Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.432
- Πόντοι
- 2.586
κατσε να φτιαξω δευτερο καφεΑυτό είναι σίγουρο, δεν χρειάζεται επαλήθευσης. Κάτι πιο συνταρακτικό, περίμενε να αυξηθεί η τηλεθέαση και θα δεις.
κατσε να φτιαξω δευτερο καφεΑυτό είναι σίγουρο, δεν χρειάζεται επαλήθευσης. Κάτι πιο συνταρακτικό, περίμενε να αυξηθεί η τηλεθέαση και θα δεις.
βεβαιως ..οι τεχνικοι του νηματος στηνουν το video wall και ετοιμαζουν τη δορυφορικη συνδεσηαναμένομεν εναγωνίως τη συνέχειαν. Εικάζω ότι θα συνοδεύεται με οπτικοακουστικό υλικό
Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί άφησε τόσο έντονο αποτύπωμα στην ζωή του νηματοθετη μας.Εις εξαίρετον κατάστασιν παρά την ηλικία της δια την οποία μπορώ μόνο να εικάσω.
Διεσείδυον που λένε και οι νεανίες.
ερωτηση κρισεως ,,τον θηλαζε κιολας τον νηματοθετη μας ?Η φωτογραφία είναι πρόσφατη, από τον Φεβρουάριο του παρόντος έτους.
Κύριες και κύριοι, η φημισμένη τροφός του νηματοθετη μας.
Τον κορόιδευε ότι ο θηλασμός γινότανε από τον πρωκτό. Εξ ου και το κατάλοιπο που έχει για πρωκτολειχιες.ερωτηση κρισεως ,,τον θηλαζε κιολας τον νηματοθετη μας ?
Μεταξυ μας παντως ..η δεν υπαρχει Μαναρι ειναι καλυτερη ..ολα και ολαΤον κορόιδευε ότι ο θηλασμός γινότανε από τον πρωκτό. Εξ ου και το κατάλοιπο που έχει για πρωκτολειχιες.
Καλά δεν παίζεστε ...
Αυτή την φωτο την είχαν δύο άτομα. Ο ένας αποκλείεται να σας την έδωσε. Άρα το πουλάκι είναι ο άλλος, που δήθεν έχει διαγραφεί από το μπου ...
Περαστικά, κύριε!Δυστυχώς κάποιος με μάτιασε και το θεσπέσιο και γυμνασμένο κορμί μου ψήνεται στον πυρετό.
Εσκέφθειν να καλέσω μία θεραπεύτρια να μου δώσει μίαν χείρα βοηθείας αλλά φεύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακούω τις προτάσεις σας ως τεράστιοι γνώστες
κανε κανενα τεστ Covid εχει παλι εξαρσηΔυστυχώς κάποιος με μάτιασε και το θεσπέσιο και γυμνασμένο κορμί μου ψήνεται στον πυρετό.
Εσκέφθειν να καλέσω μία θεραπεύτρια να μου δώσει μίαν χείρα βοηθείας αλλά φεύ
Ακούω τις προτάσεις σας ως τεράστιοι γνώστες
Ευχαριστώ τα μάλαΠεραστικά, κύριε!
![]()
Εκανα πρωί πρωί το διπλό που είναι covid και fluκανε κανενα τεστ Covid εχει παλι εξαρση
Να δώσω διεύθυνση να έρθει πάραυταΚαι μία ακόμη προσφορά του Νήματος!
![]()
Αφού η Ιατρική σηκώνει τα χέρια και δεν αναγνωρίζει την πάθησή σας, ιδού η τελευταία επιλογή σας! Το ξεμάτιασμα!!!Εκανα πρωί πρωί το διπλό που είναι covid και flu
Αρνητικό
Να δώσω διεύθυνση να έρθει πάραυτα