CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.932
- Πόντοι
- 3.786
Συνταξιούχος Καπετάνιος είσθε;Και εδώ στην γειτονιά μου, έχουμε ποτάμι που βγάζουν βόλτα τα ζωάκια τους. Εγώ, πλέον, δεν έχω ζωάκι, βγάζω βόλτα την γυναίκα μου.![]()
Συνταξιούχος Καπετάνιος είσθε;Και εδώ στην γειτονιά μου, έχουμε ποτάμι που βγάζουν βόλτα τα ζωάκια τους. Εγώ, πλέον, δεν έχω ζωάκι, βγάζω βόλτα την γυναίκα μου.![]()
Ε, όχι και ανεξήγητο, κυρία!!!!
Τόσους μήνες σας φλερτάρω. Τόσες δημόσιες προσβολές σας έχω καταπιεί.
Κόντεψα να καταστώ περίγελος των κυνών (ρεζίλι των σκυλιών) πλην όμως δεν παρεξέκλινα του στόχου μου. Η κα. @Ελενα110 σταμάτησε να μπαίνει στο Νήμα μας επειδή φοβήθηκε....
Επιτέλους ενσκυψατε προς την ορθήν κατεύθυνσιν.
Δεν θέλω να καταστρέψω την φαντασίωση, που τηρείτε, πλην όμως το μόνο κοινό που έχω με τον μπούλη Prince William είναι τα χρώματα.
Κατά τα λοιπά... Αυτός είναι χαλβάς. Εγώ δεν είμαι.
Αυτός δεν έχει μαλλιά. Εγώ έχω.
Αυτός ζει δωρεάν και σε βάρος των κορόιδων. Εγώ όχι.
Ούτε συνταξιούχος, ούτε καπετάνιος. Φευ.Συνταξιούχος Καπετάνιος είσθε;
Ακριβώς...μα τι νόμιζε, οτι μ αρέσουν οι παρτουζες;!Μην απογοητεύεστε! Απλώς, η κα Joanna θέλει να συνεχίσει να εργάζεται και μετά τον γάμο, για να μη σας επιβαρύνει οικονομικά. Τέτοιες γυναίκες σπανίζουν!
Και στο μεταξύ και βλέποντας τα έως σήμερα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας, παρατηρώ ότι η πλειοψηφία ενδιαφέρεται μόνο για υλικές απολαύσεις και όχι για την πνευματική εξύψωση..
O tempora, o mores!
Προφυλακτικά να πάρεις φίλε μου. Κυκλοφορούν κάτι ουφο με κονδυλώματα εκεί.Αφού το κοινό δεν ενδιαφέρεται τόσο για τις αλληγορίες μου, θα αποσυρθωαπο τη συγγραφή για λίγο, μέχρι να γίνει απαιτητη η επιστροφή μου..
Πάω στην οδό μαύρης πετρας..
Λοιπόν Αρίστο, έχεις την στόφα μεγάλου συγγραφέα. Αυτός ο Κάπτεν θυμίζει λίγο τον φύλακα στην πύλη του Νόμου, στην Δίκη του Κάφκα. Σε αυτό το αλληγορικό διήγημα είναι φανερή η αιώνια πάλη επιθυμίας και ενοχών που έχει σημαδέψει τον πολιτισμό.(συνέχεια): " η όμορφη κοκκινομαλα είχε αρχίσει να μεταμορφώνεται σε ένα κόκκινο πλαδαρό πλάσμα σα χταπόδι, και τα μαλλιά της είχαν γίνει πλοκάμια που τυλίγονταν γύρω από το λαιμό μου με σκοπό τον πνιγμό μου. Τρόμαξα αφάνταστα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, καθώς τα πλοκάμια εσφιγγαν όλο και πιο δυνατά. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας, δάγκωσα ένα πλοκάμι ( το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν πολύ ζουμερο και νόστιμο) και το έκοψα. Το κοκκινομαλικο χταπόδι, άρχισε να φωνάζει από πόνο, και βρήκα την ευκαιρία και έφυγα τρέχοντας. ( Εν τω μεταξύ κράτησα και το πλοκάμι γιατί με είχε πιάσει μια λιγούρα). Με κηνυγουσε όμως ένα πλοκάμι που είχε αυτονομηθεί από τον κορμό του χταποδιού, με σκοπό να με σύρει πίσω στον οίκο. Όταν έφτανα στην πύλη φώναξα: " κάπτεν άνοιξε" . Ο καπτεν απάντησε: " στα λεγα να πάρεις προφυλάξεις, εσύ τίποτα, τα θέλες και τα παθες, άλλη να φορά να προσέχεις " . "άστα λόγια καπτεν κι άνοιξε" απάντησα κι έφυγα τρέχοντας από την καταραμένη πόλη τρώγοντας το πλοκάμι ( καλό το πλοκάμι)
Έτσι ακριβώς!Λοιπόν Αρίστο, έχεις την στόφα μεγάλου συγγραφέα. Αυτός ο Κάπτεν θυμίζει λίγο τον φύλακα στην πύλη του Νόμου, στην Δίκη του Κάφκα. Σε αυτό το αλληγορικό διήγημα είναι φανερή η αιώνια πάλη επιθυμίας και ενοχών που έχει σημαδέψει τον πολιτισμό.
Εμ!Έτσι ακριβώς!
Κάποιον μου θυμίζει αυτό το χανουμάκι, ο φύλακας...Παρότι είπα ότι δε θα γράψω, το χέρι μου μόνο του έπιασε το στυλό και ξεκίνησε την περιγραφή όσων ανομολογητων συνέβησαν στης μαύρης πέτρας το στενό: "πήγα στην οδό μαύρης πέτρας αποφασισμένος να ξεχάσω την απροσδόκητη πίκρα που αποκόμισα από την απόρριψη του κοινού. Τελικά, το έργο μου δε γίνεται αποδεκτό. Το νέο " Ρωμαίος και Ιουλιέτα" δεν ήταν γραφτό να μπει στις σελίδες ενός βιβλίου και θα μείνει μόνο χαραγμένο σαν μια μακρινή , γλυκιά ανάμνηση στην καρδιά μου. Με μαυρισμένη ψυχή και κατεβασμένο κεφάλι έσυρα τα βήματα μου στην άνω πόλη και πέρασα την γνωστή σε λίγους πύλη. Ο φύλακας,ο καπτεν Κάππα οπως τον αποκαλούν, όταν με είδε γέλασε βροντερά και μου είπε: "Αρισταρχε καλύτερα σε βλέπω. Την τελευταία φορά έφυγες τρέχοντας, και κομμάτια λέπρας έπεφταν πίσω σου" . " Με βλέπεις καλύτερα, γιατί μάλλον άλλαξες γυαλιά" του απάντησα πικροχολα, εμφανώς επηρεασμένος από τον παραγκωνισμό μου από τα λογοτεχνικά δρώμενα. " Μόνο ΑΕΚ" μου απάντησε και " πρόσεχε μην ξαναμπλεξεις" ( συνέχισε να γελά και να με κοροϊδεύει)
Μπήκα στη γνωστή σας από τις προηγούμενες περιγραφές πόλη, με τους πολλούς τζάμπα οίκους. Δεν είχα διάθεση να μπω πήγα μόνο για βόλτα, για να ξεχαστω. Σκεφτόμουν: " παρότι αυτοί οι αχάριστοι με έστειλαν σπίτι μου, θα γράψω το βιβλίο. Θα τους δείξω εγώ.."
( Συνεχίζεται)
Romeo and Juliet, κυρία;;;;Σου αφιερώνω αυτό για να σταματήσεις να γκρινιάζεις κουρκουμπινι μου...
![]()
Ουκ εν τω πολλώ το ευ, κύριε!
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι..
Η ψηφοφορία ευρίσκεται μεταξύ ελάχιστου και ανύπαρκτου.