blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.662
- Πόντοι
- 26.096
Πγιότητα;;;
ας βαλω και λιγη πγιοτητα
Παρακάτω δείτε πγιότητα ... εκεί που είναι ο κ. κωλο-γερος ...
Πγιότητα;;;
Απο διαφορικό καλα παειΠγιότητα;;;
Παρακάτω δείτε πγιότητα ... εκεί που είναι ο κ. κωλο-γερος ...
Επι του ζητήματος αυτού θα ηθελα να σας παραπέμψω στο Comment aiment les filles απο το Splendeurs et misères des courtisanes του Onore de Balzac.Επέλεξα να ζω με μία κοπέλα, που όλοι μου έλεγαν ότι θα με απατήσει μέσα σε 24 ώρες και τελικά εγώ ήμουν ο βλαξ, που το έκανε ...
Απόλυτα κατανοητό!Επι του ζητήματος αυτού θα ηθελα να σας παραπέμψω στο Comment aiment les filles απο το Splendeurs et misères des courtisanes του Onore de Balzac.
Αν κάποια Κυρία με τέτοιο παρελθόν αποφασίσει-αγαπήσει κάποιον θεωρώ ότι θα είναι 1000% πιστή.
Περισσότερο πρόβλημα είναι ο κοινωνικός περίγυρος και η επίδραση του πάνω μας. Πάντως αν κάποιος είναι πεπεισμένος για την επιλογή του τότε είναι σχετικά εύκολο να την επιβάλλει στον περίγυρο, η να αλλάξει τον περίγυρο.
(Υποθέτω ότι καταλαβαίνουμε αν μας αγαπούν, και δεν μας δουλεύουν, βασική προϋπόθεση)
Από κει και πέρα σε αυτόν το θησαυρό αναφερόμουν.
Κάποιες αταξίες μπορεί να συμβούν, αλλά ξανά στο κυνήγι του θησαυρού;
Η τελευταία παράγραφος αφορά και ημάς (ελαφρώς τουλάχιστον μέχρις στιγμής)
Έχω ακούσει ότι το κλαρίνο στη δημοτική μουσική ήλθε στην Ελλάδα από τους Βαυαρούς, είναι όργανο της κλασσικής μουσικής.
Εγω θα ελεγα οτι ( τουλαχιστον η δικια μου εμπειρια ) ηταν σαν αυτη του ΠυγμαλιωναΕπι του ζητήματος αυτού θα ηθελα να σας παραπέμψω στο Comment aiment les filles απο το Splendeurs et misères des courtisanes του Onore de Balzac.
Αν κάποια Κυρία με τέτοιο παρελθόν αποφασίσει-αγαπήσει κάποιον θεωρώ ότι θα είναι 1000% πιστή.
Περισσότερο πρόβλημα είναι ο κοινωνικός περίγυρος και η επίδραση του πάνω μας. Πάντως αν κάποιος είναι πεπεισμένος για την επιλογή του τότε είναι σχετικά εύκολο να την επιβάλλει στον περίγυρο, η να αλλάξει τον περίγυρο.
(Υποθέτω ότι καταλαβαίνουμε αν μας αγαπούν, και δεν μας δουλεύουν, βασική προϋπόθεση)
Από κει και πέρα σε αυτόν το θησαυρό αναφερόμουν.
Κάποιες αταξίες μπορεί να συμβούν, αλλά ξανά στο κυνήγι του θησαυρού;
Η τελευταία παράγραφος αφορά και ημάς (ελαφρώς τουλάχιστον μέχρις στιγμής)
Συνάλλαγμα άλλαξε τελικά;Απο διαφορικό καλα παει
Μπροστινο συστημα δεν ειδα (Air bags )
Τουλάχιστον μία φορά!Συνάλλαγμα άλλαξε τελικά;
Αν η Γαλάτεια ήτοι αγουρίς, όπως τις αποκαλεί ο νηματοθετης, σας καταλαβαίνω πλήρως και δυστυχώς τελικώςΕγω θα ελεγα οτι ( τουλαχιστον η δικια μου εμπειρια ) ηταν σαν αυτη του Πυγμαλιωνα
Να μας ενημερώσετε αμέσως μετά την αποχώρηση σαςΜόνος χωρίς τον εισαγγελέα. Περνώντας από έξω μια μιλφομουλατα με ωραία φυσικά τσιμπουκοχειλα μου έκανε νόημα να υπάγω εντός.
Έχω δύο επιλογές.
1. Να υπάγω εντός και να γίνω ρεζίλι.
2. Νά υπάγω εντός και να γίνω ρεζίλι.
Θα υπάγω εντός και ας γίνω ρεζίλι.
Άρτι αποχωρησας. Τα τσιμπουκοχειλα ευτυχώς βοήθησαν ώστε να μην ρεζιλευτω. Έκανε το κορόιδο βέβαια για "φογιαρ", πράγμα που και εμένα με βόλευε ώστε να αποφύγω το ρεζιλικι. Την άφησα να με τελειώσει με τα τσιμπουκοχειλα της. Για μια εβδομάδα τουλάχιστον θα ηρεμήσω και θα απολαύσω τις διακοπές μου.Να μας ενημερώσετε αμέσως μετά την αποχώρηση σας
1. Επληροφορήθην ότι αλλάξατε συνάλλαγμα άπαξ τουλάχιστον.Άρτι αποχωρησας. Τα τσιμπουκοχειλα ευτυχώς βοήθησαν ώστε να μην ρεζιλευτω. Έκανε το κορόιδο βέβαια για "φογιαρ", πράγμα που και εμένα με βόλευε ώστε να αποφύγω το ρεζιλικι. Την άφησα να με τελειώσει με τα τσιμπουκοχειλα της. Για μια εβδομάδα τουλάχιστον θα ηρεμήσω και θα απολαύσω τις διακοπές μου.
Συναλλαγμαυ άλλαξα εχθές. Σήμερα μη μπορώντας να συγκρατήσω τα πάθη μου, άλλαξα κάτι κέρματα πού μου είχαν απομείνει.1. Επληροφορήθην ότι αλλάξατε συνάλλαγμα άπαξ τουλάχιστον.
2. Κατά την ορολογία του site εσπρεσσο φρεντο χωρίς μπριζόλα.
3. Μας αναγκάζετε να μελετώμεν την Ισπανικήν.
4. Εύγε!!!