Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.877
Πόντοι
6.236
κ. @Aristarxos unplugged μου!

Αληθές εστί ότι η πλειάς -ου μην η ολότητα- των μελών του παρόντος Νήματος εξενίσθη επί τας πρώτας λογοτεχνικάς αναρτήσεις Υμών!
Επηκολούθησεν υπόγειος διάλογος [Ημών του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας και αυτών, της πλέμπας].
Απεφασίσθη: Wait and see.

Χρόνου προελαύνοντος και διαφόρων αποχρώσεων συμμιγνυομένων [Ημών των παλαιοτέρων και Υμών των νεοτέρων] η κατονόησις των πονημάτων Υμών ήρξατο ασμένως αποδεκτή.

ΔΗΛΩ φανατικός πλέον αναγνώστης των πονημάτων σας, κύριε!

Πλην όμως έφθασε η στιγμή, που τα πονήματά σας θα τεθούν υπό δημοσίαν κρίσιν. Βεβαίως, Ημείς [το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας] ουδεμίαν σημασίαν δίδομεν εις την γνώμην της πλέμπας πλην όμως και επειδή Δηλώ Φανατικός Αναγνώστης Υμών,η αγωνία σας δια την παροχήν likes επί των πονημάτων σας, ΘΑ ΤΕΘΕΙ εις ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ!

Σας παρακαλώ, κ. Αρίσταρχέ μου, να είσθε έτοιμος δια την ωμότηταν των επιλογών που θα τεθούν υπόψιν των ψηφοφόρων.
Το Θηρίο θα εμπήξει τους όνυχάς του επί της σαρκός ίνα εξορύξει την ψυχήν, την τεμαχίσει και ύστερον βρώσει αυτήν αιμορροούσαν!
Αξιότιμε κε νηματοθέτα μας, δε θέλουμε ωμότητες και θηρία εμείς! Εμείς είμαστε ευγενείς και μας αρέσει το λάου λάου...εντάξει, εγώ μπορεί να "σκουπιδιάζομαι" πού και πού σε άλλα νήματα αλλά οι υπόλοιποι της παρέας μου είναι εις και εις : ένας αεκτζής Καπετάνιος τάνκερ πραγματικός, ένας αεκτζής υποψήφιος Νόμπελ και ο αεκτζής κοτζάμ Γλύκας23. Μη μας λέτε για αιμορρούσες βρώσεις γιατί σκιαζόμαατε!
:new_shocked:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αξιότιμε κε νηματοθέτα μας, δε θέλουμε ωμότητες και θηρία εμείς! Εμείς είμαστε ευγενείς και μας αρέσει το λάου λάου...εντάξει, εγώ μπορεί να "σκουπιδιάζομαι" πού και πού σε άλλα νήματα αλλά οι υπόλοιποι της παρέας μου είναι εις και εις : ένας αεκτζής Καπετάνιος τάνκερ πραγματικός, ένας αεκτζής υποψήφιος Νόμπελ και ο αεκτζής κοτζάμ Γλύκας23. Μη μας λέτε για αιμορρούσες βρώσεις γιατί σκιαζόμαατε!
:new_shocked:
Κατανοώ, κύριε!
Πλην όμως έφθασε η στιγμή.
Εντός ολίγου θα υπάρξει ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Υ.Γ. Μία καλημέρα της είπε της κας. @Sexyjoanna ο Γλυκός2323 και κατέστη ο ζαχαρένιος της, ο γλυκός της, ο τσαχπινογαργαλιάρης της, το ζαχαρωτό της κλπ κλπ
Τούπμπαλιν ο Νηματοθέτης είναι ενοχλητικός, γκρινιάρης, την κάνει να αισθάνεται άβολα, ο Νηματοθέτης πρέπει να αποκτήσει πραγματική ζωή, το μπου είναι μόνο για ενημέρωση κλπ κλπ [βλ. δια περισσότερον εις τον 1000σέλιδον υπό έκδοσιν τόμον υπό τον τίτλον: Πως μία γυνή πτύει έναν άνδραν!].

Εντός ολίγου: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπάγω προς διατύπωσιν της Νέας Ψηφοφορίας του Νήματος!
Παρακαλώ, αναμείνατε εις τας οθόνας Υμών.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπάρχει πλέον Νέα Ψηφοφορία

ΨΗΦΙΣΤΕ για τον απόγονο του Ομήρου. Για τον απόγονο της Αφροδίτης

ΨΗΦΙΣΤΕ, ω Όνοι και Χοίροι!

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Εγώ νόμιζα ότι το ερώτημα θα ήταν ποια ιστορία του Αρίστου μας άρεσε περισσότερο, αν γουστάρουμε όταν τον πηδάνε πράσινες σατανικές γριές, αν θα τον περιμένει η Μερσέντες κλπ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έως 2 ψήφους ο κάθε ένας και η ψηφοφορία είναι ΜΥΣΤΙΚΗ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγώ νόμιζα ότι το ερώτημα θα ήταν ποια ιστορία του Αρίστου μας άρεσε περισσότερο, αν γουστάρουμε όταν τον πηδάνε πράσινες σατανικές γριές, αν θα τον περιμένει η Μερσέντες κλπ.
Slowly, slowly catchee monkey, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εχολίαζε [αγάλι αγάλι η αγουρίδα γίνεται μέλι].

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν ξέρω τι να ψηφίσω...

Προβληματίζομαι πάρα πολύ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ψήφισα τελικώς!

Έως 2 ψήφους ο κάθε ένας μας και η ψηφοφορία είναι μυστική!

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Εγώ ψήφισα την πρώτη επιλογή παρόλο που κάμω λαϊκ στις ιστορίες του κι αυτό για να τον πείσω ότι πρέπει να συνεχίσει την συγγραφή ανεξαρτήτως λάικς, αφού όπως όλοι ξέρουν, κάλλιο να μην πάρει λαϊκ ο πλησίον παρά να πάρουμε εμείς.

Άρχοντα Ανπλάγκντ, συνέχισε έτσι και σύντομα η φιγούρα σου θα είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ, δίπλα σε αυτή του Κορνήλιου Καστοριάδη και στους υπόλοιπους πρόσφυγες που άλλαξαν την Ελλάδα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγώ ψήφισα την πρώτη επιλογή παρόλο που κάμω λαϊκ στις ιστορίες του κι αυτό για να τον πείσω ότι πρέπει να συνεχίσει την συγγραφή ανεξαρτήτως λάικς, αφού όπως όλοι ξέρουν, κάλλιο να μην πάρει λαϊκ ο πλησίον παρά να πάρουμε εμείς.

Άρχοντα Ανπλάγκντ, συνέχισε έτσι και σύντομα η φιγούρα σου θα είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ, δίπλα σε αυτή του Κορνήλιου Καστοριάδη και στους υπόλοιπους πρόσφυγες που άλλαξαν την Ελλάδα.
Που ήσασταν τόσα χρόνια, κύριε;;;
Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
Δηλώ συγκεκινημένος, κύριε!

Τω καιρώ εκείνω ότε κάθε τρις και ολίγον [μόνος και εγκαταληφθείς υπό της Αγγλίδος τροφού μου, 5 Ιουνίου 2011] επισκεπτόμουν την υπέροχον πόλιν Υμών, ομού μετά του αδελφού μου, κ. NICK TRIVE και ετέρων συναγωνιστών εσυναντόμεθα εις τα μπριζολάκια του Τέλη [ύπερθεν των Γραφείων των γιαλαντζί κομμουνιστών] και αντηλλάσσαμεν τας νυκτερινάς εμπειρίας μας.

Βεβαίως εγώ πάντα ενεργούσα υπό τας πεφωτισμένας οδηγίας του αδελφού μου, κ. NICK TRIVE!

Αληθές ότι ουδείς επρολάβαινε να χορτάσει επειδή ο πρώην ανεψιός μου, κ. @astatos123 , έτρωγε τα πάντα και σήμερον πλέον μετακινείται μόνο μετά γερανού.
Αλλά αι εποχαί εκείναι ήταν υπέροχαι!!! Those were the days....!!!

All fairy tales come to an end, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε. Ημείς [το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας] και Υμείς [η πλέμπα] πάντως περάσαμε καλώς εκεί και τα Μπριζολάκια του Τέλη θα τηρούν εξέχουσαν θέσιν εις τας Αναμνήσεις Ημών και Υμών!
Καλημέρα σας λατρεμένοοι μου κύριοι... καλημέρα κύριε Μπλιζ ημείς οι νότιοι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα είμεθα θαμώνες του κ. Τέλη από τα έτη 1981 βγαινοντας από την Σ.Ν.Δ αντί να κάτσουμε για κουτσομούρα στην ψαροταβέρνα Μαργαρώ ανηφορήζαμε στην Αθήνα & δη στον κ.Τελη ..
Φεύ στην μοναξιά του Γενάρη.

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.877
Πόντοι
6.236
Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διενέργεια της ψηφοφορίας. Εγώ ψήφισα την επιλογή "2", που παρέπεμπε στον κεντροαφρικανό, την ώρα, που όπως αποδείχθηκε, η ψηφοφορία ήταν ακόμη στα μπετά και η εν λόγω επιλογή είχε μείνει από την προηγούμενη ψηφοφορία, κάτι για το οποίο δεν ευθύνομαι. Τώρα, δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου και φαίνεται ότι έχω επιλέξει κάτι το οποίο δεν έχω επιλέξει.
Τι νοθεία είναι αυτή! Τα λεφτά μου πίσω! :think: Α, δεν πλήρωσα τίποτα. Εντάξει.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διενέργεια της ψηφοφορίας. Εγώ ψήφισα την επιλογή "2", που παρέπεμπε στον κεντροαφρικανό, την ώρα, που όπως αποδείχθηκε, η ψηφοφορία ήταν ακόμη στα μπετά και η εν λόγω επιλογή είχε μείνει από την προηγούμενη ψηφοφορία, κάτι για το οποίο δεν ευθύνομαι. Τώρα, δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου και φαίνεται ότι έχω επιλέξει κάτι το οποίο δεν έχω επιλέξει.
Τι νοθεία είναι αυτή! Τα λεφτά μου πίσω! :think: Α, δεν πλήρωσα τίποτα. Εντάξει.
Δεν πειράζει Ωρίωνα. Αφού μας είπες τι συνέβη είναι σαν να ψήφισες την 4η επιλογή...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.877
Πόντοι
6.236
Δεν πειράζει Ωρίωνα. Αφού μας είπες τι συνέβη είναι σαν να ψήφισες την 4η επιλογή...
Μα εγώ, τα βυζγιά της Μπακοδήμου ήθελα να ψηφίσω.
1704350090233.png

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΨΗΦΙΣΤΕ για την Αρισταρχειάδα!
Έως 2 ψήφους ο κάθε ένας μας.
Οι ψήφοι είναι μυστικές.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ωραία!
Επαναφέρω την επιλογή και πλέον ουδείς μπορεί να αλλάξει την ψήφο του ή τις ψήφους του.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
κ. @Aristarxos unplugged μου!

Αληθές εστί ότι η πλειάς -ου μην η ολότητα- των μελών του παρόντος Νήματος εξενίσθη επί τας πρώτας λογοτεχνικάς αναρτήσεις Υμών!
Επηκολούθησεν υπόγειος διάλογος [Ημών του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας και αυτών, της πλέμπας].
Απεφασίσθη: Wait and see.

Χρόνου προελαύνοντος και διαφόρων αποχρώσεων συμμιγνυομένων [Ημών των παλαιοτέρων και Υμών των νεοτέρων] η κατονόησις των πονημάτων Υμών ήρξατο ασμένως αποδεκτή.

ΔΗΛΩ φανατικός πλέον αναγνώστης των πονημάτων σας, κύριε!

Πλην όμως έφθασε η στιγμή, που τα πονήματά σας θα τεθούν υπό δημοσίαν κρίσιν. Βεβαίως, Ημείς [το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας] ουδεμίαν σημασίαν δίδομεν εις την γνώμην της πλέμπας πλην όμως και επειδή Δηλώ Φανατικός Αναγνώστης Υμών και δια τούτο η αγωνία σας δια την παροχήν likes επί των πονημάτων σας, ΘΑ ΤΕΘΕΙ εις ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ!

Σας παρακαλώ, κ. Αρίσταρχέ μου, να είσθε έτοιμος δια την ωμότηταν των επιλογών που θα τεθούν υπόψιν των ψηφοφόρων.
Το Θηρίο θα εμπήξει τους όνυχάς του επί της σαρκός ίνα εξορύξει την ψυχήν, την τεμαχίσει και ύστερον βρώσει αυτήν αιμορροούσαν!
I ll take the hit...:rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom