κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.892
- Πόντοι
- 19.795
Διομήδης. Τελευταία φορά που μπήκε τον ΣεπτέμβριοΟ κ. Διογένης μου δεν είναι πια εδώ.
Είναι καλά;;;
Ξέρει κάποιος γι αυτόν;
Διομήδης. Τελευταία φορά που μπήκε τον ΣεπτέμβριοΟ κ. Διογένης μου δεν είναι πια εδώ.
Είναι καλά;;;
Ξέρει κάποιος γι αυτόν;
Θα είναι όπως έγινε το πρωί.Άνοιξε μια ψηφοφορία
Όχι μπορεί να συγχωνεύτειΘα είναι όπως έγινε το πρωί.
Διαφορετικό νήμα και άρα δεν έχει νόημα.
Αυτό έκανα το πρωί.Όχι μπορεί να συγχωνεύτει
Άνοιξε τότε ένα άλλο νήμα με τον ίδιο τίτλο που να ανέφερετε σε ψηφοφορίαΞεχάστε τις ψηφοφορίες στο παρόν Νήμα.
Θα δούμε στο μέλλον.
Δεν ρισκάρω να χαθούν τόσες χιλιάδες από σελίδες..Άνοιξε τότε ένα άλλο νήμα με τον ίδιο τίτλο που να ανέφερετε σε ψηφοφορία
Αν ανοίξεις άλλο νήμα δεν χάνετε τίποτα π.χ τίτλος οι παππούδες και οι μικροτσουτσουνοι ψηφοφορία του bouΔεν ρισκάρω να χαθούν τόσες χιλιάδες από σελίδες..
Θα δούμε...Αν ανοίξεις άλλο νήμα δεν χάνετε τίποτα π.χ τίτλος οι παππούδες και οι μικροτσουτσουνοι ψηφοφορία του bou
αυτος ειναι μεγαλος μουνις θειε....λεω εγω τωραΘα είναι όπως έγινε το πρωί.
Διαφορετικό νήμα και άρα δεν έχει νόημα.
Ποιος, παιδί μου;;ςαυτος ειναι μεγαλος μουνις θειε....λεω εγω τωρα
Καλησπέρα, κύριε!
Καλησπέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Εσείς φταίτε κύριε Μπλιζ το μαρούλι τον χάλασε....& σας επικονιάζει με ψεύδη συνεχώς...Που είναι ο προδότης ανεψιός μου;;;
Ξέρω πόσο όρχις είναι αλλά επίσης ξέρω ότι έχει αρχίσει να με αγαπά.Εσείς φταίτε κύριε Μπλιζ το μαρούλι τον χάλασε....& σας επικονιάζει με ψεύδη συνεχώς...
Φεύ Χ 3.7%
Καλησπέρα, το γνωρίζω πως έρχονται.Προς κ. eraser...
Άκουσα ότι έρχονται οι Ramstein στην Αθήνα.
Να πάτε!
Είναι εκπληκτικές οι συναυλίες τους.
Τους έχω δει εις Γερμανίαν!
Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε τα λόγια τους αλλά είναι εκπληκτικοί in their Gothic aesthetic..,!