troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.064
- Πόντοι
- 5.506
φυρδηνμυρδιν...οσονούπω...!!
φυρδηνμυρδιν...οσονούπω...!!
Έλα πες τώρα…Το πιο νεανικό νήμα του μπου...
I've got a burnin' feelin'
Deep inside of me
It's yearnin'
But I'm gonna set it free
Παιδί μου!φυρδηνμυρδιν
Δεν ήμεθα πρωινοί τύποι, κύριε!Συμπέρασμα: Ο κ. genesis θα συνουσιάζεται ενόσω ο Νηματοθέτης θα αθλείται εις κολυμβητικήν δεξαμενήν. Ουδέν πρόβλημα! Υγρασία υπάρχει άφθονος εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν.
Και εγώ τι να πράξω, κύριε;;;;Δεν ήμεθα πρωινοί τύποι, κύριε!
Στη ζωή δεν μπορείτε να έχετε ότι θέλετε, κύριε.Ζηλεύω!
Just that ...
Έχετε απόλυτο δίκιο, κύριε.Στη ζωή δεν μπορείτε να έχετε ότι θέλετε, κύριε.
Σε καμιά περίπτωση....Έλα πες τώρα…
Είναι το νήμα πετάει ο καθένας την μαλακια του…
σωστά ;
Δεν αναφέρομαι στην δικιά σου απαντήση
Το (β) είναι το πλέον σωστό όσον αφορά το ΦΕΥ (εκθετικά αύξουσα)Και εγώ τι να πράξω, κύριε;;;;
Να κολυμβώ έως το βράδυ εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν έως ότου σεις αποφασίσετε να ολοκληρώσετε την συνάντησίν σας μετά της κας. Ιωάννας;;;;;
Φευ εις το ακόλουθον:
Α, τι ωραία!Το (β) είναι το πλέον σωστό όσον αφορά το ΦΕΥ (εκθετικά αύξουσα)
Δεν έχω λάβει απάντηση εις το ερώτημά μου αυτό ...Έχετε απόλυτο δίκιο, κύριε.
Θα ερωτήσω όμως το εξής, που το έχω ξαναρωτήσει και ουδείς έκανε τον κόπο να μου απαντήσει...
Μου λέτε ότι δεν ξέρω τα της Αθήνας. Ωραία! Δεν τα ξέρω. Σεις, όλοι, είσθε παντογνώστες και σε κάθε περίπτωση είναι η πόλις σας.
Κατά την πρώτη περίοδον των εργασιών του Νήματος και όταν ελάμβανα συμβουλές από όλους Υμάς περί του ποίαν εργαζομένην να παρακαλέσω να πράξει την αγαθοεργίαν και να συνευρεθεί μετ΄ εμού, διατί ουδείς εξ Υμών δεν με επληροφόρησεν περί της υπάρξεως της κας. Ιωάννας;;;
Δηλαδή αυτή η υπέροχος γυναίκα αίφνης ενεφανίσθη άμα τη επιστροφή μου εις το μπου;;;;
Και όλα αυτά τώρα που εγώ τελώ υπό παρακολούθησιν 24/7;;;;;
Θα σας κάνω τη χάρη, αγαπητέ.Α, τι ωραία!
Τώρα με δουλεύετε κιόλας;;; Φευ!
Τέλος πάντων!
Σας παρακαλώ, να δώσετε ένα βαθύ και υγρό φιλί από εμένα στην κα. Ιωάννα και να της πείτε ότι το πραγματικό δικό μου φιλί θα είναι πολύ πιο εύγεστο και πιο υγρό από το δικό σας.
Θα μου κάνετε αυτή την χάρη ή θα το αποκρύψετε;;;
Bloody right, Sir!Θα σας κάνω τη χάρη, αγαπητέ.
Τώρα όσον αφορά το εύγευστον του πράγματος αυτό το αποφασίζει η ίδια.
Αρκεσθειτε ως προς το παρον στην παρακολουθησιν 24/7.Δεν έχω λάβει απάντηση εις το ερώτημά μου αυτό ...
Will do!Αρκεσθειτε ως προς το παρον στην παρακολουθησιν 24/7.
Τέτοια δεσμά πολλοί θα επιθυμούν.
Δεν γνωρίζαμε και εμείς την ύπαρξη της κυρίας, η, δεν είχαμε δεί το νήμα της.Δεν έχω λάβει απάντηση εις το ερώτημά μου αυτό ...
για να ταξιδεύσει εις Μϊάμιον, U.S.A
Και μια πρωκτολειχια εκ μέρους του κυρίου νηματοθετη, μην ξεχάσετε.Θα σας κάνω τη χάρη, αγαπητέ.
Τώρα όσον αφορά το εύγευστον του πράγματος αυτό το αποφασίζει η ίδια.