κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.886
- Πόντοι
- 19.795
Κερδαμε ένα μηδέν, εκτόςθα γαμησεις σημερα ειδα ονειρο
Κερδαμε ένα μηδέν, εκτόςθα γαμησεις σημερα ειδα ονειρο
Κάντε καταγγελία ....Έβαλα 10 ευρώ στην κοσμοτε τβ για να δω ένα παιχνίδι της ομάδας μου και αφού πλήρωσα μου λέει τώρα ότι σε αυτή τη περιοχή δεν υπάρχει άδεια για μετάδοση.
Μπα έτσι είναι αυτά.Κάντε καταγγελία ....
Μάλλον καλώς επράξατε (που δεν απαντήσατε δεδομένων των περιστάσεων) και δυστυχώς επειδή όλοι σκεφτόμαστε αν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω με τα σημερινά μυαλά που έχουμε,
πως να γίνει αυτό; ένας εικοσάρης με μυαλό πενηντάρη;
Προσωπικώς αν και η ζωή μου βρίθει μαλακιών δεν θα θελα να γυρίσω πίσω γιατί πάλι τα ίδια θα έκανα.
Τεράστιο ήταν το όπλο μου και όχι το BIC αλλά γνωρίζω ότι η προπαγάνδα του κ. Roger Rabbit έχει πλέον επηρεάσει την ορθή, γρήγορη και ψύχραιμη κρίση ενός Βατράχου. Δεν πειράζει όμως!Διότι είχε στην κατοχή του και στην επίβλεψη ένα τεραστιοοοοοο BIC..
Αλλά όπως εξάλλου γνωρίζετε έχει τεράστιες ευθύνες στην ομαλή λειτουργία του στρατοπέδου (τόπικ)
Φυσικά αρκεί να μην υπάρχουν σενάρια δια ανατροπή του καθεστώτος διότι θα βρείτε έμπροσθεν ισχυρές δυνάμεις??
Συμφωνώ απόλυτα!!!Πρίν κάτι μήνες εντός του 2022 εγνωρισα μίαν δεσποινίδα η οποία ήτο ετών 20 και δουλεύει ακόμα δια τον βιοπορισμό της σε αρτοποιείο στην Χαλκίδα και με ήθελε απεγνωσμένα... βγήκαμε δύο φορές για φαγητό . και μέχρι εκεί.
Βέβαια εγώ πως μπορούσα να ενδώσω με τα μυαλά που έχω στην βαδίζοντα ηλικίαν των 67 ?? Μέγα λάθος λάθος λάθος...
Υ.Γ. Αξιοπρέπεια πρέπει να έχουμε με αυτά που έχουμε περάσει..
Τα πολλά μελομακάρονα, παιδί μου, βλάπτουν και παχαίνουν.θα ηθελα μια 600ρου θειε να αγορασω μελομακαρονα....
Βεβαίως εις το παρόν Νήμα ουδείς ενδιαφέρεται ιδιαίτερα περί των αθλητικών πλην του αχαΐρευτου ανεψιού μου και της εμμονής του να αλληλοϋβρίζεται με οπαδούς του Π.Α.Ο.Έβαλα 10 ευρώ στην κοσμοτε τβ για να δω ένα παιχνίδι της ομάδας μου και αφού πλήρωσα μου λέει τώρα ότι σε αυτή τη περιοχή δεν υπάρχει άδεια για μετάδοση.
Αναγέννηση Κωλοπετινίτσας.Βεβαίως εις το παρόν Νήμα ουδείς ενδιαφέρεται ιδιαίτερα περί των αθλητικών πλην του αχαΐρευτου ανεψιού μου και της εμμονής του να αλληλοϋβρίζεται με οπαδούς του Π.Α.Ο.
Για την ιστορία και για όσους δεν το γνωρίζουν ... ο Νηματοθέτης είναι Π.Α.Ο.Κ.
Παρόλα αυτά όμως και παρεμπιπτόντως, κ. κωλο-γερε, ποία είναι η ομάδα σας;;;
Με χαρά βλέπω ανάρτηση του κ. The Saint μετά από καιρό ...!!!Αναγέννηση Κωλοπετινίτσας.
Με χαρά βλέπω ανάρτηση του κ. The Saint μετά από καιρό ...!!!
Έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές που σας έχω δώσει κατ΄ ιδίαν;
Ναι. Και σας είμαι υπόχρεος.Έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές που σας έχω δώσει κατ΄ ιδίαν;
Εγώ ακολουθώντας τις οδηγίες αυτές έχω καταφέρει και ελέγξει τα μικροπροβλήματά μου από κώφωση, κύφωση, κύρτωση, ακράτεια, προστάτη, ποδάγρα, καταρράκτη, πίεση, ζάκχαρο και λοιπά άλλα αμελητέα προβληματάκια.
Μα τι λέτε, κύριε;Ναι. Και σας είμαι υπόχρεος.