Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.932
Πόντοι
3.786

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.115
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes:
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι..
Η ψηφοφορία ευρίσκεται μεταξύ ελάχιστου και ανύπαρκτου.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
174.531
Ε, όχι και ανεξήγητο, κυρία!!!!

Τόσους μήνες σας φλερτάρω. Τόσες δημόσιες προσβολές σας έχω καταπιεί.
Κόντεψα να καταστώ περίγελος των κυνών (ρεζίλι των σκυλιών) πλην όμως δεν παρεξέκλινα του στόχου μου. Η κα. @Ελενα110 σταμάτησε να μπαίνει στο Νήμα μας επειδή φοβήθηκε....:2funny:

Επιτέλους ενσκυψατε προς την ορθήν κατεύθυνσιν.:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Δεν θέλω να καταστρέψω την φαντασίωση, που τηρείτε, πλην όμως το μόνο κοινό που έχω με τον μπούλη Prince William είναι τα χρώματα.
Κατά τα λοιπά... Αυτός είναι χαλβάς. Εγώ δεν είμαι.
Αυτός δεν έχει μαλλιά. Εγώ έχω.
Αυτός ζει δωρεάν και σε βάρος των κορόιδων. Εγώ όχι.

Σου αφιερώνω αυτό για να σταματήσεις να γκρινιάζεις κουρκουμπινι μου...

20240105_162838.jpg

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
174.531
Μην απογοητεύεστε! Απλώς, η κα Joanna θέλει να συνεχίσει να εργάζεται και μετά τον γάμο, για να μη σας επιβαρύνει οικονομικά. Τέτοιες γυναίκες σπανίζουν!
Ακριβώς...μα τι νόμιζε, οτι μ αρέσουν οι παρτουζες;!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Και στο μεταξύ και βλέποντας τα έως σήμερα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας, παρατηρώ ότι η πλειοψηφία ενδιαφέρεται μόνο για υλικές απολαύσεις και όχι για την πνευματική εξύψωση..

O tempora, o mores!
Screenshot_2024-01-06-11-30-45-077_com.android.chrome~2.jpg

:2funny::2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Αφού το κοινό δεν ενδιαφέρεται τόσο για τις αλληγορίες μου, θα αποσυρθωαπο τη συγγραφή για λίγο, μέχρι να γίνει απαιτητη η επιστροφή μου..
Πάω στην οδό μαύρης πετρας..

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.932
Πόντοι
3.786
Αφού το κοινό δεν ενδιαφέρεται τόσο για τις αλληγορίες μου, θα αποσυρθωαπο τη συγγραφή για λίγο, μέχρι να γίνει απαιτητη η επιστροφή μου..
Πάω στην οδό μαύρης πετρας..
Προφυλακτικά να πάρεις φίλε μου. Κυκλοφορούν κάτι ουφο με κονδυλώματα εκεί.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Παρότι είπα ότι δε θα γράψω, το χέρι μου μόνο του έπιασε το στυλό και ξεκίνησε την περιγραφή όσων ανομολογητων συνέβησαν στης μαύρης πέτρας το στενό: "πήγα στην οδό μαύρης πέτρας αποφασισμένος να ξεχάσω την απροσδόκητη πίκρα που αποκόμισα από την απόρριψη του κοινού. Τελικά, το έργο μου δε γίνεται αποδεκτό. Το νέο " Ρωμαίος και Ιουλιέτα" δεν ήταν γραφτό να μπει στις σελίδες ενός βιβλίου και θα μείνει μόνο χαραγμένο σαν μια μακρινή , γλυκιά ανάμνηση στην καρδιά μου. Με μαυρισμένη ψυχή και κατεβασμένο κεφάλι έσυρα τα βήματα μου στην άνω πόλη και πέρασα την γνωστή σε λίγους πύλη. Ο φύλακας,ο καπτεν Κάππα οπως τον αποκαλούν, όταν με είδε γέλασε βροντερά και μου είπε: "Αρισταρχε καλύτερα σε βλέπω. Την τελευταία φορά έφυγες τρέχοντας, και κομμάτια λέπρας έπεφταν πίσω σου" . " Με βλέπεις καλύτερα, γιατί μάλλον άλλαξες γυαλιά" του απάντησα πικροχολα, εμφανώς επηρεασμένος από τον παραγκωνισμό μου από τα λογοτεχνικά δρώμενα. " Μόνο ΑΕΚ" μου απάντησε και " πρόσεχε μην ξαναμπλεξεις" ( συνέχισε να γελά και να με κοροϊδεύει)
Μπήκα στη γνωστή σας από τις προηγούμενες περιγραφές πόλη, με τους πολλούς τζάμπα οίκους. Δεν είχα διάθεση να μπω πήγα μόνο για βόλτα, για να ξεχαστω. Σκεφτόμουν: " παρότι αυτοί οι αχάριστοι με έστειλαν σπίτι μου, θα γράψω το βιβλίο. Θα τους δείξω εγώ.."
( Συνεχίζεται)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
( συνέχεια): " προχωρούσα λοιπόν σκυθρωπός και ξαφνικά μια πανέμορφη κοπέλα, έξω από έναν οίκο μου φώναξε: " νεαρέ ( sic) έλα να περάσεις καλά " . Μαγεύτηκα από την εμφάνιση της και μπήκα στον οίκο. Ήταν κοκκινομαλα,με μακριά μαλλιά , πολύ όμορφη και με πολύ έντονο σεξ απιλ. Με φιλούσε με πάθος και με αγκάλιασε με στοργή. Προχωρούσαμε λοιπόν στην όλους γνωστή σεξουαλική διαδικασία, με χαλαρούς ρυθμούς, λες και είχαμε δεσμό.
Ήρθα από πάνω της , έκλεισα τα μάτια και μαγεμένος είχα αφεθεί στην απόλαυση του κορμιού της.
Μετά από λίγο άνοιξα τα μάτια, και τι να δω.. ( συνεχίζεται)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
(συνέχεια): " η όμορφη κοκκινομαλα είχε αρχίσει να μεταμορφώνεται σε ένα κόκκινο πλαδαρό πλάσμα σα χταπόδι, και τα μαλλιά της είχαν γίνει πλοκάμια που τυλίγονταν γύρω από το λαιμό μου με σκοπό τον πνιγμό μου. Τρόμαξα αφάνταστα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, καθώς τα πλοκάμια εσφιγγαν όλο και πιο δυνατά. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας, δάγκωσα ένα πλοκάμι ( το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν πολύ ζουμερο και νόστιμο) και το έκοψα. Το κοκκινομαλικο χταπόδι, άρχισε να φωνάζει από πόνο, και βρήκα την ευκαιρία και έφυγα τρέχοντας. ( Εν τω μεταξύ κράτησα και το πλοκάμι γιατί με είχε πιάσει μια λιγούρα). Με κηνυγουσε όμως ένα πλοκάμι που είχε αυτονομηθεί από τον κορμό του χταποδιού, με σκοπό να με σύρει πίσω στον οίκο. Όταν έφτανα στην πύλη φώναξα: " κάπτεν άνοιξε" . Ο καπτεν απάντησε: " στα λεγα να πάρεις προφυλάξεις, εσύ τίποτα, τα θέλες και τα παθες, άλλη να φορά να προσέχεις " . "άστα λόγια καπτεν κι άνοιξε" απάντησα κι έφυγα τρέχοντας από την καταραμένη πόλη τρώγοντας το πλοκάμι ( καλό το πλοκάμι)

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.932
Πόντοι
3.786
(συνέχεια): " η όμορφη κοκκινομαλα είχε αρχίσει να μεταμορφώνεται σε ένα κόκκινο πλαδαρό πλάσμα σα χταπόδι, και τα μαλλιά της είχαν γίνει πλοκάμια που τυλίγονταν γύρω από το λαιμό μου με σκοπό τον πνιγμό μου. Τρόμαξα αφάνταστα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, καθώς τα πλοκάμια εσφιγγαν όλο και πιο δυνατά. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας, δάγκωσα ένα πλοκάμι ( το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν πολύ ζουμερο και νόστιμο) και το έκοψα. Το κοκκινομαλικο χταπόδι, άρχισε να φωνάζει από πόνο, και βρήκα την ευκαιρία και έφυγα τρέχοντας. ( Εν τω μεταξύ κράτησα και το πλοκάμι γιατί με είχε πιάσει μια λιγούρα). Με κηνυγουσε όμως ένα πλοκάμι που είχε αυτονομηθεί από τον κορμό του χταποδιού, με σκοπό να με σύρει πίσω στον οίκο. Όταν έφτανα στην πύλη φώναξα: " κάπτεν άνοιξε" . Ο καπτεν απάντησε: " στα λεγα να πάρεις προφυλάξεις, εσύ τίποτα, τα θέλες και τα παθες, άλλη να φορά να προσέχεις " . "άστα λόγια καπτεν κι άνοιξε" απάντησα κι έφυγα τρέχοντας από την καταραμένη πόλη τρώγοντας το πλοκάμι ( καλό το πλοκάμι)
Λοιπόν Αρίστο, έχεις την στόφα μεγάλου συγγραφέα. Αυτός ο Κάπτεν θυμίζει λίγο τον φύλακα στην πύλη του Νόμου, στην Δίκη του Κάφκα. Σε αυτό το αλληγορικό διήγημα είναι φανερή η αιώνια πάλη επιθυμίας και ενοχών που έχει σημαδέψει τον πολιτισμό.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Λοιπόν Αρίστο, έχεις την στόφα μεγάλου συγγραφέα. Αυτός ο Κάπτεν θυμίζει λίγο τον φύλακα στην πύλη του Νόμου, στην Δίκη του Κάφκα. Σε αυτό το αλληγορικό διήγημα είναι φανερή η αιώνια πάλη επιθυμίας και ενοχών που έχει σημαδέψει τον πολιτισμό.
Έτσι ακριβώς!:woldman::woldman:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.949
Πόντοι
6.236
Παρότι είπα ότι δε θα γράψω, το χέρι μου μόνο του έπιασε το στυλό και ξεκίνησε την περιγραφή όσων ανομολογητων συνέβησαν στης μαύρης πέτρας το στενό: "πήγα στην οδό μαύρης πέτρας αποφασισμένος να ξεχάσω την απροσδόκητη πίκρα που αποκόμισα από την απόρριψη του κοινού. Τελικά, το έργο μου δε γίνεται αποδεκτό. Το νέο " Ρωμαίος και Ιουλιέτα" δεν ήταν γραφτό να μπει στις σελίδες ενός βιβλίου και θα μείνει μόνο χαραγμένο σαν μια μακρινή , γλυκιά ανάμνηση στην καρδιά μου. Με μαυρισμένη ψυχή και κατεβασμένο κεφάλι έσυρα τα βήματα μου στην άνω πόλη και πέρασα την γνωστή σε λίγους πύλη. Ο φύλακας,ο καπτεν Κάππα οπως τον αποκαλούν, όταν με είδε γέλασε βροντερά και μου είπε: "Αρισταρχε καλύτερα σε βλέπω. Την τελευταία φορά έφυγες τρέχοντας, και κομμάτια λέπρας έπεφταν πίσω σου" . " Με βλέπεις καλύτερα, γιατί μάλλον άλλαξες γυαλιά" του απάντησα πικροχολα, εμφανώς επηρεασμένος από τον παραγκωνισμό μου από τα λογοτεχνικά δρώμενα. " Μόνο ΑΕΚ" μου απάντησε και " πρόσεχε μην ξαναμπλεξεις" ( συνέχισε να γελά και να με κοροϊδεύει)
Μπήκα στη γνωστή σας από τις προηγούμενες περιγραφές πόλη, με τους πολλούς τζάμπα οίκους. Δεν είχα διάθεση να μπω πήγα μόνο για βόλτα, για να ξεχαστω. Σκεφτόμουν: " παρότι αυτοί οι αχάριστοι με έστειλαν σπίτι μου, θα γράψω το βιβλίο. Θα τους δείξω εγώ.."
( Συνεχίζεται)
Κάποιον μου θυμίζει αυτό το χανουμάκι, ο φύλακας...:think:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.681
Πόντοι
3.846
Καλά το πας, από σαιξηπιρικό ρομαντισμό το γύρισες σε λογοτεχνία του φανταστικού με φροϋδικές προεκτάσεις. Η ιδέα της πύλης έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Δυστυχώς σύντροφε, το ελληνικό κοινό δεν είναι της κουλτούρας. Σου προτείνω να συνεχίσεις τα short stories με την πύλη, αλλά βάλε τα θέματα που μετράνε για τον Έλληνα: ποδόσφαιρο, σεξ, πόλεμος, ανέκδοτα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σου αφιερώνω αυτό για να σταματήσεις να γκρινιάζεις κουρκουμπινι μου...

20240105_162838.jpg
Romeo and Juliet, κυρία;;;;
Πώς πρέπει τώρα να το εκλάβω αυτό;;;;

Υ.Γ. Guys, help me out! I cannot figure it out....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes:
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι..
Η ψηφοφορία ευρίσκεται μεταξύ ελάχιστου και ανύπαρκτου.
Ουκ εν τω πολλώ το ευ, κύριε!
Ουκ εν τω πολλώ....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Παρεμπιπτόντως όσοι έχουν Cosmote, να δουν το Glastonbury 2023. Best of.
Ωραία μουσική. Μεγάλη συμμετοχή του κοινού και ωραίες Αγγλιδουλες fans ή groupies.

Συμμετέχει και η πανέμορφη Cate Blanchett γύρω στο 21:00.

Εγκλεισμός όλο το ΣΚ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκερτσοζα η Cate ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κ. CaptainK,
επίσης να γνωρίζετε ότι οπαδοί της ΑΕΚ στο Νήμα μας είναι οι κ.κ. eraser και Διομήδης μου.
Παλαιότερα είχαμε και μέλος από την Σκεπαστή, τον κ. tomahok.
Ίσως κάποια στιγμή ο κ. tomahok επιστρέψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom