Ευχαριστώ, παιδί μου, και ξέρω ότι όντως το εννοείτε αυτό!
Παρόλα αυτά είχα υποσχεθεί ότι θα απαντήσω σε κάποια π.μ., που δέχθηκα από μέλη που αναγνώρισαν ποία είναι η Μ.
Όλοι τους ήταν ευγενέστατοι και τους απάντησα.
ΤΩΡΑ θα απαντήσω στον μοναδικό ΗΛΙΘΙΟ, που συνεχίζει να μου στέλνει π.μ. περί του ότι έχει πάει 100 φορές με την <γυναίκα μου> και μου αναφέρει ένα απόκρυφο tatoo, που έχει για να με πείσει ότι την έχει συναντήσει!
Ιδού λοιπόν η απάντησις:
ΡΕ, ΗΛΙΘΙΕ!
Δεν έχεις πάει μόνο εσύ μαζί της. Έχουν πάει πάρα πολλοί άλλοι τον καιρό που εργαζόταν. Για τα περισσότερα χρόνια έβγαινε στα 300€ /ώρα. Μπορούσες εσύ, καθυστερημένο πλάσμα, να πληρώσεις τόσα για να πας 100 φορές μαζί της; Και αν ακόμη μπορούσες, που αμφιβάλλω, ξέρεις ποία είναι η διαφορά μας;;; 'Οτι εσύ πλήρωνες, ρε βλάκα, ενώ εγώ όχι.
Σου απαντώ όχι επειδή μόνο προσβάλεις την Μ. Ψυχάκηδες υπάρχουν πάντα και παντού.
Βρίζεις όμως για αδικαιολόγητο λόγο την μητέρα μου. Εγώ την μητέρα μου, ρε κάθαρμα, την θυμάμαι μόνο από φωτογραφίες.
Έλα λοιπόν!
Όπου θέλεις, όποτε θέλεις. 1 προς 1 με γυμνά χέρια [αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό].
Εμπρός λοιπόν, κοτούλα. Περιμένω!:\
Ή θα τρέξεις στα φουστάνια της μανούλας σου, ρε ΗΛΙΘΙΕ, για να αναρωτιέσαι γιατί δεν βρίσκεις γκόμενα.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ!
Σε περιμένω. 1 προς 1. Με γυμνά χέρια. Όπου και όποτε θέλεις, ΚΑΘΗΚΙ!