blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.650
- Πόντοι
- 26.096
Είστε καλός Άνθρωπος, κ. shadow!Ευχαριστώ όμως για να μήν υπάρχουν παράπονα κάντε αφιέρωση σε ολους
Είστε καλός Άνθρωπος, κ. shadow!Ευχαριστώ όμως για να μήν υπάρχουν παράπονα κάντε αφιέρωση σε ολους
Επίσης δηλώ συγκεκινημένος επί του ότι η συγκεκριμένη φωτο πήρε likes από τα μέλη του Νήματος.
Επίσης!
Δηλώνω ότι αποκληρώνω τον ανεψιό μου!
Ο αχαίρευτος προφανώς βρήκε γκόμενα και ηράσθη εκ νέου και πάλι μας παράτησε.
Μπαίνει μόνο για να ζητήσει χρήματα και ουχί ίνα συμπαρασταθεί εις τον ταλαίπωρον θείον του...
Υ.Γ. Ενδεχομένως να του κληροδοτήσω τους όρχεις μου, εις έν δοχείον έμπλεον φορμόλης, όταν αποβιώσω.
Ευχαριστώ, κύριε!
έχω καλύτερα κάλαντα
Καλημέρα!Καλημέρα!!
Αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ. Και τα λόγια του επίσης!
έχω καλύτερα κάλαντα
Κύριε Μπλιζαράι πάντα δίνεις μια έξτρα οπτική στα τραγούδια!Αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ. Και τα λόγια του επίσης!
Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι είναι sex pistols.
Και στο διαδίκτυο ερίζουν περί του ποια μπάντα το τραγουδά.
Εντάξει καθαρή πεζοδρομιακή Λονδρέζικη προφορά αλλά η φωνή δεν μου φαίνεται να είναι του Johny Rotten. Υπάρχει μεγάλη διαφωνία για το ποιοι τελικά τραγούδησαν το τραγούδι αυτό.
Τα λόγια αναφέρονται περιληπτικά σε λόγια των Sex Pistols [και όχι μόνο] την περίοδο των δύο ετών που μεγαλούργησαν.
Αλλά τίποτε άλλο δεν μου θυμίζει Sex Pistols. Ακόμη και ο γενικότερος ήχος είναι πολύ καθαρότερος από τον ήχο που έβγαζαν οι Sex Pistols.
Τέλος πάντων ... Όπως και να έχει, είναι ένα υπέροχο τραγούδι από μία ξεχασμένη εποχή.
Farah Fawcett will change her hairstyle for a day
The Queen will sing
Anarchy In The UK
And old Mick Jagger will adopt
A strangler's swagger
Το κάνω επειδή ξέρω ότι εσείς και ο κ. eraser είστε οι μόνοι που ξέρετε από μουσική εις το παρόν Νήμα!Κύριε Μπλιζαράι πάντα δίνεις μια έξτρα οπτική στα τραγούδια!
Θα το ερευνήσω περισσότερο και θα επανέλθω
Για πες καφέ με μελομακάρονα για πρωινό; η τσάι όπως ο φίλος ΒάροςΚαλημέρα!!