Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.077
- Πόντοι
- 2.586
Φιλαρακια μου καλαΑυτό σημαίνει αντρική φιλία!
Ευχαριστώ, κύριε!!!!!!!!!!!
Να βαλουμε την Μ την Ν και τη Ι και να κλαιμε παρεα
Φιλαρακια μου καλαΑυτό σημαίνει αντρική φιλία!
Απλά διευκρινήστε προς το φιλοθεάμον κοινό ότι η δική σας Ι δεν είναι η υπέροχη Ιωάννα του διπλανού νήματος ...Φιλαρακια μου καλα
Να βαλουμε την Μ την Ν και τη Ι και να κλαιμε παρεα
Πριν απο λιγες ημερες, ενα βραδυ, ειδα ενα βιντεο στο γιουτουμπ. Η αντιδραση μου; Σας εστειλα ενα πμ., ηξερα οτι εκεινη την ωρα δεν συνηθιζετε να εισαστε στο νημα, αλλα ηξερα οτι ειστε περιπου στην ιδια κατασταση με εμενα.Αυτό σημαίνει αντρική φιλία!
Το θυμάμαι και συγκινήθηκα που εγώ ήμουν στην πρώτη αντίδρασή σας, κύριε.Πριν απο λιγες ημερες, ενα βραδυ, ειδα ενα βιντεο στο γιουτουμπ. Η αντιδραση μου; Σας εστειλα ενα πμ., ηξερα οτι εκεινη την ωρα δεν συνηθιζετε να εισαστε στο νημα, αλλα ηξερα οτι ειστε περιπου στην ιδια κατασταση με εμενα.
Βάλτε καμία γυναίκα γυμνή να φτάσει 100Μόλις 34 οι επισκέπτες.
Έπεσε ο αριθμός...
Ευτυχώς δεν νοιάζονται πολλοί για τα του οίκου μας.
Βάλτε καμία γυναίκα γυμνή να φτάσει 100
Ζωντανη να ειναι
Η Ν. Την ειχα ξαναβαλει και πιο παλια αυτη τη φωτο.Βάλτε καμία γυναίκα γυμνή να φτάσει 100
Ημείς;;;;;εγω ομως δεν σας εχω βαλει της ( Ι ) που δεν ειναι η κυρια Ιωαννα του διπλανου νηματος
Και δεν θα σας βαλω γιατι ειστε κουτσομποληδες
Και εγώ και ο κ. κωλο-γερος παίξαμε ανοιχτά.εγω ομως δεν σας εχω βαλει της ( Ι ) που δεν ειναι η κυρια Ιωαννα του διπλανου νηματος
Και δεν θα σας βαλω γιατι ειστε κουτσομποληδες
Αφου εσυ την ξερεις ρε πανεξυπνε ...Και εγώ και ο κ. κωλο-γερος παίξαμε ανοιχτά.
Σειρά σας τώρα.
Παρακαλώ να αναρτήσετε φωτο της Ι για να είμαστε όλοι ίσοι μεταξύ μας ως προς την δημόσια έκθεση.
Εγώ δεν λέω τίποτε. Μία κριτική έγραψα για την δική σας Ι και κάνατε να μου μιλήσετε 3 χρόνια ...Αφου εσυ την ξερεις ρε πανεξυπνε ...
Εύγε, κ. κωλο-γερε!Αλλη μια της Ν.
οχι κυριε Λυπαμαι ...Εγώ δεν λέω τίποτε. Μία κριτική έγραψα για την δική σας Ι και κάνατε να μου μιλήσετε 3 χρόνια ...
Δεν την ξέρω πια. Ούτε οι άλλοι την ξέρουν.
Πρέπει να αναρτήσετε φωτο. Εδώ αναρτήθηκαν φωτο της Μ τουλάχιστον 5 αν θυμάμαι καλά, 2 φωτο της Αγγλίδος τροφού μου [οι οποίες διαγράφηκαν μετά από αίτημα μου προς τον Αντμιν] και τουλάχιστον 2 της Ν.
Φίλοι είμαστε!
Πρέπει να αναρτήσετε και εσείς φωτο.
ειναι και ο τρουμπακης στη Φωτο ή κανω λαθος ?Αλλη μια της Ν.
Είναι αυτός πάνω στον τοίχο!οχι κυριε Λυπαμαι ...
Ειδαμε και παθαμε να σβησουμε τις φωτογραφιες της απο 3 ιστοτοπους ...
Οταν βρεθουμε να σας δειξω ευχαριστως την εκπληκτικη αλλαγη ....της εν λογω
Και το λαθος που κανατε ηταν που γραψατε την κριτικη σε χρονο που σας εχω ηδη ενημερωσει οτι διατηρω σχεση μαζι της
Θα σας αρεσε να εγραφα εγω κριτικη για την Μ ?
( ασχετο ποτε τη συναντησατε καθως συνεχισε να εργαζεται για λιγο ακομα )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι και ο τρουμπακης στη Φωτο ή κανω λαθος ?