Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Καλημέρα κύριε Μπλιζ...
Μπορείτε να μου υποβάλετε ερωτήσεις έχω ευήκοα ώτα ....
Καλησπέρα, κ. amjik!
Κολυμπώντας τότε όταν ξεκίνησα, σιγά σιγά διαμόρφωσα την τεχνική μου , πατώντας στην γενική βάση που ξέρουμε όλοι.
Στον Στρατό τρέχαμε. Και τρέχαμε πολύ όπως θα θυμάστε [πιθανώς να το θυμάται και ο κ. Roger Rabbit, που τους παρακολουθούσε από το παράθυρο και δίπλα στην ξυλόσομπα].
Εγώ συνέχισα να τρέχω και μετά τον Στρατό. Περίπου ως ο Forrest Gump. Ο σωματότυπός μου ήταν για πολλά χρόνια ο σωματότυπος του δρομέα. Λεπτός και χωρίς ιδιαίτερη ανάπτυξη πάνω από την μέση.
Έτρεχα έως ότου άρχισαν πόνοι στο δεξιό γόνατό μου. Οι εξετάσεις [μαγνητική κλπ] δεν έδειξαν κάτι αλλά οι πόνοι συνεχίζονταν. Έτσι κατέληξα στο κολυμβητήριο.
Εκεί πήγα με την αυτοπεποίθηση κάποιου που έτρεχε 5 χλμ χωρίς να αυξάνονται ιδιαίτερα οι παλμοί. Όταν είδα την κολυμβητική δεξαμενή των 25 μ./διαδρομή, αναρωτήθηκα αν είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να θεωρούν αυτή την απόσταση εκγύμναση.
Βούτηξα και μετά τα πρώτα 12 μέτρα παρακαλούσα να κατορθώσω να φθάσω απέναντι για να με σώσουν από το έμφραγμα. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μπει σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο. Και τότε πρόσεξα και τους σωματότυπους αυτών που ήξεραν να κολυμπούν. Και τότε κατάλαβα ότι είχα πολύ πολύ δρόμο μπροστά μου ...

Έμαθα τελικά να κολυμπώ όπως αρμόζει εις κολυμβητικήν δεξαμενήν [και ναι, κάνω και πεταλούδα 75-100 μέτρα μέσα στο πρόγραμμά μου είτε το πιστεύετε είτε όχι].
Ήθελα όμως να αναπτύξω τον σωματότυπο των κολυμβητηρίων. Και γι΄ αυτό και προκειμένου να ενδυναμώσουν γρηγορότερα η πλάτη, οι ώμοι και τα μπράτσα σταμάτησα να χρησιμοποιώ τα πόδια για χρόνια. Τώρα πια έχω τον σωματότυπο του κολυμβητή αλλά ουσιαστικά οι ώμοι, τα μπράτσα μου και η πλάτη μου σέρνουν τα πόδια μου.
Οι χρόνοι μου -για την ηλικία μου - είναι καλοί και αν χρησιμοποιούσα και τα πόδια θα ήταν καλύτεροι. Αλλά κα΄θε φορά που χρησιμοποιώ τα πόδια, χάνω τον ρυθμό μου και λαχανιάζω.
Τα πόδια μου τα γυμνάζω ανεβοκατεβαίνοντας ορόφους στην δουλειά όταν οι άλλοι πάνε με το ασανσέρ.

Όχι ότι περιμένω κάποια λύση αφού ξέρω ότι το θέμα έγκειται στην τεχνική μου. Αλλά να... για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να γύμναζα τα πόδια εις την δεξαμενήν από το να ανεβοκατεβαίνω ορόφους...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Καλησπέρα, κ. amjik!
Κολυμπώντας τότε όταν ξεκίνησα, σιγά σιγά διαμόρφωσα την τεχνική μου , πατώντας στην γενική βάση που ξέρουμε όλοι.
Στον Στρατό τρέχαμε. Και τρέχαμε πολύ όπως θα θυμάστε [πιθανώς να το θυμάται και ο κ. Roger Rabbit, που τους παρακολουθούσε από το παράθυρο και δίπλα στην ξυλόσομπα].
Εγώ συνέχισα να τρέχω και μετά τον Στρατό. Περίπου ως ο Forrest Gump. Ο σωματότυπός μου ήταν για πολλά χρόνια ο σωματότυπος του δρομέα. Λεπτός και χωρίς ιδιαίτερη ανάπτυξη πάνω από την μέση.
Έτρεχα έως ότου άρχισαν πόνοι στο δεξιό γόνατό μου. Οι εξετάσεις [μαγνητική κλπ] δεν έδειξαν κάτι αλλά οι πόνοι συνεχίζονταν. Έτσι κατέληξα στο κολυμβητήριο.
Εκεί πήγα με την αυτοπεποίθηση κάποιου που έτρεχε 5 χλμ χωρίς να αυξάνονται ιδιαίτερα οι παλμοί. Όταν είδα την κολυμβητική δεξαμενή των 25 μ./διαδρομή, αναρωτήθηκα αν είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να θεωρούν αυτή την απόσταση εκγύμναση.
Βούτηξα και μετά τα πρώτα 12 μέτρα παρακαλούσα να κατορθώσω να φθάσω απέναντι για να με σώσουν από το έμφραγμα. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μπει σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο. Και τότε πρόσεξα και τους σωματότυπους αυτών που ήξεραν να κολυμπούν. Και τότε κατάλαβα ότι είχα πολύ πολύ δρόμο μπροστά μου ...

Έμαθα τελικά να κολυμπώ όπως αρμόζει εις κολυμβητικήν δεξαμενήν [και ναι, κάνω και πεταλούδα 75-100 μέτρα μέσα στο πρόγραμμά μου είτε το πιστεύετε είτε όχι].
Ήθελα όμως να αναπτύξω τον σωματότυπο των κολυμβητηρίων. Και γι΄ αυτό και προκειμένου να ενδυναμώσουν γρηγορότερα η πλάτη, οι ώμοι και τα μπράτσα σταμάτησα να χρησιμοποιώ τα πόδια για χρόνια. Τώρα πια έχω τον σωματότυπο του κολυμβητή αλλά ουσιαστικά οι ώμοι, τα μπράτσα μου και η πλάτη μου σέρνουν τα πόδια μου.
Οι χρόνοι μου -για την ηλικία μου - είναι καλοί και αν χρησιμοποιούσα και τα πόδια θα ήταν καλύτεροι. Αλλά κα΄θε φορά που χρησιμοποιώ τα πόδια, χάνω τον ρυθμό μου και λαχανιάζω.
Τα πόδια μου τα γυμνάζω ανεβοκατεβαίνοντας ορόφους στην δουλειά όταν οι άλλοι πάνε με το ασανσέρ.

Όχι ότι περιμένω κάποια λύση αφού ξέρω ότι το θέμα έγκειται στην τεχνική μου. Αλλά να... για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να γύμναζα τα πόδια εις την δεξαμενήν από το να ανεβοκατεβαίνω ορόφους...
Πρόσθιο έχετε δοκιμάσει, αλλά με τα πόδια σε γρήγορη κίνηση πάνω κάτω; Είναι μια άσκηση που κάνουν οι πολίστες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.967
Πόντοι
46.423
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω

Ξέχασα καμία ???

:think:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.077
Πόντοι
2.586
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Πρόσθιο έχετε δοκιμάσει, αλλά με τα πόδια σε γρήγορη κίνηση πάνω κάτω; Είναι μια άσκηση που κάνουν οι πολίστες.
Κάνω και τα 4 είδη αλλά κυρίως ελεύθερο.
Με το πρόσθιο δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα αν και είναι πολύ καλό για τους κοιλιακούς.
Σε όποιο είδος και αν χρησιμοποιήσω τα πόδια μου, χάνω τον ρυθμό μου και λαχανιάζω και [οποία ντροπή!!!] βουλιάζω ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι ξεχασα εχεις 2 στανταρακια εκει ....
Συγνωμη δε θα το ξανακανω

Κουλουρακι πηρες ?
Είσθε αδιάκριτος, κύριε!

• Like
Αντιδράσεις: amjik
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
ναι ξεχασα εχεις 2 στανταρακια εκει ....
Συγνωμη δε θα το ξανακανω

Κουλουρακι πηρες ?
Ναι, μετά από πολλά χρόνια και έπειτα από προτροπή της θεραπαινιδος. Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη, πολλών Βαϊων θεραπαινιδα, δεν ξέρω τι και πώς τα έχει καταφέρει, αλλά έχει και πολύ σφιχτή εμπρόσθια κίνηση.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.077
Πόντοι
2.586
Καλησπέρα, κ. amjik!

μωρη παλιο ντακοτα ρε γιοτομπαλο....
Οταν παρουσιαστηκα στον ΕΣ ημουν εθνικη και ολυμπιακη ομαδα
Ακομα δε κατοχος πανελληνιου ρεκορ στους εφηβους
Συνεχιζω
Οταν πηγα ΣΕΑΠ ...δεν ητατ το λυκειο των ελληνιδων αλλα Σημερα Ερχεσαι Αυριο Πεθαινεις
Τωρα αν μπορεις να βγαλεις το μεγαλο σχολειο στο ΚΕΑΠ καθισμενος στο δωματιο ,,να μας το πεις

και επειδη με εχετε δει προσωπικα και δια ζωσης ...σας θυμιζω πολυ χουφταλο ?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
μωρη παλιο ντακοτα ρε γιοτομπαλο....
Οταν παρουσιαστηκα στον ΕΣ ημουν εθνικη και ολυμπιακη ομαδα
Ακομα δε κατοχος πανελληνιου ρεκορ στους εφηβους
Συνεχιζω
Οταν πηγα ΣΕΑΠ ...δεν ητατ το λυκειο των ελληνιδων αλλα Σημερα Ερχεσαι Αυριο Πεθαινεις
Τωρα αν μπορεις να βγαλεις το μεγαλο σχολειο στο ΚΕΑΠ καθισμενος στο δωματιο ,,να μας το πεις

και επειδη με εχετε δει προσωπικα και δια ζωσης ...σας θυμιζω πολυ χουφταλο ?
Σας ανταπέδωσα το πείραγμα, κύριε, όπως ακριβώς με είχατε τρολάρει το πρωί.
Χούφταλο είναι ο Νηματοθέτης. Σεις;;; Όχι!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Κάνω και τα 4 είδη αλλά κυρίως ελεύθερο.
Με το πρόσθιο δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα αν και είναι πολύ καλό για τους κοιλιακούς.
Σε όποιο είδος και αν χρησιμοποιήσω τα πόδια μου, χάνω τον ρυθμό μου και λαχανιάζω και [οποία ντροπή!!!] βουλιάζω ...

Είσθε αδιάκριτος, κύριε!
Η αλήθεια είναι ότι καί εγώ, δεν χρησιμοποιώ, η, έτσι νομίζω, τα πόδια όπως έχω δεί ότι τα χρησιμοποιούν οι αθλητές της κολύμβησης όταν βλέπω υποβρύχιες λήψεις στις κολυμβητικές δεξαμενές. Και εμένα οι ώμοι έχουν αυξηθεί δυσανάλογα σε σχέση με τα πόδια μου. Βέβαια, συνηθίζω να κάνω και 60-80 κάμψεις πριν την είσοδο μου στο νερό και μετά την έξοδο μου από αυτό.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.077
Πόντοι
2.586
Σας ανταπέδωσα το πείραγμα, κύριε, όπως ακριβώς με είχατε τρολάρει το πρωί.
Χούφταλο είναι ο Νηματοθέτης. Σεις;;; Όχι!
αντε καλα ρε γατο μουστακε ..ζησε

Η αλήθεια είναι ότι καί εγώ, δεν χρησιμοποιώ, η, έτσι νομίζω, τα πόδια όπως έχω δεί ότι τα χρησιμοποιούν οι αθλητές της κολύμβησης όταν βλέπω υποβρύχιες λήψεις στις κολυμβητικές δεξαμενές. Και εμένα οι ώμοι έχουν αυξηθεί δυσανάλογα σε σχέση με τα πόδια μου. Βέβαια, συνηθίζω να κάνω και 60-80 κάμψεις πριν την είσοδο μου στο νερό και μετά την έξοδο μου από αυτό.
Senior ..the lady has gone

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Γι΄ αυτό εγώ γυμνάζω τα πόδια μου με τους ορόφους που ανεβοκατεβαίνω και δεν υπάρχει δυσαρμονία.
Κάντε το και εσείς. Ούτως ή άλλως η αντοχή του κολυμβητή είναι πάνω από 4 ή 5 ορόφους!

αντε καλα ρε γατο μουστακε ..ζησε

Senior ..the lady has gone
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.354
Πόντοι
22.785
Αυτό το στυλ επιρεαζει την μέση δηλαδή 4 & 5 σπόνδυλο ... Εγώ την αποφεύγω.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.077
Πόντοι
2.586
Εγω θα σας πω τα χαλια μου την αλλη βδομαδα που θα κανω το τεστ κοπωσεως ....

• Like
Αντιδράσεις: amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.354
Πόντοι
22.785
Καλησπέρα, κ. amjik!

Για αυτό λαχανιαζετε κύριε Μπλιζ ... Θα πρέπει να μην σέρνετε το σώμα πρέπει να χρησιμοποιήτε καί τά πόδια είναι το πρώτο που μαθαίνουμε όταν ξεκινάμε να κολυμπάμε...
Θα ξαπλωνετεστο νερό καί θα δίνετε Ρυθμό..
Πώς σηκώνετε το μισό σώμα στην πεταλούδα??
Με τα πόδια..
Κάτι συμβαίνει εδώ μήπως με τρολαρετε ??

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.077
Πόντοι
2.586
Είχατε κάποιο θέμα ή είναι το ετήσιο check up;;;
ετησιο Check up Αγαπητε ...
Ο καλυτερος μου φιλος ( αδελφος + ) ειναι καρδιολογος και με σκιζει στις εξετασεις
Δεν μπορει χωρις τη γκρινια μου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Για αυτό λαχανιαζετε κύριε Μπλιζ ... Θα πρέπει να μην σέρνετε το σώμα πρέπει να χρησιμοποιήτε καί τά πόδια είναι το πρώτο που μαθαίνουμε όταν ξεκινάμε να κολυμπάμε...
Θα ξαπλωνετεστο νερό καί θα δίνετε Ρυθμό..
Πώς σηκώνετε το μισό σώμα στην πεταλούδα??
Με τα πόδια..
Κάτι συμβαίνει εδώ μήπως με τρολαρετε ??
΄Εγραψα όλο αυτό το κείμενο για να σας τρολάρω, κ. amjik;;;
Στο ελεύθερο έχω το πρόβλημα. Κολυμπώ 2 χλμ συνεχώς με ένα διάλειμα περίπου 1 λεπτού από χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο. Τα 1600 είναι ελεύθερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom