κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
Υπάρχουν και αυτοί που έχουν μείνει σπίτι...Καλησπέρα σας Κύριοι (παλαιοί, νέοι, επανακάμψαντες κλπ) και Κυρία.
Σε όσους ταξιδεύουν σήμερα bon voyage και σε όσους μετακινούνται σήμερα στην Αθήνα bon courage
Το υφιστάμενο νήμα είναι μια τεράστια κοινότητα η οποία απαρτίζεται από την σοφία των υπερηλίκων & την έξαψη των ηλικιακά νεωτέρων...κ.amjk στους λατρεμενους κυριους
ειμαστε μεσα και εμεις οι "νεοι"
η ειναι ακομη νωρις?
Στην Αθήνα έχει ΚΑΙ ACS. Αναλόγως (δεν ξέρω από τι).Πιο φθηνό είναι από Ali ,μόνο με courier center έρχονται η έχουν και άλλες;
Ναι το είδα acs όχι μόνο για Αθήνα αλλά και νησιάΣτην Αθήνα έχει ΚΑΙ ACS. Αναλόγως (δεν ξέρω από τι).
Εγώ, την πρώτη φορά που παρήγγειλα, μου ήρθαν αμέσως και την δεύτερη, μου ήρθαν σχεδόν αμέσως!
Κοίτα να δεις, Jimmy, δε θέλω να καταχραστώ τη φιλοξενία των ανθρώπων εδώ, που είναι ευγενέστατοι και δε θα το αναλύσω πολύ, αλλά για να σου απαντήσω : εγώ, με ανθρώπους που το χειρότερο που μπορούν να μου πουν είναι "ασήμαντε", δεν κάθομαι να σκουπιδιαστώ. Εγώ, με ΚΟΤΑΡΕΣ δεν ασχολούμαι.εσυ εχθες δεν μαλωσες με κανενα
γιατι???
τι παρήγγειλες?Ναι το είδα acs όχι μόνο για Αθήνα αλλά και νησιά
Όταν έφτασε η παραγγελία, μου ήρθε μήνυμα από ACS μήπως θέλω να παραλάβω από Smartpoint locker και αυτό, με βόλεψε πολύ.Ναι το είδα acs όχι μόνο για Αθήνα αλλά και νησιά
χαχα σε πειράζω βρεΚοίτα να δεις, Jimmy, δε θέλω να καταχραστώ τη φιλοξενία των ανθρώπων εδώ, που είναι ευγενέστατοι και δε θα το αναλύσω πολύ, αλλά για να σου απαντήσω : εγώ με ανθρώπους που το χειρότερο που μπορούν να μου πουν είναι "ασήμαντε", δεν κάθομαι να σκουπιδιαστώ. Εγώ, με ΚΟΤΑΡΕΣ δεν ασχολούμαι.
Όχι ,κάτι εξεδουαρ για τάμπλετ θήκη κτλπ...και μια πρίζα usb με φωτισμό και κάτι αλλά έτσι για δοκιμή ,με ACS θα τα στείλουν έτσι λένε μάλιστα χθές έκανα παραγγελία σήμερα έφυγαν από εκείτι παρήγγειλες?
καρυδάκια?
Θήκη για τάμπλετ... μόλις θυμήθηκα ότι δεν έχω και ήθελα. Καλή ιδέα.Όχι ,κάτι εξεδουαρ για τάμπλετ θήκη κτλπ...και μια πρίζα usb με φωτισμό και κάτι αλλά έτσι για δοκιμή ,με ACS θα τα στείλουν έτσι λένε μάλιστα χθές έκανα παραγγελία σήμερα έφυγαν από εκεί
Μιλάμε έχει εκατομμύρια μαλακίες ότι μπορείς να φανταστείς χωρίς μεταφορικά π.χ την μπριζα usb με τρία βύσματα εδώ μέσω skrouz το ποίο φτηνό κάπου στα 5 ευρώ + μεταφορικά εκεί το βρήκα στα 2,80Θήκη για τάμπλετ... μόλις θυμήθηκα ότι δεν έχω και ήθελα. Καλή ιδέα.
Μα κανεις κατι χαζα και συ ωρες ωρες….
Επιστρέφω αύριο.
Καλή όρεξη , ωραίο φαγητό θα ήθελα να ήμουν στο τραπέζι!!
Καλησπέρα σας.. κάτι ελαφρύ για το βράδυ προσέλθετε άπαντες...
Επιστρέφω αύριο.