την παρουσίαν του.
Παρόλα αυτά είμεθα αξιοπρεπείς, ευγενείς και δεν σιελορροουμε. Βεβαίως τα θήλεα δεν εκτιμούν τα χαρακτηριστικά μας αυτά και για αυτό δεν έχομεν γκόμενα...
Αλλά ποιος έχει τα πάντα εις τον βίον του;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλησπέρα, κύριε.
Βαθύ νόημα
Γειά σας παππούδες![]()
Μπήκε θήλυ εις το Νήμα μας...!!!
Εσύ όταν κατέβεις, πρώτα θα πας στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά οπουδήποτε αλλού γιατί θα έχουμε παρεξηγήσεις.Γεια σου σαντοου μαν.. ευχαριστώ για το promotion..είμαι μακριά..πάνε μια βόλτα εσύ πρώτα και μου λες ,αν είναι να κατέβω
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Θυμίζω επίσης, Ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ, ότι έχουμε ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!
Το 64,3% διαφωνεί μαζί σας βέβαια...Παρόλα αυτά είμεθα αξιοπρεπείς, ευγενείς και δεν σιελορροουμε.
genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Μα χάρη σε σας μπήκε.Καλησπέρα, κύριε.
Μπήκε θήλυ εις το Νήμα μας
Είσθε ο πρώτος που ακολουθεί
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Το 64,3% διαφωνεί μαζί σας βέβαια...
![]()
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Βρήκατε στιγμή να καταδώσετε, κύριε...
Αγώνα κάνω να πείσω την κα. @PopiPopakiBeba να ξαναμπεί...
Αλλιώς θήλυ εκ νέου το επόμενο θέρος...
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Εγώ είμαι ποίο μακριά ,θα στην στείλω με κούριερΓεια σου σαντοου μαν.. ευχαριστώ για το promotion..είμαι μακριά..πάνε μια βόλτα εσύ πρώτα και μου λες ,αν είναι να κατέβω
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Θα πάω για προσκύνημαΕσύ όταν κατέβεις, πρώτα θα πας στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά οπουδήποτε αλλού γιατί θα έχουμε παρεξηγήσεις.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.801
- Πόντοι
- 3.656
έχει πέσει στην αντίληψη μουΚαλησπέρα, κύριε.
Μπήκε θήλυ εις το Νήμα μας...!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Επίσης, υπάρχει ακόμα ένα θέμα: δεν ερρωτοτροπω με εργαζόμενες κοπέλες εδώ και πολλά χρόνια..για ξεκαρφωμα που και που λέω διάφορα αλλά εντάξειΕγώ είμαι ποίο μακριά ,θα στην στείλω με κούριερ
Ουπς! Πάλι γκάφα έκανα;
Βρήκατε στιγμή να καταδώσετε, κύριε...
Αγώνα κάνω να πείσω την κα. @PopiPopakiBeba να ξαναμπεί...
Αλλιώς θήλυ εκ νέου το επόμενο θέρος...
![Dog Show GIF by Westminster Kennel Club Dog Show GIF by Westminster Kennel Club](https://media3.giphy.com/media/5bgS90uCmWoWp2hBvj/200.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις