Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.269
Πόντοι
3.846
διακρίνω μία δημοφιλίας της πίσω πόρτας ανάμεσα στους συνδαιτημόνες.
Παίρνω την πρωτοβουλία να σας συστήσω τη νουβέλα (πολύ σύντομο σε 2 -3 ώρες το έχεις διαβάσει) που μου κράτησε συντροφιά φέτος στην παραλία τον Οκτώβριο οπότε και είχον αποχωρήσει οι τουρίστριες.

να ενισχύσομεν και ένα νέο συγγραφέα

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Η Ν. Την ειχα ξαναβαλει και πιο παλια αυτη τη φωτο.
img_20200223_114433915-3-jpg.489589
:think: για κάντε μια μίνι επανάληψη ποια είναι η Ν

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
:confused:DE PROFUNDIS:confused:. κύριοι.
Πάντως, πάντοτε με τους εσωτερικούς μας δαίμονες παλεύομεν.(και παιρνομεν τους όρχεις μας).
Α bientôt.

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Τα wine bars μου αρέσουν. Ειδικά όταν το κρασί συνδυάζεται με πιάτα τυριών η/και αλλαντικών και ενδεχομένως με σαξόφωνο τζαζ. Τότε είναι ευωχία.
Παρακαλώ πολύ να μου συστήσετε τα μαγαζιά αυτά ανεξάρτητα από το πότε, αν και με ποιον θα έρθω.
Σας ευχαριστώ!
Θα σας πρότεινα οπωσδήποτε το Vintage στο τέλος της οδού Μητροπόλεως, θεωρώ ότι είναι must λόγω τον ετικετών που διαθέτει και της διαχειρίσεως των, αν και υποθέτω προτιμάτε το whiskey οπότε must το CV Distiller δίπλα στο Hilton

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Μια κυρια που επι τρια χρονια συναντουσα στην Ταυλανδη.
Μάλιστα κάτι θυμάμαι , είχαμε συζητήσει στο νήμα της Ταϊλάνδης , πάντα η γυναίκες που έρχονται και φεύγουν στην ζωή του κάθε άντρα αφήνουν κάτι!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Καλημέρα, Όνοι και Χοίροι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
διακρίνω μία δημοφιλίας της πίσω πόρτας ανάμεσα στους συνδαιτημόνες.
Παίρνω την πρωτοβουλία να σας συστήσω τη νουβέλα (πολύ σύντομο σε 2 -3 ώρες το έχεις διαβάσει) που μου κράτησε συντροφιά φέτος στην παραλία τον Οκτώβριο οπότε και είχον αποχωρήσει οι τουρίστριες.

να ενισχύσομεν και ένα νέο συγγραφέα
Επαναλαμβάνω ...
Θα ήθελα να σας βλέπω πιο συχνά στο Νήμα μας.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:D::grin::angry::buck2:
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι... Φρεσκαρισε ο καιρός υπάγω είς αναζήτηση ιχθύων...
Φεύ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Θα σας πρότεινα οπωσδήποτε το Vintage στο τέλος της οδού Μητροπόλεως, θεωρώ ότι είναι must λόγω τον ετικετών που διαθέτει και της διαχειρίσεως των, αν και υποθέτω προτιμάτε το whiskey οπότε must το CV Distiller δίπλα στο Hilton
Τα γκούγκλαρα και σας ευχαριστώ!
Εάν θα έπρεπε να επιλέξω, θα επέλεγα το whiskey bar και όχι μόνο επειδή όντως μου αρέσει το whiskey και ειδικά τα Single malts [non peaty though]. Εκεί φαίνεται να μου ταιριάζει πιο πολύ η ατμόσφαιρά του.
Anyway ...
Αν ποτέ βρεθείτε σε brit pub και εννοώ σε pub [public house], όπου πάνε οι locals, θα δείτε ότι εκεί έχουν προσφορά κάθε μέρα ένα single malt whiskey. Το αποκαλούν whiskey of the day. Η προσφορά έγκειται στο ότι το κάθε ποτό κοστίζει 6 λίρες αντί 8 ή 9. Βέβαια ένα ποτό δικό μας αντιστοιχεί με 4 δικά τους αφού βάζουν ελάχιστη ποσότητα.
Η γκάμα των single malt whiskeys είναι εκεί απεριόριστη. Στην δε Σκωτία είναι φευ εις το άπειρον!!!!
Παρόλα αυτά ακόμη και στην Σκωτία όλοι πίνουν μπύρα επειδή είναι σημαντικά φθηνότερη. Ενδιάμεσα και κάποια ποτά whiskey αλλά αυτό το κάνουν για να μεθύσουν really fast.
Την Άνοιξη ενεστώτος έτους ήμουν στο Εδιμβούργο ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Αυτή πίνει gin από την στιγμή που γεννήθηκε. Δηλώνει English to the core. Αντιπαθεί τους Σκώτους. Votes for the Tory [Conservatives in the U.K.]. Ένα βράδυ που ήμασταν σε ένα pub, είχαν whiskey of the day ένα που το έλεγαν Singleton. Απαίσια φιάλη, που το αδικεί πάρα πολύ. Αυτή πήρε το γνωστό Tanqueray gin και εγώ το Singleton. Εκείνο το βράδυ είχαν live μία local band . Έπαιζαν ροκ τραγούδια της δικής μας εποχής [είμεθα συνομήλικοι απλά η Αγγλίς τροφός μου είναι μεγαλύτερη 4 μήνες και 5 ημέρες από εμένα].
Κάποια στιγμή παίζουν το Suzie Q και αυτή με φιλάει. Της αρέσει η γεύση μου από το Singleton και αρχίζουμε να παίρνουμε το ένα ποτό μετά το άλλο. Γυρίσαμε σχεδόν μεθυσμένοι στο διαμέρισμά μας και παρόλα αυτά καταφέραμε και το κάναμε. Δηλαδή εγώ κατάφερα αφού εις όλους Ημάς και Υμάς είναι γνωστή η αρνητική επίδρασις του αλκοόλ εις το σεξ.

Και πάλι σας ευχαριστώ, κύριε, διά τας συμβουλάς σας!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
  • Like
Αντιδράσεις: amjik
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Αντικαταστήστε, κύριοι, το Jack με ένα Single Malt της επιλογής σας και απολαύσατε τας παρακάτω δύο ώρας!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Που είναι ο κ. troubakhs μου;;;
Μου λείπει ο ανεψιός μου!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Επαγγελματικαί υποχρεώσεις θα με αναγκάσουν να λείψω σήμερον εκ του Νήματος.
Πιθανώς να λείψω και κατά την διάρκειαν του Σ/Κ.
Ο αγαπητός μου Φίλος, κ. κωλο-γερος, θα εκδράμει την Δευτέραν , 20 Νοεμβρίου και θα επιστρέψει την 24ην Δεκεμβρίου 2023.
Κατά την εποχήν της επιστροφής του κ. κωλο-γερου, ο Νηματοθέτης θα απουσιάζει διά χιονοδρομίαν εις Zermatt Ελβετίας.

Κατά συνέπειαν κ. κωλο-γερε θα τα πούμε εις την αρχήν του επομένου έτους [εφόσον το λίαν προκεχωρημένον της ηλικίας μας επιτρέψει να παραμένουμε εις τον πλανήτην τούτον] και γι΄ αυτό:

1. Να φοράτε την ζακέτα σας για να μην κρυώσετε.
2. Να μην μιλάτε σε αγνώστους.
3. Να πάρετε την θεία σας για χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή της.
4. Να μην μιλάτε με γεμάτο το στόμα όταν τρώτε.
6. Να φυσάτε την μύτη σας.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΚΥΡΙΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom