blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Επαναλαμβάνω, κ. amjik!
ΤΟ ΝΉΜΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΎΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ.
Κανείς δεν σάς αμφισβητεί κύριε. Το μόνο που αμφισβητούμε είναι το αν ο προ-προ παππούς της τροφού σας ήταν υποκομης ευγενής, η, ιπποκόμος εκ Νιγηρίας, δηλ. περισσότερο ευγενής.Επαναλαμβάνω, κ. amjik!
Μπορεί ακόμη να αμφισβητείτε για το εάν υπηρέτησα στους Καταδρομείς ή για το εάν πραγματικά κολυμπώ αλλά δεν με νοιάζει.
Είστε ένας πολύ καλός Άνθρωπος, κύριε!!!
Αυτά θα έπρεπε να τα πείτε εις την Αγγλίδα τροφόν μου.Κανείς δεν σάς αμφισβητεί κύριε. Το μόνο που αμφισβητούμε είναι το αν ο προ-προ παππούς της τροφού σας ήταν υποκομης ευγενής, η, ιπποκόμος εκ Νιγηρίας, δηλ. περισσότερο ευγενής.
Στο συμπέρασμα περί πιθανής, έστω και πολύ μακρινής αφρικανικής καταγωγής με οδήγησε η εμμονή σας με την πρωκτολειχια, κύριε. Η κυρία τροφός σας θα πρέπει να είχε καλλιπυγο κωλο, και δεδομένου ότι οι Βρετανίδες φημίζονται περισσότερο για το όμορφο πρόσωπο τους και για τα καλλιγραμα πόδια τους και ουχί για τούς κώλους τους, η επιστημονική επιτροπή του νήματος που ασχολείται με θέματα πρωκτολειχιας και πρωκτων, κατέληξε σε αυτό το άκρως τεκμηριωμενο επιστημονικό συμπερασμα.Έχετε ήδη βρει [σας παρεδόθησαν υπό καταδότου] πολλαί φωτογραφίες της και άρα γνωρίζετε το βλέμμα της, κύριε.
1. Τα μοναδικά συμπεράσματα που ισχύουν, εις το παρόν Νήμα, είναι αυτά που εξάγει και αναρτά η Μονομελής Επιτροπή Παντός Είδους Επιστημών του Νήματος.Στο συμπέρασμα περί πιθανής, έστω και πολύ μακρινής αφρικανικής καταγωγής με οδήγησε η εμμονή σας με την πρωκτολειχια, κύριε. Η κυρία τροφός σας θα πρέπει να είχε καλλιπυγο κωλο, και δεδομένου ότι οι Βρετανίδες φημίζονται περισσότερο για το όμορφο πρόσωπο τους και για τα καλλιγραμα πόδια τους και ουχί για τούς κώλους τους, η επιστημονική επιτροπή του νήματος που ασχολείται με θέματα πρωκτολειχιας και πρωκτων, κατέληξε σε αυτό το άκρως τεκμηριωμενο επιστημονικό συμπερασμα.
Που την θυμηθηκατε αυτή την επιτροπή; Αυτοί είναι κάτι κωλο-γεροι που δεν έχουν συμφωνήσει ποτέ μεταξύ τους , αν και είναι μονομελ(εις).1. Τα μοναδικά συμπεράσματα που ισχύουν, εις το παρόν Νήμα, είναι αυτά που εξάγει και αναρτά η Μονομελής Επιτροπή Παντός Είδους Επιστημών του Νήματος.
2. Η Αγγλίς τροφός μου εθεωρείτο μία εκ των ομορφοτέρων της εποχής της, σας πληροφορώ, και της είχε προταθεί να συμμετάσχει εις επαγγελματικήν φωτογράφισιν ενδυμάτων όταν επρόκειτο να αποφοιτήσει εκ του Αγγλικού Λυκείου υπό την ονομασίαν: Kensington Park School [Kensington Gardens area].
![]()
Η Μονομελής Επιτροπή Παντός Είδους Επιστημών του Νήματος αποτελείται από ένα μέλος [blizardeye] και Πρόεδρος αυτής είναι ο Νηματοθέτης.Που την θυμηθηκατε αυτή την επιτροπή; Αυτοί είναι κάτι κωλο-γεροι που δεν έχουν συμφωνήσει ποτέ μεταξύ τους , αν και είναι μονομελ(εις).
Ναι, αλλά θα πρέπει να σάς ενέπνεε και το αντικείμενο της λειχιας κύριε. Με δεδομένο ότι μόνο τα θήλεα εξ Αφρικής φημίζονται για κωλάρες που κοιτάνε στο θεό, καταλήξαμε στο συμπέρασμα της η τετραμελής επιτροπή του κώλου, που αποτελείται από τρείς εξειδικευμενους στο αντικείμενο επιστήμονες, τους εξής δύο: εμένα.Και ναι!
Η Αγγλίς τροφός μου ηρέσκετο εις την πρωκτολειχίαν και εις αύτην εφήρμοσα, διά πρώτην φοράν, την όλο και βελιτιούμενην τέχνην μου επί της πρωκτολειχίας, κύριε.
Ουδεμία σχέσιν έχει η ευγενής και αριστοκρατική πρωκτολειχία, εις την οποίαν Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, επιδιδόμεθα, με τα Αφρικανικά οπίσθια, άτινα ορέγεσθε, κύριε!Ναι, αλλά θα πρέπει να σάς ενέπνεε και το αντικείμενο της λειχιας κύριε. Με δεδομένο ότι μόνο τα θήλεα εξ Αφρικής φημίζονται για κωλάρες που κοιτάνε στο θεό, καταλήξαμε στο συμπέρασμα της η τετραμελής επιτροπή του κώλου, που αποτελείται από τρείς εξειδικευμενους στο αντικείμενο επιστήμονες, τους εξής δύο: εμένα.
Λόγω της ηλικίας μας μένουνε μόνο με την όρεξη, κύριε. Φευ.Ουδεμία σχέσιν έχει η ευγενής και αριστοκρατική πρωκτολειχία, εις την οποίαν Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, επιδιδόμεθα, με τα Αφρικανικά οπίσθια, άτινα ορέγεσθε, κύριε!![]()
Τι έχει η ηλικία μας, κύριε.Λόγω της ηλικίας μας μένουνε μόνο με την όρεξη, κύριε. Φευ.
Μπορεί να νιώθω 83, αλλά στην πραγματικότητα είμαι 84 κύριε. Κόβω ένα χρόνο μπας και ξεγελάσω κανένα θήλυ.Τι έχει η ηλικία μας, κύριε.
83 ετών είμαστε. Έχουμε μεγάλο μέλλον μπροστά μας!!!
Όλοι κάτι αντίστοιχο κάνουμε αλλά επί του παρόντος ουδέν αποτέλεσμα ...Μπορεί να νιώθω 83, αλλά στην πραγματικότητα είμαι 84 κύριε. Κόβω ένα χρόνο μπας και ξεγελάσω κανένα θήλυ.![]()
Δεκατετρακις φευ.Όλοι κάτι αντίστοιχο κάνουμε αλλά επί του παρόντος ουδέν αποτέλεσμα ...