Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και στο μεταξύ και βλέποντας τα έως σήμερα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας, παρατηρώ ότι η πλειοψηφία ενδιαφέρεται μόνο για υλικές απολαύσεις και όχι για την πνευματική εξύψωση..

O tempora, o mores!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.931
Πόντοι
3.786
(Πήγαμε για καφέ και πήρα μαζί το κατοικίδιο μου το ανακοντα, αλλά εσύ πες μόνο το προηγούμενο)
Ιδιόρρυθμοι καλλιτέχνες! Εμείς οι ναυτικοί αγαπάμε τις γάτες και τους παπαγάλους. Παλιότερα, οι παντρεμένοι εξ ημών, είχαν και μαϊμούδες, ίσως για να τους θυμίζουν το σπιτικό τους κατά τα πολύμηνα ταξίδια τους, αλλά απαγορεύτηκαν, ποιος ξέρει γιατί.

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.948
Πόντοι
6.236
Ιδιόρρυθμοι καλλιτέχνες! Εμείς οι ναυτικοί αγαπάμε τις γάτες και τους παπαγάλους. Παλιότερα, οι παντρεμένοι εξ ημών, είχαν και μαϊμούδες, ίσως για να τους θυμίζουν το σπιτικό τους κατά τα πολύμηνα ταξίδια τους, αλλά απαγορεύτηκαν, ποιος ξέρει γιατί.
Και γιατί κάποιος να θέλει να θυμάται το σπιτικό του ενώ έχει την πολυτέλεια να λείπει και να μην το θυμάται; Τι ανωμαλίες είναι αυτές;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.931
Πόντοι
3.786
Και γιατί κάποιος να θέλει να θυμάται το σπιτικό του ενώ έχει την πολυτέλεια να λείπει και να μην το θυμάται; Τι ανωμαλίες είναι αυτές;
Δεν ξέρω περισσότερα. Άλλοι έλεγαν ότι ήθελαν να θυμούνται την γυναίκα τους προκειμένου να ξαναγυρίσουν πίσω και να μην πεινάσουν τα παιδιά. Άλλοι πάλι, υποστήριζαν ότι οι ίδιες οι σύζυγοι επέβαλαν τις μαϊμούδες επειδή είναι ζηλιάρες, ως μία συνεχή υπενθύμιση του τι πρόκειται να συμβεί εάν ο ναυτικός ερωτευόταν κάποιο πουτανάκι.

Σήμερα έχουμε μόνο γάτες και κάποιες λίγες φορές, παπαγάλους (για τον διάλογο)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ευτυχώς που δεν είμαι ναυτικός.
Μαζί με τις απειλές κατά των γεννητικών οργάνων μου θα είχα και μια μαϊμού...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Screenshot_2024-01-06-10-06-37-039_com.google.android.googlequicksearchbox~2.jpg

Πολύ συμπαθητικά ζωάκια τα ανακοντα. Δίνουν χαρά στον οικοδεσπότη τους

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Πάντως όσοι βαριεστε τα ανακοντα σας, μην τα αφήνετε μετά ελεύθερα κι αδέσποτα στους δρόμους

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πάντως όσοι βαριεστε τα ανακοντα σας, μην τα αφήνετε μετά ελεύθερα κι αδέσποτα στους δρόμους
Ορθόν.
Κάπως έτσι γέμισαν τα πάρκα και με εκείνους τους πράσινους εξωτικούς παπαγάλους.
Τα ανακοντα μας λείπουν τώρα για να τους φάνε...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.085
Πόντοι
19.795
Να αφήσετε τις ενδοσκοπησεις και τις αμπελοφιλοσοφιες και να πάρετε μαζί σας ΕΚΕΙ την επί 13 1/2 έτη σύντροφό σας.

Αν πάτε μόνος, όσες γυναίκες και αν πάρετε, η μοναξιά θα σας κουρελιασει. Και μπορεί και να ολισθησετε προς τη Ν. Και αν ολισθησετε, τότε είστε τελειωμένος.
Την πρώτη φορά είχατε τις δυνάμεις να το ξεπεράσετε. Την 2η φορά θα είστε με την πλάτη στον τοίχο.

Αν πάτε μόνος, θα είναι το ΤΕΛΟΣ.
Δεν θα ενδώσω στον πειρασμό της Ν κύριε. Θα συγκρατηθω, κυρίως για το καλό της, όπως συγκρατηθηκα και πέρσι.
Η σεξουαλική μου σύντροφος έχει κάποιες υποχρεώσεις στην πατρίδα της μέσα στον Φεβρουάριο και δεν μπορεί να έρθει μαζί μου.
Θέμα μοναξιάς, τουλάχιστον επιφανειακα δεν υπάρχει, καλώς, η, κακώς, είμαι δοτικό άτομο, πάντα θα υπάρχει κάποια να το εκμεταλλευτεί.
Ο αρχικός προγραμματισμός λοιπόν, για αυτό το ταξίδι, εφόσον είμαστε υγιείς και πραγματοποιηθεί, είναι "έρευνα αγοράς" το πρώτο δεκαήμερο και μια και μόνη"αγορά " στις υπόλοιπες 20 ημέρες.

Υ.Γ. "Προγραμματισμός" ταξιδιού στην Ταϊλάνδη. Στην απέραντη παιδική χαρά του άνδρα.:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.931
Πόντοι
3.786
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν θα ενδώσω στον πειρασμό της Ν κύριε. Θα συγκρατηθω, κυρίως για το καλό της, όπως συγκρατηθηκα και πέρσι.
Η σεξουαλική μου σύντροφος έχει κάποιες υποχρεώσεις στην πατρίδα της μέσα στον Φεβρουάριο και δεν μπορεί να έρθει μαζί μου.
Θέμα μοναξιάς, τουλάχιστον επιφανειακα δεν υπάρχει, καλώς, η, κακώς, είμαι δοτικό άτομο, πάντα θα υπάρχει κάποια να το εκμεταλλευτεί.
Ο αρχικός προγραμματισμός λοιπόν, για αυτό το ταξίδι, εφόσον είμαστε υγιείς και πραγματοποιηθεί, είναι "έρευνα αγοράς" το πρώτο δεκαήμερο και μια και μόνη"αγορά " στις υπόλοιπες 20 ημέρες.

Υ.Γ. "Προγραμματισμός" ταξιδιού στην Ταϊλάνδη. Στην απέραντη παιδική χαρά του άνδρα.:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Καλό ακούγεται αν καταφέρετε να μείνετε πιστός στο πρόγραμμα.

Αλλά κάτι μου λέει ότι θα βρείτε τρόπο να μας φάτε τα αυτιά με την γκρίνια...:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.085
Πόντοι
19.795
Καλό ακούγεται αν καταφέρετε να μείνετε πιστός στο πρόγραμμα.

Αλλά κάτι μου λέει ότι θα βρείτε τρόπο να μας φάτε τα αυτιά με την γκρίνια...:2funny:
Αγαπητέ κύριε νηματοθετα, ίδιον των υπερηλίκων είναι η γκρίνια.
Μέχρι να συνηθίσεις τις πάνες ακράτειας έρχεται το Π. Μέχρι να συνηθίσεις τό Π, έρχονται τα ακουστικά βαρυκοιας. Μέχρι να συνηθίσεις τα ακουστικά, έρχεται ο καθετήρας. Πώς να μην γκρινιάζουμε συνέχεια.:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αγαπητέ κύριε νηματοθετα, ίδιον των υπερηλίκων είναι η γκρίνια.
Μέχρι να συνηθίσεις τις πάνες ακράτειας έρχεται το Π. Μέχρι να συνηθίσεις τό Π, έρχονται τα ακουστικά βαρυκοιας. Μέχρι να συνηθίσεις τα ακουστικά, έρχεται ο καθετήρας. Πώς να μην γκρινιάζουμε συνέχεια.:confused:
Γατάκι είστε ακόμη!
Που να δείτε το πάρτι με την μασέλα...!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Αυτό το βγάζεις βόλτα στην Τούμπα;
Έχουμε ένα ποτάμι στη Τούμπα ( μικρό) με ένα πάρκο και χώρο για περπάτημα,που πάει ο κόσμος τα ζωάκια του.. πάμε κι εμεις εκεί

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.931
Πόντοι
3.786
Έχουμε ένα ποτάμι στη Τούμπα ( μικρό) με ένα πάρκο και χώρο για περπάτημα,που πάει ο κόσμος τα ζωάκια του.. πάμε κι εμεις εκεί
Εάν έρθεις στη Ν.Φιλαδέλφεια θα το αφήσουμε να παίξει στον Ποδονίφτη. Έτσι όπως το βλέπω μπορεί να καταπιεί και το πούλμαν του Παναθηναϊκού την ερχόμενη εβδομάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom