διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.426
- Πόντοι
- 5.006
Ωραίο παπούτσιΣίγουρα Mercedes είναι![]()
![]()
Jiοanna ψήφισες? Αν όχι , να ψηφίσεις! (Ψήφισε το 4 για ξεκαρφωμα)Ελα κι εσυ,χιλιοι καλοι χωράνε!
Έτοιμο σ έχω, μόλις ψήφισα!Jiοanna ψήφισες? Αν όχι , να ψηφίσεις! (Ψήφισε το 4 για ξεκαρφωμα)
Ευχαριστώ Joanna ( κάποια στιγμή στο μέλλον σε ανύποπτο χρόνο πες: πω, πω ο Αρίσταρχος, τι ανακοντα ήταν αυτό που είχε!)Έτοιμο σ έχω, μόλις ψήφισα!
![]()
Καλημέρα!Καλημέρα.
Πήραμε οξυμετρο.
Παίζει ανάμεσα στο 94 έως και το 97.
Σ' Εμένα δείχνει σταθερά 99.
Εντάξει θα ρωτήσω γιατρό αλλά επειδή είναι Σάββατο σήμερα...
Ξέρει κανείς για τις τιμές του οξυγόνου;;;
Διαβάσαμε στο διαδίκτυο αλλά εκεί και για ένα συνάχι να διαβάσεις, ετοιμοθάνατο θα σε βγάλει...
Εγώ προς το παρόν είμαι καλά. Έκανα self test ...
Να αφήσετε τις ενδοσκοπησεις και τις αμπελοφιλοσοφιες και να πάρετε μαζί σας ΕΚΕΙ την επί 13 1/2 έτη σύντροφό σας.Το πάνω κεφάλι λέει όχι.
Το κάτω κεφάλι λέει επίσης όχι.
Η καρδιά όμως λέει ναι.
Τι να κάνω;![]()
Καλημέρα και ευχαριστώ!!!Καλημέρα!
Δεν είμαι γιατρός αλλά το 99 είναι τέλειο! Και το 94 έως 97 της κας Μ, δεν είναι κακό, δεδομένου ότι είναι άρρωστη απλώς, καλό είναι, μιας και έχετε το οξύμετρο, να πραγματοποιείτε μετρήσεις και να χτυπήσουν καμπανάκια εάν οι τιμές πάρουν απότομα την κάτω βόλτα...
Πώς αισθάνεται;
Ε, όχι και ανεξήγητο, κυρία!!!!@jim2323 λουκουμακι μου δεν σ απάτησα ,ακόμη,αλλά κάτι με τραβα -ανεξήγητο πραγματικά- προς τον κο @blizardeye ,θα φταίει ότι μου θυμίζει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
....κι εσένα θέλω,ειμαι παρτουζιαρα, δεν έχω τέτοια κολλήματα χαχαχχαχχαχχαχα!!
Ελα κι εσυ,χιλιοι καλοι χωράνε!
Μην απογοητεύεστε! Απλώς, η κα Joanna θέλει να συνεχίσει να εργάζεται και μετά τον γάμο, για να μη σας επιβαρύνει οικονομικά. Τέτοιες γυναίκες σπανίζουν!
Αυτό ήταν λοιπόν;;;;
Τόσο λίγο κράτησε η χαρά μου;;;
Μην στεναχωριέστε,κ. πρώην Λουκουμάκι της...προσοχη-προσοχη κ.τζο
ο κ.μπλιζ εχει ηδη μια φανερη γυναικα και δεν ξερω ποσες αλλες κρυμμενες
τι στο καλο τι τις θελει τοσες γυναικες?
χαρεμι θα ανοιξει
μηπως ειναι τιποτα κανενας μουσουλμανος
κ.τζο τα λογια σας με αναστησαν αλλα οι πραξεις σας με σκοτωσαν
το φιλοσοφησα τωρα -Αι γυναίκαι είναι άπισται!!
Τι μετά τον γάμο, κύριε;Μην απογοητεύεστε! Απλώς, η κα Joanna θέλει να συνεχίσει να εργάζεται και μετά τον γάμο, για να μη σας επιβαρύνει οικονομικά. Τέτοιες γυναίκες σπανίζουν!
Μην στενοχωριέστε! Σιγά το πολυμελές Νήμα...Εδώ πριν από τον αρραβώνα κάλεσε το μισό Νήμα στο κρεβάτι μας...
Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα...Μην στενοχωριέστε! Σιγά το πολυμελές Νήμα...