Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.408
Πόντοι
2.586
Φυσικόν να αναμένετε τον κ. κωλο-γερο!
Λυπούμαι που δεν θα είμαι εδώ και δεν θα έχω την δυνατότητα να τρυγήσω από την γύρη της εμπειρίας του!
Αχ θεε μου θα τον βρισω παλι
Ρε..αντε να ξελαμπικαρεις

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.408
Πόντοι
2.586
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
και σας αντικαθιστά ο Ιsnogood μέχρι να έλθετε πίσω, σωστά;
Υπάρχει ο σκληρός πυρήνας του Νήματος, που δεν το αφήνει απροστάτευτο.
Οι κ.κ. κωλο-γερος και Ιζνογκούντ γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν και θα το πράξουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Not exactly, mate! :rockon:
Ζηλεύω ρε κωλογερε, πάνε χρόνια.....

ski-resort-1.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ski lol GIF by Outside TV

'Παιδιά", αναχωρώ αύριο και θα επιστρέψω στην κανονική ροή των εργασιών του Νήματος, την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου Επομένου Έτους.
Σας εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα στις Γιορτές με όσους επιλέξετε να έχετε γύρω σας ή αναγκαστείτε να έχετε γύρω σας.
Θα ήθελα να ευχηθώ επίσης να καταφέρετε όλα όσα επιθυμείτε αλλά γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο [π.χ. ο κ. Isnogood δεν θα γίνει ποτέ Νηματοθέτης του παρόντος κλπ] και γι΄ αυτό ας ξεκινήσουμε από την Υγεία και την Χαρά και τα υπόλοιπα τα βρίσκει ο κάθε ένας στην προσωπική πορεία του.

Ζηλεύω ρε κωλογερε, πάνε χρόνια.....

ski-resort-1.jpg
Αύριο και την Κυριακή θα είμαι Ζυρίχη.
Την Δευτέρα το μεσημέρι θα είμαι εκεί.

Αργά το απόγευμα .... ναι ... όπως στην φωτο ... κάπως έτσι θα είναι.

Το πρώτο Oban, το σούρουπο της Δευτέρας, θα είναι για όλους εσάς εδώ μέσα. Νοερά βεβαίως θα σας ευχηθώ! Επιθυμώ να επιστρέψω με τους όρχεις μου στην φυσική θέση τους.
Φευ!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.861
Πόντοι
3.786
ski lol GIF by Outside TV

'Παιδιά", αναχωρώ αύριο και θα επιστρέψω στην κανονική ροή των εργασιών του Νήματος, την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου Επομένου Έτους.
Σας εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα στις Γιορτές με όσους επιλέξετε να έχετε γύρω σας ή αναγκαστείτε να έχετε γύρω σας.
Θα ήθελα να ευχηθώ επίσης να καταφέρετε όλα όσα επιθυμείτε αλλά γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο [π.χ. ο κ. Isnogood δεν θα γίνει ποτέ Νηματοθέτης του παρόντος κλπ] και γι΄ αυτό ας ξεκινήσουμε από την Υγεία και την Χαρά και τα υπόλοιπα τα βρίσκει ο κάθε ένας στην προσωπική πορεία του.

Αύριο και την Κυριακή θα είμαι Ζυρίχη.
Την Δευτέρα το μεσημέρι θα είμαι εκεί.

Αργά το απόγευμα .... ναι ... όπως στην φωτο ... κάπως έτσι θα είναι.

Το πρώτο Oban, το σούρουπο της Δευτέρας, θα είναι για όλους εσάς εδώ μέσα. Νοερά βεβαίως θα σας ευχηθώ! Επιθυμώ να επιστρέψω με τους όρχεις μου στην φυσική θέση τους.
Φευ!
Μην ξεχάσετε και το αλεξίπτωτο με την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου για την περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας γκρεμός που δεν είχατε υπολογίσει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μην ξεχάσετε και το αλεξίπτωτο με την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου για την περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας γκρεμός που δεν είχατε υπολογίσει.
Μου θυμίσατε τώρα την Αγγλίδα τροφό μου, κύριε...
Φευ!
Παρόλα αυτά και εάν θα έπρεπε να έχει σημαία θα επέλεγα, τώρα πια, τον Saint Andrew's Cross και όχι τον Union Jack.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.995
Πόντοι
19.795
Φυσικόν να αναμένετε τον κ. κωλο-γερο!
Λυπούμαι που δεν θα είμαι εδώ και δεν θα έχω την δυνατότητα να τρυγήσω από την γύρη της εμπειρίας του!
Ο κ. Κωλο-γερος κάνει την τελευταία του μαλακια στην Καραϊβική. Πιθανότατα να επισκευθεί ελαιοτριβείο σε παρακείμενη πόλη, που πιθανότατα εργάζονται Ασιατισες κορασίδες.
Σε περίπτωση που δεν αναρτήσω στο νήμα για 2 ημέρες, σας παρακαλώ να ειδοποιήσετε τον αδερφό σας, και αυτός με την σειρά του να ειδοποιήσει οικογενεια μου όπως αναζητήσουν το γέρικο κουφάρι μου εδώ.
1703250735534.png

C. Duarte 28, La Romana 22000

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο κ. Κωλο-γερος κάνει την τελευταία του μαλακια στην Καραϊβική. Πιθανότατα να επισκευθεί ελαιοτριβείο σε παρακείμενη πόλη, που πιθανότατα εργάζονται Ασιατισες κορασίδες.
Σε περίπτωση που δεν αναρτήσω στο νήμα για 2 ημέρες, σας παρακαλώ να ειδοποιήσετε τον αδερφό σας, και αυτός με την σειρά του να ειδοποιήσει οικογενεια μου όπως αναζητήσουν το γέρικο κουφάρι μου εδώ.
1703250735534.png

:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
Μείνετε ήσυχος, κύριε!
Θα μεριμνήσουμε για την ταφή σας και θα στήσουμε ένα υπέροχο πάρτυ πάνω στον τάφο σας.
Τι κρίμα που δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.408
Πόντοι
2.586
1703250735534.png

Μην ανησυχεις ..Θα ερχομαι να σου κανω κανενα τρισαγιο
ΔΙπλα ειμαστε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.995
Πόντοι
19.795
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
Μείνετε ήσυχος, κύριε!
Θα μεριμνήσουμε για την ταφή σας και θα στήσουμε ένα υπέροχο πάρτυ πάνω στον τάφο σας.
Τι κρίμα που δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε!
Θα ήταν η κηδεία των ονείρων μου για εμένα.
Κι οι γκόμενες που θα ρθουνε σε τούτη την κηδεία
ας κάνουνε στην μνήμη μου
μια παρατυπία
Ας βγάλουν τα στριγκακια τους
στο τάφο να τα ρίξουν
και πάνω από το φέρετρο
τον κωλο τους να δείξουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom