shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456

Το τελευταίο poll του 2023 - bourdela.com forum
Ψάχνουμε το ζευγάρι της χρονιάς 2023:rockon: η ψηφοφορία τελειώνει τέλος του έτους
Οι τυποι εχουν τρομερα βιντεο στα τραγουδια τους ξαναβαζω το συγγεκριμενο τραγουδι με το official video για οσους δεν το εχουν δει,
Καλά Χριστούγεννα!Τωρα που λειπουν οι Ροκαδες....Καλα Χριστουγεννα σε ολους ...
Παιδί μου, γλυκό!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Δεν πιστεύω να είστε αυτός που λένε ότι εμφανίζεται αν χτυπήσουμε 3 φορές την κεφάλα μας σε ένα τοίχο στις 3.33 τα ξημερώματα, ε;Να ενθυμείσθε, ω μειράκια,!
Για το Νήμα μας ισχύει το παρακάτω:
You can check out anytime you like
But you can NEVER LEAVE.
Υπέροχο, κύριε!Καλημέρα!
Κάτι διαφορετικό λόγω των ημερών...
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Δεν πιστεύω να είστε αυτός που λένε ότι εμφανίζεται αν χτυπήσουμε 3 φορές την κεφάλα μας σε ένα τοίχο στις 3.33 τα ξημερώματα, ε;
μαγκουφηδες θειε μου...τι περιμενες?Συγγράφω απάντησιν προς την κα. Έλενα, η οποία μας ευχήθηκε, πλην όμως σεις - ω ανέραστοι όνοι και χοίροι- ουδέν απαντήσατε ....
Μπακούρια ..., παιδί μου!μαγκουφηδες θειε μου...τι περιμενες?
Μπακούρια ..., παιδί μου!
Αλλά δεν είδα την δική σας απάντηση στις ευχές της κας. Έλενας ούτε και στις ευχές της κας. Καυτής Σαραντάρας ...
Εγώ της απήντησα εξηγώντας ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στη συνεννόηση. Εάν έρθει σήμερα να μας τα πει θα την κεράσουμε και κουραμπιέ που έφτιαξε ο Αρίστος ο Ανπλάγκντ που είναι ζαχαροπλάστης.Συγγράφω απάντησιν προς την κα. Έλενα, η οποία μας ευχήθηκε, πλην όμως σεις - ω ανέραστοι όνοι και χοίροι- ουδέν απαντήσατε ....