Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.079
- Πόντοι
- 2.586
Γοοδ μορνινγκ του ολ
Καλημέρα, κύριε.Γοοδ μορνινγκ του ολ
Καλημερα , μικρέ ..καλη βδομαδαΚαλημέρα, κύριε.
1)) Καλό θα ήτο λόγω τής προκεχορημενης ηλικία σάς να προστατεύσετε τους βλεννογόνους αδένας τής ριός.κ. amjik,
σας παρακαλώ αφενός να παύσετε να ειρωνεύεστε το λίαν προκεχωρημένον της ηλικίας του Νηματοθέτου και αφετέρου να μου εξηγήσετε εις τι θα μου χρησιμεύσει το μανδαλάκιον.
Καλημέρα ΠΣΑΡΑΑΆ.Καλημερα , μικρέ ..καλη βδομαδα
1) Οι βλεννογόνος της ρινός μου είναι μια χαρά και δεν χρήζει ιδιαιτέρας προστασίας ακόμη και εις την λίαν προκεχωρημένην ηλικίαν ήντινα διάγω.1)) Καλό θα ήτο λόγω τής προκεχορημενης ηλικία σάς να προστατεύσετε τους βλεννογόνους αδένας τής ριός.
2)) Κύριε Μπλιζ το παρόν νήμα φιλοξενεί κύριους υπεριληκας οι ((μεταξύ και εμού)) οι οποίοι ενίοτε διακωμωδούν την γεροντική των ύπαρξη !!
Επιμένω..1) Οι βλεννογόνος της ρινός μου είναι μια χαρά και δεν χρήζει ιδιαιτέρας προστασίας ακόμη και εις την λίαν προκεχωρημένην ηλικίαν ήντινα διάγω.
2)
Γελασαμε βρεΑχχχχχ ..
5.30+5.20=10.50
Πρέπει να δέσετε το ένα πίσω από το άλλο να μεταβειτε στο jubo και να προμηθευτείτε τουρκουάζ μπρατσάκια διότι τα νερά εδώ είναι ολίγον τι άγρια...
Αχχχχχ ..
5.30+5.20=10.50
Πρέπει να δέσετε το ένα πίσω από το άλλο να μεταβειτε στο jubo και να προμηθευτείτε τουρκουάζ μπρατσάκια διότι τα νερά εδώ είναι ολίγον τι άγρια...
Το παρόν νήμα είναι μια πελώρια αγκαλιά και φροντίζει δια την καλή υγεία του Νηματοθετη του
..
Φεύ εις την δέκατη .
Ντροπή.gamiese
Τα μόνα θήλεα, που με πλησιάζουν το καλοκαίρι, κύριε, είναι οι θηλυκοί κώνωπες!Πτωχε νηματοθετη
Που να ηξερες τι μουνοπαγιδα ειναι ενα σκαφακι το καλοκαιρι
Βλέπετε, κύριε, πόσο άσχημα μου φέρεται ο κ. Roger Rabbit ...Ντροπή.
προ ετων ...Τα μόνα θήλεα, που με πλησιάζουν το καλοκαίρι, κύριε, είναι οι θηλυκοί κώνωπες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βλέπετε, κύριε, πόσο άσχημα μου φέρεται ο κ. Roger Rabbit ...
προ ετων ...
ειμαι στην παραλια ..το σκαφακι μου δεμενο μπροστα μπροστα
και εγω να ασχολουμε με το γυαλισμα ...
φυσικα σε αποσταση λιγων μετρων σε ευθεια γραμμη η στρατονομια κατω απ την ομπρελα
τοτε δυο τρυφερες υπαρξεις γυρω στα 25 , με κατι σαν μαγιο ( οχι πολυ υφασμα )
αρχιζουν με πολυ ναζι και σκερτσο να ρωτανε αν ειναι δικο μου
και αν μπορουσα να τις παω σε καμια πιο ησυχη παραλια να κανουν μπανιο topless
τοτε ακουγεται μια "τρυφερη " φωνουλα της στρατονομίας
Αγαπη μου , τι θελουν τα κοριτσακια ?
Θα τα πας βολτα ή να ερθω να τους βγαλω το μαλλι ?
Καλημέρα εις ένα πραγματικόν Αριστοκράτην!Good morning guys !!!
πες μας οτι ειναι παλαιο κουμουνιστης να σκισω τις κοτσιδες μουΕντός ολίγου μια φοβερή αποκάλυψη σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν του νηματοθετη. Το νήμα μας, σταθερά ένα νήμα αποκαλύψεων και καταδοσεων.
Αυτό είναι σίγουρο, δεν χρειάζεται επαλήθευσης. Κάτι πιο συνταρακτικό, περίμενε να αυξηθεί η τηλεθέαση και θα δεις.πες μας οτι ειναι παλαιο κουμουνιστης να σκισω τις κοτσιδες μου