Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• IMG_20231117_074257.jpg
    IMG_20231117_074257.jpg
    300,2 KB · Εμφανίσεις: 20

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Επαγγελματικαί υποχρεώσεις θα με αναγκάσουν να λείψω σήμερον εκ του Νήματος.
Πιθανώς να λείψω και κατά την διάρκειαν του Σ/Κ.
Ο αγαπητός μου Φίλος, κ. κωλο-γερος, θα εκδράμει την Δευτέραν , 20 Νοεμβρίου και θα επιστρέψει την 24ην Δεκεμβρίου 2023.
Κατά την εποχήν της επιστροφής του κ. κωλο-γερου, ο Νηματοθέτης θα απουσιάζει διά χιονοδρομίαν εις Zermatt Ελβετίας.

Κατά συνέπειαν κ. κωλο-γερε θα τα πούμε εις την αρχήν του επομένου έτους [εφόσον το λίαν προκεχωρημένον της ηλικίας μας επιτρέψει να παραμένουμε εις τον πλανήτην τούτον] και γι΄ αυτό:

1. Να φοράτε την ζακέτα σας για να μην κρυώσετε.
2. Να μην μιλάτε σε αγνώστους.
3. Να πάρετε την θεία σας για χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή της.
4. Να μην μιλάτε με γεμάτο το στόμα όταν τρώτε.
6. Να φυσάτε την μύτη σας.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΚΥΡΙΕ!
Εφόσον όλοι ζούμε σε ένα παγκόσμιο χωριό, κάποιες live ταξιδιωτικές εντυπώσεις ίσως θα είχαν ενδιαφέρον δια τους θαμώνες του νήματος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Εφόσον όλοι ζούμε σε ένα παγκόσμιο χωριό, κάποιες live ταξιδιωτικές εντυπώσεις ίσως θα είχαν ενδιαφέρον δια τους θαμώνες του νήματος.
Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει όπως έκανε και πέρσι και όπως κάνει κάθε φορά που είναι εις Ταϋλάνδην.
Αλλά εκ των πραγμάτων και λόγω της διαφοράς της ώρας μην αναμένετε πολλά.
Άλλωστε από την Δευτέρα και για τις επόμενες 35 περίπου μέρες θα είναι με θήλυ εις τόπον εξωτικόν οπότε δεν θα του μένει χρόνος να σκέπτεται εμάς... Φευ!

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Τα γκούγκλαρα και σας ευχαριστώ!
Εάν θα έπρεπε να επιλέξω, θα επέλεγα το whiskey bar και όχι μόνο επειδή όντως μου αρέσει το whiskey και ειδικά τα Single malts [non peaty though]. Εκεί φαίνεται να μου ταιριάζει πιο πολύ η ατμόσφαιρά του.
Anyway ...
Αν ποτέ βρεθείτε σε brit pub και εννοώ σε pub [public house], όπου πάνε οι locals, θα δείτε ότι εκεί έχουν προσφορά κάθε μέρα ένα single malt whiskey. Το αποκαλούν whiskey of the day. Η προσφορά έγκειται στο ότι το κάθε ποτό κοστίζει 6 λίρες αντί 8 ή 9. Βέβαια ένα ποτό δικό μας αντιστοιχεί με 4 δικά τους αφού βάζουν ελάχιστη ποσότητα.
Η γκάμα των single malt whiskeys είναι εκεί απεριόριστη. Στην δε Σκωτία είναι φευ εις το άπειρον!!!!
Παρόλα αυτά ακόμη και στην Σκωτία όλοι πίνουν μπύρα επειδή είναι σημαντικά φθηνότερη. Ενδιάμεσα και κάποια ποτά whiskey αλλά αυτό το κάνουν για να μεθύσουν really fast.
Την Άνοιξη ενεστώτος έτους ήμουν στο Εδιμβούργο ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Αυτή πίνει gin από την στιγμή που γεννήθηκε. Δηλώνει English to the core. Αντιπαθεί τους Σκώτους. Votes for the Tory [Conservatives in the U.K.]. Ένα βράδυ που ήμασταν σε ένα pub, είχαν whiskey of the day ένα που το έλεγαν Singleton. Απαίσια φιάλη, που το αδικεί πάρα πολύ. Αυτή πήρε το γνωστό Tanqueray gin και εγώ το Singleton. Εκείνο το βράδυ είχαν live μία local band . Έπαιζαν ροκ τραγούδια της δικής μας εποχής [είμεθα συνομήλικοι απλά η Αγγλίς τροφός μου είναι μεγαλύτερη 4 μήνες και 5 ημέρες από εμένα].
Κάποια στιγμή παίζουν το Suzie Q και αυτή με φιλάει. Της αρέσει η γεύση μου από το Singleton και αρχίζουμε να παίρνουμε το ένα ποτό μετά το άλλο. Γυρίσαμε σχεδόν μεθυσμένοι στο διαμέρισμά μας και παρόλα αυτά καταφέραμε και το κάναμε. Δηλαδή εγώ κατάφερα αφού εις όλους Ημάς και Υμάς είναι γνωστή η αρνητική επίδρασις του αλκοόλ εις το σεξ.

Και πάλι σας ευχαριστώ, κύριε, διά τας συμβουλάς σας!
Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε το Εδιμβούργο και όταν θα συμβεί με το καλό, θα έχω υπόψιν μου τις συμβουλές σας.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ps. Έχω γνωρίσει το είδος του tory που πιθανώς αναφέρεστε και είναι επιεικώς ανυπόφοροι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε το Εδιμβούργο και όταν θα συμβεί με το καλό, θα έχω υπόψιν μου τις συμβουλές σας.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ps. Έχω γνωρίσει το είδος του tory που πιθανώς αναφέρεστε και είναι επιεικώς ανυπόφοροι.
O.K.
Όταν το αποφασίσετε, ενημερώστε με.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει όπως έκανε και πέρσι και όπως κάνει κάθε φορά που είναι εις Ταϋλάνδην.
Άλλωστε από την Δευτέρα και για τις επόμενες 35 περίπου μέρες θα είναι με θήλυ εις τόπον εξωτικόν οπότε δεν θα του μένει χρόνος να σκέπτεται εμάς... Φευ!
δεν υπαρχει ναταλι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Καλημέρα.
Gamieste :hi::confused:

Μάλλον καλύτερα
Gamieste :hi::confused:
Καλημέρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Λοιπόν!
Πείτε μου αν τα παρακάτω σας αρέσουν ...
430753_349056328466475_725366905_n.jpg

429655_349047091800732_109466725_n.jpg

425859_349065641798877_1713783205_n.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Ο δικός σας φαλλός έτσι είναι;;;;; :2funny::2funny::2funny:
Αυτά τα κατασκευάζει η Μ και τα πουλά στο διαδίκτυο.
Δεν ξέρω αν προωθεί τις κατασκευές της μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Etsy.
Αν όχι να της το προτείνετε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Πηγαίνει με την κόρη της στην λίμνη της Βόλβης και σε κάτι ρέματα και λαγκαδιές και μαζεύουν ξερά ξύλα και κούτσουρα.
Στην συνέχεια τα επεξεργάζεται στο σπίτι της, όπου έχει εργαστήριο και τα πουλά στο διαδίκτυο. Κυρίως Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά έχει παραγγελίες και από Πάτρα, Βόλο, Άρτα.
Είναι πολύ χαρούμενη επειδή άρχισε να παίρνει παραγγελίες και από το εξωτερικό [2 από Γερμανία και 1 από Γαλλία].

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom