Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.077
- Πόντοι
- 2.586
Ποτε τον ειρωνευτηκα αγαπητε ?Κύριε roger μην ειρωνεύεσται το νήμα το θέτη
.
Ειμαι φιλοζωος εγω ...
Ποτε τον ειρωνευτηκα αγαπητε ?Κύριε roger μην ειρωνεύεσται το νήμα το θέτη
.
Κύριε Μπλιζ δοκιμάστε την ... Με το κορμί πάντα κάθετο στο νερό..Ααααα!
Όντως. Πολύ καλή άσκηση αν και δεν έχω δει κάποιον να την εκτελεί.
Γιατί <εδώ σε θέλω κ. Μπλιζ>;;;
Πιστεύετε ότι δεν μπορώ να το κάνω;
Είμαι πολύ περισσότερο γυμνασμένος από όσο νομίζετε, κ. amjik.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα πάω αύριο και το Σάββατο.Κύριε Μπλιζ δοκιμάστε την ... Με το κορμί πάντα κάθετο στο νερό..
Περιμένω με αγωνία νέα σάς για τη συγκεκριμένη άσκηση
Για αυτό τον αγαπάμε. Γιατί μας πειράζει όλους.Κάνει και τίποτε άλλο, κύριε, εδώ μέσα;;;;;;;;;
αστα αυτα ρε γεροΘα πάω αύριο και το Σάββατο.
Θα το κάνω.
Ευχαριστώ!
τετοιοι που εισαστε καλα σας κανωΓια αυτό τον αγαπάμε. Γιατί μας πειράζει όλους.
Για αυτό τον αγαπάμε. Γιατί μας πειράζει όλους.
Και άλλα πράγματα μου δίνει...!αστα αυτα ρε γερο
αυτα ειναι αντρικα σπορ
αντε τραβα στη μαναρι να σου δωσει λιγη στοργη και προδερμ
Κουλουρι;;;Και άλλα πράγματα μου δίνει...!
Εκεί το μυαλό σας ...Κουλουρι;;;
Η Μολδαβεζα μου δεν μου εχει δωσει ποτε κουλουρι. Ο ποπος ειναι για να κανει κακα μου ειχε πει καποια φορα, που της το γυροεφερα, απεξω-απεξω. Παρολα αυτα, 13 χρονια περναμε μια χαρα.Εκεί το μυαλό σας ...
Δεν μου λέτε;;;
Πιστεύετε ότι μία γυναίκα, που 'εργάστηκε' 17 χρόνια, έχει ενδοιασμούς στο οτιδήποτε;;;
Απλά είναι λογικό η γυναίκα αυτή, όταν λειτουργεί σε προσωπικό επίπεδο, να επιλέγει να κάνει αυτά που πραγματικά της αρέσουν σε συντονισμό με τις προτιμήσεις του συντρόφου της.
Εγω παντως παρατηρησα οτι μετα την απομακρυνση εκ της εργασιας ...κανουν λιγοτερα σε σχεση με πρινΕκεί το μυαλό σας ...
Δεν μου λέτε;;;
Πιστεύετε ότι μία γυναίκα, που 'εργάστηκε' 17 χρόνια, έχει ενδοιασμούς στο οτιδήποτε;;;
Απλά είναι λογικό η γυναίκα αυτή, όταν λειτουργεί σε προσωπικό επίπεδο, να επιλέγει να κάνει αυτά που πραγματικά της αρέσουν σε συντονισμό με τις προτιμήσεις του συντρόφου της.
Αυτό ακριβώς είπα ...!Εγω παντως παρατηρησα οτι μετα την απομακρυνση εκ της εργασιας ...κανουν λιγοτερα σε σχεση με πριν
βεβαια εκει γινεται πιο εγκεφαλικο το παιχνιδι
μου ειπαν και το ωραιο ..".τωρα απολαμβανω εγω "
Τι με λες ?Αυτό ακριβώς είπα ...!
Και σε κάθε περίπτωση δεν είμαι οπαδός του κουλουρίου ...Κουλουρι;;;
Κάνουμε το λάθος να συγχέουμε τον ηθοποιό με το ρόλο του. Οι ηθοποιοί δεν βιώνουν τους ρόλους τους, αλλιώς θα κατέληγαν ψυχασθενεις. Ίσως στην αρχή της καριέρας των, αλλά γρήγορα μαθαίνουν τεχνικές κλπ.Εγω παντως παρατηρησα οτι μετα την απομακρυνση εκ της εργασιας ...κανουν λιγοτερα σε σχεση με πριν
βεβαια εκει γινεται πιο εγκεφαλικο το παιχνιδι
μου ειπαν και το ωραιο ..".τωρα απολαμβανω εγω "
Σοφόν το σαφές, κύριε!Κάνουμε το λάθος να συγχέουμε τον ηθοποιό με το ρόλο του. Οι ηθοποιοί δεν βιώνουν τους ρόλους τους, αλλιώς θα κατέληγαν ψυχασθενεις. Ίσως στην αρχή της καριέρας των, αλλά γρήγορα μαθαίνουν τεχνικές κλπ.
Τα πράγματα είναι έτσι και είναι καλό που είναι έτσι
Αν είναι Θεσσαλονίκης δεν θα λέγαμε οχιΚαι σε κάθε περίπτωση δεν είμαι οπαδός του κουλουρίου ...
Της πρωκτολειχίας όμως ... ΝΑΙ!!!
Μαθαίνουν να κολυμπάνε.54 τώρα ...