shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Πεινούσα λίγο...
Πεινούσα λίγο...
κ. Αγράμματε,Αξιότιμε κε @blizardeye, παρατήρησα τελευταίως πως οι φίλοι μου συμμετέχουν εις το νήμα σας εδώ και θα ήθελα να εκφράσω την επιθυμία μου να λάβω κι εγώ μέρος στις εργασίες του παρόντος νήματος! Πρέπει να σημειωθεί πως δεν είμαι παππούλης αλλά πάσχω, εκ γενετής, από το σύνδρομο της μικροφαλλίας, όπως θα καταλαβαίνετε λοιπόν δεν έχω την ιδανική ερωτική ζωή! Βλέπετε η περίσσεια γοητεία μου δεν επαρκεί για να κρατήσει τη φλόγα του έρωτος μεταξύ εμού και μιας γυναίκας! Σας εύχομαι καλές γιορτές και αναμένω την απάντηση σας! Μετα τιμής
Δε χρειάζεται να λες ψέματα στον άνθρωπο για να σε δεχτεί στο νήμα του. Είναι πολύ φιλόξενος.... πάσχω .... από το σύνδρομο της μικροφαλλίας, όπως θα καταλαβαίνετε λοιπόν δεν έχω την ιδανική ερωτική ζωή! Βλέπετε η περίσσεια γοητεία μου δεν επαρκεί για να κρατήσει τη φλόγα του έρωτος μεταξύ εμού και μιας γυναίκας!
Ως το μόνο σοβαρό νέο μέλος σας ευχαριστώ.Καλές γιορτές σε όλους!!
Στον νηματοθέτη, στα παλιά μέλη, σε όσους κράτησαν το νήμα ζωντανό, αλλά και στα νέα μέλη...
Για να σας καταλάβουν εδώ πρέπει να μιλάτε αρχαία ελληνικά. Π.χ.: "Αγαθήν εσπέραν παίδες!"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ !
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ !
ΤΟ 2024 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ
Κερνά και κάνα μελομακάρονοΚαλές γιορτές σε όλους!!
Στον νηματοθέτη, στα παλιά μέλη, σε όσους κράτησαν το νήμα ζωντανό, αλλά και στα νέα μέλη...
Κερνά και κάνα μελομακάρονο
Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον αλλά το ευ ζην .Για να σας καταλάβουν εδώ πρέπει να μιλάτε αρχαία ελληνικά. Π.χ.: "Αγαθήν εσπέραν παίδες!"