κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.892
- Πόντοι
- 19.795
Δεν σας μάλωσε. Χιλοπιτα το λένε στην γλώσσα της πλεμπας.Η κα. Ιωάννα, από τότε που με μάλωσε, δεν ξαναμπήκε στο νήμα μας, εάν δεν κάνω λάθος ...
Δεν σας μάλωσε. Χιλοπιτα το λένε στην γλώσσα της πλεμπας.Η κα. Ιωάννα, από τότε που με μάλωσε, δεν ξαναμπήκε στο νήμα μας, εάν δεν κάνω λάθος ...
Γιατί το λέτε αυτό;;;Δεν σας μάλωσε. Χιλοπιτα το λένε στην γλώσσα της πλεμπας.
Αγαπητέ, το θέμα σας με την κυρία Ιωάννα, και η συμπεριφορά σας απέναντι της αξίζει πράγματι παρατήρησης από ειδικό.Γιατί το λέτε αυτό;;;
Ε, όχι και από ειδικό...Αγαπητέ, το θέμα σας με την κυρία Ιωάννα, και η συμπεριφορά σας απέναντι της αξίζει πράγματι παρατήρησης από ειδικό.
Ειδικά όταν από την εξέλιξη της σχέσης αυτής εξαρτάται και η διατροφή των γαλεων της κυρίας Μ.
Η πλεμπα όμως συνηθίζει να λέει το εξής. Όλο μπίρι μπίρι και από φικι φικι τίποτα.
Φημες λενε οτι αλλος εχει κλεψει τη καρδια της οποτε ...Ε, όχι και από ειδικό...
Μου άρεσε πάρα πολύ και αποφάσισα να την φλερτάρω χωρίς να ξέρω που αυτό μπορεί να οδηγήσει...
It probably leads nowhere but eventually it led nowhere fast. Really fast!!!
Ναι, ε;Φημες λενε οτι αλλος εχει κλεψει τη καρδια της οποτε ...
Τι φήμες; Η κοπέλα το δήλωσε καθαρά ότι μόνο έναν, ο οποίος την δέχεται όπως είναι, εννοώντας την ενασχόληση της, αγαπάει.Φημες λενε οτι αλλος εχει κλεψει τη καρδια της οποτε ...
Που πας ρε γατομουστακε καραμήτροΝαι, ε;
Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής, παρακαλώ;
Τι φήμες; Η κοπέλα το δήλωσε καθαρά ότι μόνο έναν, ο οποίος την δέχεται όπως είναι, εννοώντας την ενασχόληση της, αγαπάει.
Ούτε τα μαραμένα του που περιμένει να κληρονομήσει ο @troubakhs δεν θα βρεθούν.Που πας ρε γατομουστακε καραμήτρο
Κατσε ρε στα αυγα σου μη σε ψαχνουμε με silver alert
Λογω αντικειμένου θα επρεπε να ξερετε οτι διαβαζουμε και τα ψιλα γραματα
Τώρα που το λέτε ... ναι, το θυμάμαι.
Απλά δεν το είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία εκείνη την στιγμή.
Χμμμ ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μία ακόμη απόρριψις προστίθεται εις τον μακρύν κατάλογον των ερωτικών αποτυχιών μου και των απορρίψεών μου υπό θηλέων...!!!Που πας ρε γατομουστακε καραμήτρο
Κατσε ρε στα αυγα σου μη σε ψαχνουμε με silver alert
Θα εχουν γινει γατοτροφηΟύτε τα μαραμένα του που περιμένει να κληρονομήσει ο @troubakhs δεν θα βρεθούν.
καλα πηγαινε τωρα να σε παρηγορήσει η " δεν υπαρχει μαναρι" και ασε τα κλαματα και τη γκρινιαΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μία ακόμη απόρριψις προστίθεται εις τον μακρύν κατάλογον των ερωτικών αποτυχιών μου και των απορρίψεών μου υπό θηλέων...!!!
Ο.Κ.
Back home!
Από εσάς τους δύο δύσκολα να ξεφύγει κάτι ...Λογω αντικειμένου θα επρεπε να ξερετε οτι διαβαζουμε και τα ψιλα γραματα
Θα πάω ... αλλά αργότερα.καλα πηγαινε τωρα να σε παρηγορήσει η " δεν υπαρχει μαναρι" και ασε τα κλαματα και τη γκρινια
Γιατί εμένα μου έχετε δώσει την εντύπωση ότι σίγουρα θα γίνετε δωρητής οργάνων;Θα πάω ... αλλά αργότερα.
Άλλη φάση είναι και θα είναι η Μ και άλλη ήταν η κα. Ιωάννα.
Κάποτε ο κ. genesis μου είχε γράψει ότι όταν έχεις ένα θησαυρό δίπλα σου, δεν κάθεσαι να ψάχνεις και για άλλο θησαυρό και τελικά είχε δίκιο.
Υ.Γ. Οι όρχεις μου δεν θα γίνουν ποτέ γατοτροφή!
Επειδή υπήρξε το ατυχές συμβάν με την Γερμανίδα την Άνοιξη, το δάγκωμα της βαλάνου μου από την Μ στο Βερολίνο και η αποτυχία μου με την κα. Ιωάννα ...Γιατί εμένα μου έχετε δώσει την εντύπωση ότι σίγουρα θα γίνετε δωρητής οργάνων;