Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
" η Μερθέντεθ πηγαινοερχόταν στις παρέες, μιλώντας και γελώντας. Είναι πολύ επικοινωνιακή κι η φωνή της ακούγεται σα γάργαρο νερό. Υπέροχη χροιά, βαθιά και γλυκιά, που φαινόταν σαν μουσική στα αυτιά μου. Είναι πολύ όμορφη: σώμα λατίνας ( you know), μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, γαλάζια μάτια, κι ένα τέλειο, συμμετρικό πρόσωπο."

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
" Κάποια στιγμή τα βλέμματα μας συναντήθηκαν. Αυτό συνέβη αρκετές φορές και διακοπτοταν, καθώς ήταν πολύ κινητική και πήγαινε από παρέα σε παρέα. Μέχρι που κόλλησε στο πηγαδάκι που βρισκόμουν κι εγώ. Στεκόταν απέναντι μου, οι ματιές μας ενώθηκαν και παρέμειναν εκεί.
Ένιωσα κάτι να χαϊδεύει την καρδιά και τη ψυχή μου, σαν ένα κομμάτι της δικής της ψυχής να είχε μπει μέσα στο στήθος μου , μέσα απτό δρόμο που είχαν φτιάξει τα μάτια μας. Νόμισα ότι θα λιποθυμήσω, τα γόνατα μου άρχισαν να τρέμουν, και κάθισα στην καρέκλα που βρισκόταν πίσω μου"

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
" Με πλησίασε λέγοντας: είστε καλά? Μοιάζετε σαν να είδατε φάντασμα,( και γέλασε). Ελάτε να πάμε στην πίσω αυλή, να σας χτυπήσει ο θαλασσινός αέρας. Θα νοιώσετε καλύτερα.
Θα έρθω ,της είπα, αρκεί να μου μιλάς στον ενικό. Εντάξει, απάντησε. Επιασε το χέρι μου και με οδήγησε με αργά βήματα στο δρομάκι που οδηγούσε στο παραθαλάσσιο τμήμα της βίλας.
Την ακολουθούσα υπνωτισμενος και σαστισμένος, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει "

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
" προς στιγμή νόμισα ότι ζούσα μια παραίσθηση, συνέπεια του καπνού και του αλκοόλ. Σκέφτηκα: μάλλον αποκοιμήθηκα και ονειρεύομαι. Ελπίζω να με ξυπνήσουν εγκαίρως, για να προλάβω την πύλη ανοιχτή. Ήμουν σίγουρος για τα παραπάνω, μέχρι που άκουσα την βαθιά, γλυκιά φωνής της να μου λέει: δες τι ωραίο που είναι το λιμάνι και με πλησίασε. Η ανάσα της ήταν δροσερή σαν ανοιξιάτικο βραδινό αεράκι. Είχε πιει λίγο ρούμι , και είχε γεμίσει με τα αρώματα του. Ήπια αχόρταγα τις ανάσες τις, και δάγκωσα ελαφρά τα χείλη της.
Έχασα την αίσθηση του χρόνου.. μια αιωνιότητα"

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
" η αγάπη μας τύλιξε, μας σκέπασε με το σεντόνι της, μας ευχήθηκε να είμαστε πάντα όπως αυτές τις πρώτες στιγμές..την ακούγαμε να μας μιλά και να μας ψιθυρίζει τα πιο όμορφα όνειρα. Κοιταζομασταν και γεμίζαμε ευτυχία, ενώ τα χείλη μας χόρευαν.
Είμαστε σιωπηλοί, αλλά μιλούσαν τα μάτια. Συμφωνήσαμε σε όλα, χωρίς να πούμε ούτε μια λέξη. Λίγο πριν το ξημέρωμα μου είπε: πήγαινε τώρα, θα σε περιμένω, είμαι δική σου.."

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.651
Πόντοι
3.846
αχ κύριε Αρίσταρχε πώς τα λέτε...
Αυτός ο ρομαντισμός στη λογοτεχνία έχει εκλείψει στις μέρες μας. Οι σχεδόν σαιξπηρικές εικόνες σας μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, πολύ πιο αγνές ,τότε που το συναίσθημα καθόριζε τη μοίρα τόσο της γυναίκας όσο και του άντρα.

Και μετά τι έγινε; Έκοψαν βασιλόπιτα στο πάρτι; Τι μουσική έπαιζε ο DJ; Γιατί τη BMW τη συναντούσες μόνο δύο φορές το χρόνο στη βίλα; Έπαιζε κάποια κατάρα; ήταν η BMW αληθινή;

Άσε την έμπνευση να σε καθοδηγήσει ,βγάλτα όλα από μέσα σου

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
" Έφυγα σα χαμένος. Χαιρέτισα τους οικοδεσπότες που μου χαμογελούσαν εγκάρδια και πήρα το δρόμο της επιστροφής. Ενοιωθα τόσο δυνατός, τόσο γεμάτος, όπως ποτέ άλλοτε. Την ενοιωθα κοντά μου, δίπλα μου, σε κάθε βήμα που έκανα.. "είμαι δική σου" , μου είπε όταν με χαιρέτισε. "Θα σε περιμένω". Αυτά της τα λόγια μου προκαλούσαν μια μέθη , που όμοια της δεν είχα νοιώσει ποτέ. Η Μερθέντεθ μου έδωσε τόσο θάρρος, που οι 6 μήνες μέχρι την οριστική μας ένωση, μου φαίνονταν 6 λεπτά.
Αυτά σκεφτόμουν , όταν άκουσα τον shadow man , να μου φωνάζει :" βιασου π@π@ρ@ Αρισταρχε..κλείνει η πύλη".. "

Τελευταία τροποποίηση:

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Όσο η πύλη είναι ανοιχτή όλες οι επιλογές υπάρχουν. Τα πάντα είναι εν δυνάμει, δεν υπάρχουν αλλά μπορούν να υπάρξουν.
Όταν κλείσει, η επιλογή έχει γίνει και καλώς την την βαλίτσα είτε επώνυμη.. είτε σπο την οδό Αθηνάς.. :confused::wink::embarrased:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
It's getting more and more interesting!
Τόσο η Αρισταρχειος συγγραφή όσο και τα σχόλια των αναγνωστών!

Α star (Αρίσταρχος) is born!

Καλημέρα στο Νήμα της Ποίησης, της Λογοτεχνίας και της Αγαμίας!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αχα!
Βλέπω ότι υπάρχει φρέσκια κριτική για την δικηγορίνα [Vanessa] από Αθήνα [200€/ώρα] και μία του Ιουνίου 2023 από Θεσσαλονίκη [250/ώρα].

Λόγω Μ έχω απομακρυνθεί εδώ και χρόνια από τον 'χώρο' και γι΄ αυτό δεν θα κάνω άλλα σχόλια. Με έκπληξη όμως διαπιστώνω ότι έχω πραγματικά αλλάξει σε σχέση με την πρώτη περίοδό μου εις το μπου.
Οι παλιοί όμως του Νήματος θα καταλάβουν τι ακριβώς εννοώ.

Γνωρίζω επίσης ότι ίσως υπάρξει χείμαρρος σχολίων από τον κ. Ιζνογκούντ ... αν βεβαίως αυτός σχολιάσει με βάση την λογική και όχι τα συναισθηματικά κολλήματά του ...

Φευ εις τα μπριζολάκια του Τέλη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ναι, βέβαια!
Μην χάσετε εσείς και δεν μετέχετε εις κάθε έκνομην ενέργειαν σε βάρος του Νηματοθέτου, υποκινούμενη υπό του προαιωνίου εχθρού μου, κ. Ιζνογκούντ [πρώην Roger Rabbit και πρώην Excalibur]...

Υ.Γ. Αλήθεια, κ. Πάνθηρα, η πάλαι ποτέ συμπαθής ομάδα σας, που βρίσκεται σήμερα;;; Βλέπετε τι παθαίνουν όσοι προσδένονται στο άρμα του Χοντρού;;;; :tn36::grin::angel::angel::angel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αυτα να τα πεις στον νηματοθέτη , που εχει πεσει στο μελι της "δεν υπαρχει μανάρι" και εχουν μπει ολοι οι "προικισμένοι " στο νημα
Ευτυχως ο ταριφας ησυχασε....γιατι την αυτοκτονια την ειχαμε στο τσεπακι
Το φυσάω και δεν κρυώνει...

Ο μακρύπεος, κ. genesis, πως μας ξέφυγε και έγινε μέλος μας;;;
Εκείνο το footjob video, που η κα. Ιωάννα ανήρτησε, με στοιχειώνει.

Μου θυμίζει το handjob με τα 4 χέρια των 2 εργαζομένων [και υπήρχε και περίσσευμα πάνω από τα 4 χέρια...], που κάποτε ο αδελφός μου, κ. NICK TRIVE είχε αναρτήσει και το οποίο δημιούργησε το συλλογικό σύμπλεγμα κατωτερότητας εις τα μέλη του Νήματός μας...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ε, δεν αντέχω...
Θα κάνω το σχόλιό μου αλλιώς θα εκραγώ...!

Εάν η δικηγορίνα χρεώνει σήμερα 200-250/ώρα, τότε αυτό το Άγαλμα, η επιτομή της θηλυκής σαγήνης, η κα. @Sexyjoanna πόσο θα έπρεπε να χρεώνει; 800/ώρα;;;;;;;;;;

Η Μ στα ντουζένια της χρέωνε 300/ώρα και όταν η Μ ήταν στα ντουζένια της, ήταν πολύ δύσκολο να υπάρξει κοπέλα που μπορούσε να σταθεί απέναντί της. Και μην αρχίσετε τις ανοησίες ότι παινεύω το σπίτι μου κλπ κλπ.
Ο ποταπός και ιταμός καταδότης, κ. κωλο-γερος, έχει αναρτήσει φωτογραφίες της και οι παλαιότεροι τις έχετε δει. Οπότε σκάστε!

Δεν περιγράφω άλλο! :tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και όσο για το Τέλη έχω στεναχωρηθεί ταμάλα με την νεοσύστατη διεύθυνση του μαγαζιού..
Χάλασε το μπριζολάκι..:think:
Φεύ...
Δηλώ συγκεκινημένος, κύριε!

Τω καιρώ εκείνω ότε κάθε τρις και ολίγον [μόνος και εγκαταληφθείς υπό της Αγγλίδος τροφού μου, 5 Ιουνίου 2011] επισκεπτόμουν την υπέροχον πόλιν Υμών, ομού μετά του αδελφού μου, κ. NICK TRIVE και ετέρων συναγωνιστών εσυναντόμεθα εις τα μπριζολάκια του Τέλη [ύπερθεν των Γραφείων των γιαλαντζί κομμουνιστών] και αντηλλάσσαμεν τας νυκτερινάς εμπειρίας μας.

Βεβαίως εγώ πάντα ενεργούσα υπό τας πεφωτισμένας οδηγίας του αδελφού μου, κ. NICK TRIVE!

Αληθές ότι ουδείς επρολάβαινε να χορτάσει επειδή ο πρώην ανεψιός μου, κ. @astatos123 , έτρωγε τα πάντα και σήμερον πλέον μετακινείται μόνο μετά γερανού.
Αλλά αι εποχαί εκείναι ήταν υπέροχαι!!! Those were the days....!!!

All fairy tales come to an end, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε. Ημείς [το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας] και Υμείς [η πλέμπα] πάντως περάσαμε καλώς εκεί και τα Μπριζολάκια του Τέλη θα τηρούν εξέχουσαν θέσιν εις τας Αναμνήσεις Ημών και Υμών!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο λαός ας αποφανθεί λοιπόν
κ. @Aristarxos unplugged μου!

Αληθές εστί ότι η πλειάς -ου μην η ολότητα- των μελών του παρόντος Νήματος εξενίσθη επί τας πρώτας λογοτεχνικάς αναρτήσεις Υμών!
Επηκολούθησεν υπόγειος διάλογος [Ημών του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας και αυτών, της πλέμπας].
Απεφασίσθη: Wait and see.

Χρόνου προελαύνοντος και διαφόρων αποχρώσεων συμμιγνυομένων [Ημών των παλαιοτέρων και Υμών των νεοτέρων] η κατονόησις των πονημάτων Υμών ήρξατο ασμένως αποδεκτή.

ΔΗΛΩ φανατικός πλέον αναγνώστης των πονημάτων σας, κύριε!

Πλην όμως έφθασε η στιγμή, που τα πονήματά σας θα τεθούν υπό δημοσίαν κρίσιν. Βεβαίως, Ημείς [το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας] ουδεμίαν σημασίαν δίδομεν εις την γνώμην της πλέμπας πλην όμως και επειδή Δηλώ Φανατικός Αναγνώστης Υμών και δια τούτο η αγωνία σας δια την παροχήν likes επί των πονημάτων σας, ΘΑ ΤΕΘΕΙ εις ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ!

Σας παρακαλώ, κ. Αρίσταρχέ μου, να είσθε έτοιμος δια την ωμότηταν των επιλογών που θα τεθούν υπόψιν των ψηφοφόρων.
Το Θηρίο θα εμπήξει τους όνυχάς του επί της σαρκός ίνα εξορύξει την ψυχήν, την τεμαχίσει και ύστερον βρώσει αυτήν αιμορροούσαν!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι