κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.938
- Πόντοι
- 19.795
Να δω αν θα τα καταφέρει την άλλη εβδομάδα και το στανταρακι μου στην Καλλιρρόης.
τωρα θα σε βρισω ..ενταξει
Να δω αν θα τα καταφέρει την άλλη εβδομάδα και το στανταρακι μου στην Καλλιρρόης.
Δεν είναι έρωτας γείτονα. Αγάπη είναι. Και αγαπάς όταν ο άλλος σου προσφέρει, δεν αγαπάς έτσι επειδή σου καβλωσε. Και θες το καλό αυτού που αγαπάς. Στεναχωριέσαι και ψυχοπλακωνεσαι, αν τα πράγματα στραβωνουν για τον άλλο και εσύ είσαι απλός παρατηρητης και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.αμα σου λεω εγω ,,ο ερωτας με ερωτα περναει να με ακους
Μετά φεύγω ρε γείτονα.τωρα θα σε βρισω ..ενταξει
παιζεις με το πονο μας εσυ
ναι συμφωνω απολυτα μαζι σουΔεν είναι έρωτας γείτονα. Αγάπη είναι. Και αγαπάς όταν ο άλλος σου προσφέρει, δεν αγαπάς έτσι επειδή σου καβλωσε. Και θες το καλό αυτού που αγαπάς. Στεναχωριέσαι και ψυχοπλακωνεσαι, αν τα πράγματα στραβωνουν για τον άλλο και εσύ είσαι απλός παρατηρητης και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Μη στεναχωριέσαι σύντομα θα το κάνεις πολύ σύντομα...και εγω θελω να παω να το βαλω μπροστα να δουλεψει λιγο στο βαρελι....να δω πότε βασικα
οχι μονο απο μαναριαΜη στεναχωριέσαι σύντομα θα το κάνεις πολύ σύντομα...
Να ρωτήσω κάτι Ο κύριος Μπλιτζ ξέρει από βάρκες ??
Το έχετε σε πάρκινγκ;και εγω θελω να παω να το βαλω μπροστα να δουλεψει λιγο στο βαρελι....να δω πότε βασικα
μαλιστα κυριεΤο έχετε σε πάρκινγκ;
Εγώ το έχω Ν. Πέραμοσε πάρκινγκ λίγο μακρυά αλλά έχει καλά μέρη από κει.μαλιστα κυριε
να σε ρωτησω ποσο πληρωνεις για ποσα μετρα και αν ειναι στεγασμενη η θεση ?Εγώ το έχω Ν. Πέραμοσε πάρκινγκ λίγο μακρυά αλλά έχει καλά μέρη από κει.
400 το χρόνο, φουσκωτό 5.20 δεν είναι στεγασμένο, έχω κουκούλα καλήνα σε ρωτησω ποσο πληρωνεις για ποσα μετρα και αν ειναι στεγασμενη η θεση ?
Φουσκωτο η πλαστικο ?
500 εγω , 5.30 πλαστικο και εγω εχω πολυ καλη κουκουλα γιατι εχω ανοιχτο το πανω μερος στο hard top για τα ηλιακα400 το χρόνο, φουσκωτό 5.20 δεν είναι στεγασμένο, έχω κουκούλα καλή
Σε ποιο μέρος;500 εγω , 5.30 πλαστικο και εγω εχω πολυ καλη κουκουλα γιατι εχω ανοιχτο το πανω μερος στο hard top για τα ηλιακα
Προς Ανάβυσσο;Σε ποιο μέρος;
εχεις πμΣε ποιο μέρος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προς Ανάβυσσο;
Δεν παίρνετε τις βάρκες σας και οι δύο να έρθετε στα μέρη μου να σας μάθω τι εστί ((θάλασσα....))εχεις πμ
Ακούστε, κ. κωλο-γερε!Δεν είναι έρωτας γείτονα. Αγάπη είναι. Και αγαπάς όταν ο άλλος σου προσφέρει, δεν αγαπάς έτσι επειδή σου καβλωσε. Και θες το καλό αυτού που αγαπάς. Στεναχωριέσαι και ψυχοπλακωνεσαι, αν τα πράγματα στραβωνουν για τον άλλο και εσύ είσαι απλός παρατηρητης και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.