Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.967
Πόντοι
46.423
Pod34.jpg

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Λοιπόν guys πραγματικά πρέπει να απουσιασω τώρα. Το αργότερο 10- 15 Ιανουαρίου θα επιστρέψω. Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά
Καλά να περάσετε, υγεία και φρόνιμα όσο γίνεται

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Αξιότιμε κε @blizardeye, παρατήρησα τελευταίως πως οι φίλοι μου συμμετέχουν εις το νήμα σας εδώ και θα ήθελα να εκφράσω την επιθυμία μου να λάβω κι εγώ μέρος στις εργασίες του παρόντος νήματος! Πρέπει να σημειωθεί πως δεν είμαι παππούλης αλλά πάσχω, εκ γενετής, από το σύνδρομο της μικροφαλλίας, όπως θα καταλαβαίνετε λοιπόν δεν έχω την ιδανική ερωτική ζωή! Βλέπετε η περίσσεια γοητεία μου δεν επαρκεί για να κρατήσει τη φλόγα του έρωτος μεταξύ εμού και μιας γυναίκας! Σας εύχομαι καλές γιορτές και αναμένω την απάντηση σας! Μετα τιμής :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Αξιότιμε κε @blizardeye, παρατήρησα τελευταίως πως οι φίλοι μου συμμετέχουν εις το νήμα σας εδώ και θα ήθελα να εκφράσω την επιθυμία μου να λάβω κι εγώ μέρος στις εργασίες του παρόντος νήματος! Πρέπει να σημειωθεί πως δεν είμαι παππούλης αλλά πάσχω, εκ γενετής, από το σύνδρομο της μικροφαλλίας, όπως θα καταλαβαίνετε λοιπόν δεν έχω την ιδανική ερωτική ζωή! Βλέπετε η περίσσεια γοητεία μου δεν επαρκεί για να κρατήσει τη φλόγα του έρωτος μεταξύ εμού και μιας γυναίκας! Σας εύχομαι καλές γιορτές και αναμένω την απάντηση σας! Μετα τιμής :hi:
κ. Αγράμματε,
αν και πετώ προς την αλλοδαπήν αργότερον, η ειλικρινής εξομολόγησις Υμών με συνεκινησε τα μάλα!
Είσθε και σεις ομοιοπαθης και ως εκ τούτου τόσο σεις όσο και οι φίλοι σας είσθε ευπρόσδεκτοι εις το Νήμα μας.
Welcome λοιπόν.
Να έχετε καλές γιορτές και εγώ, όπως ανέφερα 2 σελίδες πριν, θα επιστρέψω στις εργασίες του Νήματος την 3.1.2024.
Have fun!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.135
Πόντοι
6.236
... πάσχω .... από το σύνδρομο της μικροφαλλίας, όπως θα καταλαβαίνετε λοιπόν δεν έχω την ιδανική ερωτική ζωή! Βλέπετε η περίσσεια γοητεία μου δεν επαρκεί για να κρατήσει τη φλόγα του έρωτος μεταξύ εμού και μιας γυναίκας!
Δε χρειάζεται να λες ψέματα στον άνθρωπο για να σε δεχτεί στο νήμα του. Είναι πολύ φιλόξενος.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.604
Πόντοι
2.536
Καλές γιορτές σε όλους!!
Στον νηματοθέτη, στα παλιά μέλη, σε όσους κράτησαν το νήμα ζωντανό, αλλά και στα νέα μέλη...
Ως το μόνο σοβαρό νέο μέλος σας ευχαριστώ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.299
Πόντοι
5.506
Nα μαζευτούμε και να οργανωθούμε για την επανακατάληψη του νήματος τώρα που έφυγε ο γερομπισμπικης.

Αεεεεερααααααααααααα

50.jpg

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.604
Πόντοι
2.536
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ !
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ !
ΤΟ 2024 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ :smitten:
Για να σας καταλάβουν εδώ πρέπει να μιλάτε αρχαία ελληνικά. Π.χ.: "Αγαθήν εσπέραν παίδες!"

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
106.930

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom