blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
ΨΗΦΙΣΤΕ για την Αρισταρχειάδα!
Έως 2 ψήφους ο κάθε ένας μας.
Οι ψήφοι είναι μυστικές.
Οι ψήφοι είναι μυστικές.
Καλημερα στους απανταχου μπηχτεςΜόνικα, Μελίνα, Δέσποινα, Ελένη, Ζάνα ...
Στα υπόγεια του Νήματος διεξάγεται μία συνομιλία ...
Υπέργηρο μέλος του Νήματος προετοιμάζεται για παρτούζα με δύο 85χρονες εργαζόμενες...![]()
Αγαπητε νηματοθέτηΑχα!
Βλέπω ότι υπάρχει φρέσκια κριτική για την δικηγορίνα [Vanessa] από Αθήνα [200€/ώρα] και μία του Ιουνίου 2023 από Θεσσαλονίκη [250/ώρα].
Λόγω Μ έχω απομακρυνθεί εδώ και χρόνια από τον 'χώρο' και γι΄ αυτό δεν θα κάνω άλλα σχόλια. Με έκπληξη όμως διαπιστώνω ότι έχω πραγματικά αλλάξει σε σχέση με την πρώτη περίοδό μου εις το μπου.
Οι παλιοί όμως του Νήματος θα καταλάβουν τι ακριβώς εννοώ.
Γνωρίζω επίσης ότι ίσως υπάρξει χείμαρρος σχολίων από τον κ. Ιζνογκούντ ... αν βεβαίως αυτός σχολιάσει με βάση την λογική και όχι τα συναισθηματικά κολλήματά του ...
Φευ εις τα μπριζολάκια του Τέλη!
Αγαπητε νηματοθέτη
Δεν αρνουμαι οτι ειχα μια πολυ ιδιατερη συμπαθεια στην εν λογο Κυρία ..
Αν θυμασαι απ εκεινες τις λαμπρες συζητησεις μας , με τη τσιμπλα στο ματι, η Δικηγορίνα ηταν στανταρακι ....Golden standard θα ελεγα ...
Επισης ομολογω δημοσιως , οτι επικοινωνησα μαζι της , αμα τη επιστροφή της ...
Δεν θα κρινω εμφανιση , service , καθως δεν συναντηθηκαμε , αλλα ειναι στην NO NO λιστα λογω συμπεριφοράς
Δυστυχώς ή ευτυχώς , εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο
Και επειδη εσεις ειχατε την χαρα να γνωρισετε την Ι , καταλαβαινετε την δυσκολια του να πας προς τα πισω
Πάλι;;; Το καλοκαίρι πάλι την είχε πάθει στις διακοπές του. Πριν λίγες μέρες που πέρασα από την πιάτσα των ταξί, ήταν καλά.Ο κ. NICK TRIVE νοσεί εκ κορωνοϊού.
Παραμένει κλινήρης εις την οικίαν του και δια τούτο μην τον ενοχλείτε εις το τηλέφωνόν του.
Θα σας ενημερώσω δια την επιστροφήν του εις την εργασίαν του και τότε μόνο θα δύνασθε να επικοινωνήσετε μαζί του.
Τώρα νοσεί εκ νέου. Του τηλεφώνησα πριν από μισή ώρα.Πάλι;;; Το καλοκαίρι πάλι την είχε πάθει στις διακοπές του. Πριν λίγες μέρες που πέρασα από την πιάτσα των ταξί, ήταν καλά.
Αγαπητε βρισκομαστε πλεον σε μια ηλικία που ψαχνουμε "ολο το πακετο "
Ουδείς αντιλέγει, κύριε!Αγαπητε βρισκομαστε πλεον σε μια ηλικία που ψαχνουμε "ολο το πακετο "
Και μπορειτε να με χαρακτηρισετε οπως αγαπατε , αλλα παντα ημουν πολυ μα παρα πολυ εκλεκτικος
Καλα που το ειπες γιατι ηθελα να του αναθεσω ορισμένες υποθέσεις αναλογες με το αντικειμενο δραστηριοτητοςΤώρα νοσεί εκ νέου. Του τηλεφώνησα πριν από μισή ώρα.
Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν ήτο μόνος ...
Αφήστε τον ήσυχο τώρα.Καλα που το ειπες γιατι ηθελα να του αναθεσω ορισμένες υποθέσεις αναλογες με το αντικειμενο δραστηριοτητος
( μεταφορες με τρικυκλα , κλπ ..ελπιζω να εβαλε POS )
στις κατ ιδιαν τηλεφωνικές μας επικοινωνίες ..σχολιασε οτι οι εν λογο κυριες δεν περνανε κτεο πλεονΟυδείς αντιλέγει, κύριε!
Πάντως κάτωθι της αναρτήσεώς μου περί παρτούζας με 85χρονες, ο κ. κωλο-γερος έχει σκάσει στα γέλια!
Φευ!
Αφεντικο..εγω ψηφισα το 5 να ξερειςΟι ψήφοι δια την Αρισταρχειάδαν πίπτουν ως υετός (βροχή)!!!
ΨΗΦΙΣΤΕ για την Αρισταρχειάδα!
Οι ψήφοι είναι μυστικές.
Δεν εκπλήσσομαι ...Αφεντικο..εγω ψηφισα το 5 να ξερεις
1. Ουδέποτε εις το παρόν Νήμα ετέθη θέμα περί του στήθους της κας. Μπακοδήμου.Τούτο συζητείται εις έτερα ποταπά και ιταμά νήματα του παρόντος.H επιλογή Νο5 ,εκτός του ότι πρέπει να εισέρχεται σε άπασα ψηφοφορία αντικαθιστώντας την αντίστοιχη περί βυζιών της Μπακοδήμου, αποτελεί δείγμα περί της μη σεξουαλικής αποκατάστασης των μελών του νήματος τούτου.
τα βυζια βεβαιως ..βεβαιωςH επιλογή Νο5 ,εκτός του ότι πρέπει να εισέρχεται σε άπασα ψηφοφορία αντικαθιστώντας την αντίστοιχη περί βυζιών της Μπακοδήμου, αποτελεί δείγμα περί της μη σεξουαλικής αποκατάστασης των μελών του νήματος τούτου.
να γιατι συντομα θα εισαι πρωην / επιτιμος νηματοθετης1. Ουδέποτε εις το παρόν Νήμα ετέθη θέμα περί του στήθους της κας. Μπακοδήμου.Τούτο συζητείται εις έτερα ποταπά και ιταμά νήματα του παρόντος.
2. Ουδέποτε εις το παρόν Νήμα υπήρξε ισχυρισμός βάσιμος περί σεξουαλικής αποκαταστάσεως την μελών του Νήματος τούτου.
Το νήμα των καταδοτών της νοθιας και της παραπλάνησης..Για λίγα λεπτά μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας.
Έως δύο ψήφους!