κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
Για Τ πήγαινα, αλλά άργησε το παλιοκοριτσο. Έτσι πήγα με Ρ.καταλαβα στην κα Ρ πας να σε θεραπευσει ....
Για Τ πήγαινα, αλλά άργησε το παλιοκοριτσο. Έτσι πήγα με Ρ.καταλαβα στην κα Ρ πας να σε θεραπευσει ....
Καλησπέρα, κ. amjik!Καλημέρα κύριε Μπλιζ...
Μπορείτε να μου υποβάλετε ερωτήσεις έχω ευήκοα ώτα ....
Και εγώ την Ι ήθελα αλλά είμαι με την Μ.Για Τ πήγαινα, αλλά άργησε το παλιοκοριτσο. Έτσι πήγα με Ρ.
Πρόσθιο έχετε δοκιμάσει, αλλά με τα πόδια σε γρήγορη κίνηση πάνω κάτω; Είναι μια άσκηση που κάνουν οι πολίστες.Καλησπέρα, κ. amjik!
Κολυμπώντας τότε όταν ξεκίνησα, σιγά σιγά διαμόρφωσα την τεχνική μου , πατώντας στην γενική βάση που ξέρουμε όλοι.
Στον Στρατό τρέχαμε. Και τρέχαμε πολύ όπως θα θυμάστε [πιθανώς να το θυμάται και ο κ. Roger Rabbit, που τους παρακολουθούσε από το παράθυρο και δίπλα στην ξυλόσομπα].
Εγώ συνέχισα να τρέχω και μετά τον Στρατό. Περίπου ως ο Forrest Gump. Ο σωματότυπός μου ήταν για πολλά χρόνια ο σωματότυπος του δρομέα. Λεπτός και χωρίς ιδιαίτερη ανάπτυξη πάνω από την μέση.
Έτρεχα έως ότου άρχισαν πόνοι στο δεξιό γόνατό μου. Οι εξετάσεις [μαγνητική κλπ] δεν έδειξαν κάτι αλλά οι πόνοι συνεχίζονταν. Έτσι κατέληξα στο κολυμβητήριο.
Εκεί πήγα με την αυτοπεποίθηση κάποιου που έτρεχε 5 χλμ χωρίς να αυξάνονται ιδιαίτερα οι παλμοί. Όταν είδα την κολυμβητική δεξαμενή των 25 μ./διαδρομή, αναρωτήθηκα αν είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να θεωρούν αυτή την απόσταση εκγύμναση.
Βούτηξα και μετά τα πρώτα 12 μέτρα παρακαλούσα να κατορθώσω να φθάσω απέναντι για να με σώσουν από το έμφραγμα. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μπει σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο. Και τότε πρόσεξα και τους σωματότυπους αυτών που ήξεραν να κολυμπούν. Και τότε κατάλαβα ότι είχα πολύ πολύ δρόμο μπροστά μου ...
Έμαθα τελικά να κολυμπώ όπως αρμόζει εις κολυμβητικήν δεξαμενήν [και ναι, κάνω και πεταλούδα 75-100 μέτρα μέσα στο πρόγραμμά μου είτε το πιστεύετε είτε όχι].
Ήθελα όμως να αναπτύξω τον σωματότυπο των κολυμβητηρίων. Και γι΄ αυτό και προκειμένου να ενδυναμώσουν γρηγορότερα η πλάτη, οι ώμοι και τα μπράτσα σταμάτησα να χρησιμοποιώ τα πόδια για χρόνια. Τώρα πια έχω τον σωματότυπο του κολυμβητή αλλά ουσιαστικά οι ώμοι, τα μπράτσα μου και η πλάτη μου σέρνουν τα πόδια μου.
Οι χρόνοι μου -για την ηλικία μου - είναι καλοί και αν χρησιμοποιούσα και τα πόδια θα ήταν καλύτεροι. Αλλά κα΄θε φορά που χρησιμοποιώ τα πόδια, χάνω τον ρυθμό μου και λαχανιάζω.
Τα πόδια μου τα γυμνάζω ανεβοκατεβαίνοντας ορόφους στην δουλειά όταν οι άλλοι πάνε με το ασανσέρ.
Όχι ότι περιμένω κάποια λύση αφού ξέρω ότι το θέμα έγκειται στην τεχνική μου. Αλλά να... για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να γύμναζα τα πόδια εις την δεξαμενήν από το να ανεβοκατεβαίνω ορόφους...
ναι ξεχασα εχεις 2 στανταρακια εκει ....Για Τ πήγαινα, αλλά άργησε το παλιοκοριτσο. Έτσι πήγα με Ρ.
Κάνω και τα 4 είδη αλλά κυρίως ελεύθερο.Πρόσθιο έχετε δοκιμάσει, αλλά με τα πόδια σε γρήγορη κίνηση πάνω κάτω; Είναι μια άσκηση που κάνουν οι πολίστες.
Είσθε αδιάκριτος, κύριε!ναι ξεχασα εχεις 2 στανταρακια εκει ....
Συγνωμη δε θα το ξανακανω
Κουλουρακι πηρες ?
Κοιτάξτε, κύριε.Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Ξέχασα καμία ???
Ναι, μετά από πολλά χρόνια και έπειτα από προτροπή της θεραπαινιδος. Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη, πολλών Βαϊων θεραπαινιδα, δεν ξέρω τι και πώς τα έχει καταφέρει, αλλά έχει και πολύ σφιχτή εμπρόσθια κίνηση.ναι ξεχασα εχεις 2 στανταρακια εκει ....
Συγνωμη δε θα το ξανακανω
Κουλουρακι πηρες ?
μωρη παλιο ντακοτα ρε γιοτομπαλο....Καλησπέρα, κ. amjik!
Κολυμπώντας τότε όταν ξεκίνησα, σιγά σιγά διαμόρφωσα την τεχνική μου , πατώντας στην γενική βάση που ξέρουμε όλοι.
Στον Στρατό τρέχαμε. Και τρέχαμε πολύ όπως θα θυμάστε [πιθανώς να το θυμάται και ο κ. Roger Rabbit, που τους παρακολουθούσε από το παράθυρο και δίπλα στην ξυλόσομπα].
Εγώ συνέχισα να τρέχω και μετά τον Στρατό. Περίπου ως ο Forrest Gump. Ο σωματότυπός μου ήταν για πολλά χρόνια ο σωματότυπος του δρομέα. Λεπτός και χωρίς ιδιαίτερη ανάπτυξη πάνω από την μέση.
Έτρεχα έως ότου άρχισαν πόνοι στο δεξιό γόνατό μου. Οι εξετάσεις [μαγνητική κλπ] δεν έδειξαν κάτι αλλά οι πόνοι συνεχίζονταν. Έτσι κατέληξα στο κολυμβητήριο.
Εκεί πήγα με την αυτοπεποίθηση κάποιου που έτρεχε 5 χλμ χωρίς να αυξάνονται ιδιαίτερα οι παλμοί. Όταν είδα την κολυμβητική δεξαμενή των 25 μ./διαδρομή, αναρωτήθηκα αν είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να θεωρούν αυτή την απόσταση εκγύμναση.
Βούτηξα και μετά τα πρώτα 12 μέτρα παρακαλούσα να κατορθώσω να φθάσω απέναντι για να με σώσουν από το έμφραγμα. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μπει σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο. Και τότε πρόσεξα και τους σωματότυπους αυτών που ήξεραν να κολυμπούν. Και τότε κατάλαβα ότι είχα πολύ πολύ δρόμο μπροστά μου ...
Έμαθα τελικά να κολυμπώ όπως αρμόζει εις κολυμβητικήν δεξαμενήν [και ναι, κάνω και πεταλούδα 75-100 μέτρα μέσα στο πρόγραμμά μου είτε το πιστεύετε είτε όχι].
Ήθελα όμως να αναπτύξω τον σωματότυπο των κολυμβητηρίων. Και γι΄ αυτό και προκειμένου να ενδυναμώσουν γρηγορότερα η πλάτη, οι ώμοι και τα μπράτσα σταμάτησα να χρησιμοποιώ τα πόδια για χρόνια. Τώρα πια έχω τον σωματότυπο του κολυμβητή αλλά ουσιαστικά οι ώμοι, τα μπράτσα μου και η πλάτη μου σέρνουν τα πόδια μου.
Οι χρόνοι μου -για την ηλικία μου - είναι καλοί και αν χρησιμοποιούσα και τα πόδια θα ήταν καλύτεροι. Αλλά κα΄θε φορά που χρησιμοποιώ τα πόδια, χάνω τον ρυθμό μου και λαχανιάζω.
Τα πόδια μου τα γυμνάζω ανεβοκατεβαίνοντας ορόφους στην δουλειά όταν οι άλλοι πάνε με το ασανσέρ.
Όχι ότι περιμένω κάποια λύση αφού ξέρω ότι το θέμα έγκειται στην τεχνική μου. Αλλά να... για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να γύμναζα τα πόδια εις την δεξαμενήν από το να ανεβοκατεβαίνω ορόφους...
Σας ανταπέδωσα το πείραγμα, κύριε, όπως ακριβώς με είχατε τρολάρει το πρωί.μωρη παλιο ντακοτα ρε γιοτομπαλο....
Οταν παρουσιαστηκα στον ΕΣ ημουν εθνικη και ολυμπιακη ομαδα
Ακομα δε κατοχος πανελληνιου ρεκορ στους εφηβους
Συνεχιζω
Οταν πηγα ΣΕΑΠ ...δεν ητατ το λυκειο των ελληνιδων αλλα Σημερα Ερχεσαι Αυριο Πεθαινεις
Τωρα αν μπορεις να βγαλεις το μεγαλο σχολειο στο ΚΕΑΠ καθισμενος στο δωματιο ,,να μας το πεις
και επειδη με εχετε δει προσωπικα και δια ζωσης ...σας θυμιζω πολυ χουφταλο ?
Η αλήθεια είναι ότι καί εγώ, δεν χρησιμοποιώ, η, έτσι νομίζω, τα πόδια όπως έχω δεί ότι τα χρησιμοποιούν οι αθλητές της κολύμβησης όταν βλέπω υποβρύχιες λήψεις στις κολυμβητικές δεξαμενές. Και εμένα οι ώμοι έχουν αυξηθεί δυσανάλογα σε σχέση με τα πόδια μου. Βέβαια, συνηθίζω να κάνω και 60-80 κάμψεις πριν την είσοδο μου στο νερό και μετά την έξοδο μου από αυτό.Κάνω και τα 4 είδη αλλά κυρίως ελεύθερο.
Με το πρόσθιο δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα αν και είναι πολύ καλό για τους κοιλιακούς.
Σε όποιο είδος και αν χρησιμοποιήσω τα πόδια μου, χάνω τον ρυθμό μου και λαχανιάζω και [οποία ντροπή!!!] βουλιάζω ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσθε αδιάκριτος, κύριε!
αντε καλα ρε γατο μουστακε ..ζησεΣας ανταπέδωσα το πείραγμα, κύριε, όπως ακριβώς με είχατε τρολάρει το πρωί.
Χούφταλο είναι ο Νηματοθέτης. Σεις;;; Όχι!
Senior ..the lady has goneΗ αλήθεια είναι ότι καί εγώ, δεν χρησιμοποιώ, η, έτσι νομίζω, τα πόδια όπως έχω δεί ότι τα χρησιμοποιούν οι αθλητές της κολύμβησης όταν βλέπω υποβρύχιες λήψεις στις κολυμβητικές δεξαμενές. Και εμένα οι ώμοι έχουν αυξηθεί δυσανάλογα σε σχέση με τα πόδια μου. Βέβαια, συνηθίζω να κάνω και 60-80 κάμψεις πριν την είσοδο μου στο νερό και μετά την έξοδο μου από αυτό.
Γι΄ αυτό εγώ γυμνάζω τα πόδια μου με τους ορόφους που ανεβοκατεβαίνω και δεν υπάρχει δυσαρμονία.Η αλήθεια είναι ότι καί εγώ, δεν χρησιμοποιώ, η, έτσι νομίζω, τα πόδια όπως έχω δεί ότι τα χρησιμοποιούν οι αθλητές της κολύμβησης όταν βλέπω υποβρύχιες λήψεις στις κολυμβητικές δεξαμενές. Και εμένα οι ώμοι έχουν αυξηθεί δυσανάλογα σε σχέση με τα πόδια μου. Βέβαια, συνηθίζω να κάνω και 60-80 κάμψεις πριν την είσοδο μου στο νερό και μετά την έξοδο μου από αυτό.
αντε καλα ρε γατο μουστακε ..ζησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Senior ..the lady has gone
Αυτό το στυλ επιρεαζει την μέση δηλαδή 4 & 5 σπόνδυλο ... Εγώ την αποφεύγω.Πρόσθιο έχετε δοκιμάσει, αλλά με τα πόδια σε γρήγορη κίνηση πάνω κάτω; Είναι μια άσκηση που κάνουν οι πολίστες.
Είχατε κάποιο θέμα ή είναι το ετήσιο check up;;;Εγω θα σας πω τα χαλια μου την αλλη βδομαδα που θα κανω το τεστ κοπωσεως ....
Για αυτό λαχανιαζετε κύριε Μπλιζ ... Θα πρέπει να μην σέρνετε το σώμα πρέπει να χρησιμοποιήτε καί τά πόδια είναι το πρώτο που μαθαίνουμε όταν ξεκινάμε να κολυμπάμε...Καλησπέρα, κ. amjik!
ετησιο Check up Αγαπητε ...Είχατε κάποιο θέμα ή είναι το ετήσιο check up;;;
΄Εγραψα όλο αυτό το κείμενο για να σας τρολάρω, κ. amjik;;;Για αυτό λαχανιαζετε κύριε Μπλιζ ... Θα πρέπει να μην σέρνετε το σώμα πρέπει να χρησιμοποιήτε καί τά πόδια είναι το πρώτο που μαθαίνουμε όταν ξεκινάμε να κολυμπάμε...
Θα ξαπλωνετεστο νερό καί θα δίνετε Ρυθμό..
Πώς σηκώνετε το μισό σώμα στην πεταλούδα??
Με τα πόδια..
Κάτι συμβαίνει εδώ μήπως με τρολαρετε ??