blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Κατάλαβα, παιδί μου!
Υπομονή, δύναμη και αξιοπρέπεια και όλα στο τέλος θα πάνε καλά!
Κατάλαβα, παιδί μου!
Άρτι αφιχθεις από την πρωίνήν αναζήτηση υγιούς τροφής..
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι... Φρεσκαρισε ο καιρός υπάγω είς αναζήτηση ιχθύων...
Φεύ.
Καλημέρα, κύριε!Καλημέρα σας κύριοι!
Εφόσον όλοι ζούμε σε ένα παγκόσμιο χωριό, κάποιες live ταξιδιωτικές εντυπώσεις ίσως θα είχαν ενδιαφέρον δια τους θαμώνες του νήματος.Επαγγελματικαί υποχρεώσεις θα με αναγκάσουν να λείψω σήμερον εκ του Νήματος.
Πιθανώς να λείψω και κατά την διάρκειαν του Σ/Κ.
Ο αγαπητός μου Φίλος, κ. κωλο-γερος, θα εκδράμει την Δευτέραν , 20 Νοεμβρίου και θα επιστρέψει την 24ην Δεκεμβρίου 2023.
Κατά την εποχήν της επιστροφής του κ. κωλο-γερου, ο Νηματοθέτης θα απουσιάζει διά χιονοδρομίαν εις Zermatt Ελβετίας.
Κατά συνέπειαν κ. κωλο-γερε θα τα πούμε εις την αρχήν του επομένου έτους [εφόσον το λίαν προκεχωρημένον της ηλικίας μας επιτρέψει να παραμένουμε εις τον πλανήτην τούτον] και γι΄ αυτό:
1. Να φοράτε την ζακέτα σας για να μην κρυώσετε.
2. Να μην μιλάτε σε αγνώστους.
3. Να πάρετε την θεία σας για χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή της.
4. Να μην μιλάτε με γεμάτο το στόμα όταν τρώτε.
6. Να φυσάτε την μύτη σας.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΚΥΡΙΕ!
Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει όπως έκανε και πέρσι και όπως κάνει κάθε φορά που είναι εις Ταϋλάνδην.Εφόσον όλοι ζούμε σε ένα παγκόσμιο χωριό, κάποιες live ταξιδιωτικές εντυπώσεις ίσως θα είχαν ενδιαφέρον δια τους θαμώνες του νήματος.
Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε το Εδιμβούργο και όταν θα συμβεί με το καλό, θα έχω υπόψιν μου τις συμβουλές σας.Τα γκούγκλαρα και σας ευχαριστώ!
Εάν θα έπρεπε να επιλέξω, θα επέλεγα το whiskey bar και όχι μόνο επειδή όντως μου αρέσει το whiskey και ειδικά τα Single malts [non peaty though]. Εκεί φαίνεται να μου ταιριάζει πιο πολύ η ατμόσφαιρά του.
Anyway ...
Αν ποτέ βρεθείτε σε brit pub και εννοώ σε pub [public house], όπου πάνε οι locals, θα δείτε ότι εκεί έχουν προσφορά κάθε μέρα ένα single malt whiskey. Το αποκαλούν whiskey of the day. Η προσφορά έγκειται στο ότι το κάθε ποτό κοστίζει 6 λίρες αντί 8 ή 9. Βέβαια ένα ποτό δικό μας αντιστοιχεί με 4 δικά τους αφού βάζουν ελάχιστη ποσότητα.
Η γκάμα των single malt whiskeys είναι εκεί απεριόριστη. Στην δε Σκωτία είναι φευ εις το άπειρον!!!!
Παρόλα αυτά ακόμη και στην Σκωτία όλοι πίνουν μπύρα επειδή είναι σημαντικά φθηνότερη. Ενδιάμεσα και κάποια ποτά whiskey αλλά αυτό το κάνουν για να μεθύσουν really fast.
Την Άνοιξη ενεστώτος έτους ήμουν στο Εδιμβούργο ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Αυτή πίνει gin από την στιγμή που γεννήθηκε. Δηλώνει English to the core. Αντιπαθεί τους Σκώτους. Votes for the Tory [Conservatives in the U.K.]. Ένα βράδυ που ήμασταν σε ένα pub, είχαν whiskey of the day ένα που το έλεγαν Singleton. Απαίσια φιάλη, που το αδικεί πάρα πολύ. Αυτή πήρε το γνωστό Tanqueray gin και εγώ το Singleton. Εκείνο το βράδυ είχαν live μία local band . Έπαιζαν ροκ τραγούδια της δικής μας εποχής [είμεθα συνομήλικοι απλά η Αγγλίς τροφός μου είναι μεγαλύτερη 4 μήνες και 5 ημέρες από εμένα].
Κάποια στιγμή παίζουν το Suzie Q και αυτή με φιλάει. Της αρέσει η γεύση μου από το Singleton και αρχίζουμε να παίρνουμε το ένα ποτό μετά το άλλο. Γυρίσαμε σχεδόν μεθυσμένοι στο διαμέρισμά μας και παρόλα αυτά καταφέραμε και το κάναμε. Δηλαδή εγώ κατάφερα αφού εις όλους Ημάς και Υμάς είναι γνωστή η αρνητική επίδρασις του αλκοόλ εις το σεξ.
Και πάλι σας ευχαριστώ, κύριε, διά τας συμβουλάς σας!
O.K.Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε το Εδιμβούργο και όταν θα συμβεί με το καλό, θα έχω υπόψιν μου τις συμβουλές σας.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ps. Έχω γνωρίσει το είδος του tory που πιθανώς αναφέρεστε και είναι επιεικώς ανυπόφοροι.
δεν υπαρχει ναταλιΕίμαι σίγουρος ότι θα το κάνει όπως έκανε και πέρσι και όπως κάνει κάθε φορά που είναι εις Ταϋλάνδην.
Αλλά εκ των πραγμάτων και λόγω της διαφοράς της ώρας μην αναμένετε πολλά.
Άλλωστε από την Δευτέρα και για τις επόμενες 35 περίπου μέρες θα είναι με θήλυ εις τόπον εξωτικόν οπότε δεν θα του μένει χρόνος να σκέπτεται εμάς... Φευ!
δεν υπαρχει ναταλι
Καλημέρα.Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει όπως έκανε και πέρσι και όπως κάνει κάθε φορά που είναι εις Ταϋλάνδην.
Αλλά εκ των πραγμάτων και λόγω της διαφοράς της ώρας μην αναμένετε πολλά.
Άλλωστε από την Δευτέρα και για τις επόμενες 35 περίπου μέρες θα είναι με θήλυ εις τόπον εξωτικόν οπότε δεν θα του μένει χρόνος να σκέπτεται εμάς... Φευ!
Και πάλι τα γνωστά.
Δεν θα είναι όμως με τη Νάταλι ούτε θα είναι στην Ταϋλάνδη.
Θα πάει Καραϊβική με άλλο θήλυ δίπλα του.
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο που μου θυμίζει φαλλό, τα άλλα δύο είναι αξιοπρόσεκτα.Λοιπόν!
Πείτε μου αν τα παρακάτω σας αρέσουν ...
Ο δικός σας φαλλός έτσι είναι;;;;;Αν εξαιρέσουμε το πρώτο που μου θυμίζει φαλλό, τα άλλα δύο είναι αξιοπρόσεκτα.
Δεν ξέρω αν προωθεί τις κατασκευές της μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Etsy.Ο δικός σας φαλλός έτσι είναι;;;;;
Αυτά τα κατασκευάζει η Μ και τα πουλά στο διαδίκτυο.
Για εσένα που σου αρέσουν τα σκιστοματικα.Gamieste
Καλημέρα.