Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
Η αλήθεια είναι πως όσα διάβασα εδώ δεν τα είχα πουθενά αλλού νωρίτερα!Fuck!
Right!!!
Η αλήθεια είναι πως όσα διάβασα εδώ δεν τα είχα πουθενά αλλού νωρίτερα!Fuck!
Right!!!
Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε την κολύμβηση, πείτε μου για να σας συμβουλέψω επί της ουσίας και της διαδικασίας.Η αλήθεια είναι πως όσα διάβασα εδώ δεν τα είχα πουθενά αλλού νωρίτερα!
Το Νήμα της απεριόριστης ΣΟΦΙΑΣ και ΓΝΩΣΗΣ!Η αλήθεια είναι πως όσα διάβασα εδώ δεν τα είχα πουθενά αλλού νωρίτερα!
Χαχαχα χαχαχα χαχαχα...Απαξιω να σας απαντήσω ...
Απλα θα σας παραπεμψω στο αρχικο ποστ του παροντος νηματος
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί του στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Το μέσο μέλος του μπου έχει εμπειρία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, έχει αιτιολογημένη άποψη για όλα και δεν διανοείται ότι είναι δυνατόν κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Οπου περιγραφετε μονο ενα 10-15% των χαρακτηριστικών μου που με κανουν ακαταμαχητο στον γυναικειο πληθυσμό
Καντε μια αλλη ασκηση, πολυ ευκολη για κατω κοιλιακους και ποδια οταν ξαπλωνετε στο κρεβατι πριν κοιμηθητε. Ξαπλωστε ανασκελα και ανασηκωστε το πολυ μεχρι 15-20 εκ. τεντωμενο το ποδι σας. Κρατηστε σε αυτη τη θεση οσο περισσοτερο μπορειτε μεχρι να νιωσετε οτι δεν μπορειτε αλλο. Μετα επαναλαβετε με το αλλο ποδι. Αν μπορειτε να μετρησετε και τον χρονο της ασκησης ωστε την εομενη φορα να προσπαθησετε λιγο παραπανω.κ. amjik,
αυτή η άσκηση με γυμνά πόδια εκτελείται μόνο από τον Superman ή τον Captain America.
Το δοκίμασα. Είναι αδύνατο. Μόνο με βατραχοπεδιλα κάτι γίνεται.
Φευ εννεακις!
Σύντομα, αν και πρώτα θέλω να σχηματίζω την δική μου εικόνα αλλά προτάσεις ή συμβουλές ποτέ δεν έβλαψαν...Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε την κολύμβηση, πείτε μου για να σας συμβουλέψω επί της ουσίας και της διαδικασίας.
Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη ασκηση, η, ασχολια απο το κολυμπι. Οχι μονο για την σωματικη υγεια και ευεξια, αλλα και για την ψυχικη.Σύντομα, αν και πρώτα θέλω να σχηματίζω την δική μου εικόνα αλλά προτάσεις ή συμβουλές ποτέ δεν έβλαψαν...
Μήπως, κ. κωλο-γερε, να πάμε να δουλέψουμε πόρτα;;;Καντε μια αλλη ασκηση, πολυ ευκολη για κατω κοιλιακους και ποδια οταν ξαπλωνετε στο κρεβατι πριν κοιμηθητε. Ξαπλωστε ανασκελα και ανασηκωστε το πολυ μεχρι 15-20 εκ. τεντωμενο το ποδι σας. Κρατηστε σε αυτη τη θεση οσο περισσοτερο μπορειτε μεχρι να νιωσετε οτι δεν μπορειτε αλλο. Μετα επαναλαβετε με το αλλο ποδι. Αν μπορειτε να μετρησετε και τον χρονο της ασκησης ωστε την εομενη φορα να προσπαθησετε λιγο παραπανω.
Καλημερα.
Συμφωνώ απόλυτα!Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη ασκηση, η, ασχολια απο το κολυμπι. Οχι μονο για την σωματικη υγεια και ευεξια, αλλα και για την ψυχικη.
Πορτα;;;;; Εννοειτε μπραβοι σε νυχτερινα καταγωγια;Μήπως, κ. κωλο-γερε, να πάμε να δουλέψουμε πόρτα;;;
Και το σεξ ειναι δυσκολη αθληση στην ηλικια μας. Εκει πως μπορουμε να υπομενουμε και να επιμενουμε, παρολες ενιοτε τις συνεπειες;Συμφωνώ απόλυτα!
Απλά είναι πολύ δύσκολη άθληση. Ειδικά για όσους ξεκινούν.
Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή.
θα παω και εγωΕπίσης, 'παιδια'.
Ευχηθείτε όλοι!!!!
Ο κ. κωλο-γερος φεύγει για 35 μέρες ταξίδι σε εξωτικό μέρος ΜΑΖΙ με ΘΗΛΥ!!!
Εμείς μόνο να το ονειρευόμαστε μπορούμε κάτι τέτοιο!
Μπορεί να είναι και Ανώγεια, κύριε!Πορτα;;;;; Εννοειτε μπραβοι σε νυχτερινα καταγωγια;
Με τις ευχές μου!θα παω και εγω
Εμείς υπομειναμε και επιμείναμε και γι αυτό παραμένουμε εις την κολύμβησιν!Και το σεξ ειναι δυσκολη αθληση στην ηλικια μας. Εκει πως μπορουμε να υπομενουμε και να επιμενουμε, παρολες ενιοτε τις συνεπειες;
κατι ποιο χειροπιαστο παρακαλω να δωσετε θειε μου καλε θειουληΜε τις ευχές μου!
Έβαλα 13 ευρώ στο ΙΒΑΝ, παιδί μου!κατι ποιο χειροπιαστο παρακαλω να δωσετε θειε μου καλε θειουλη