Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Γιατρό μόνο μετά τις υπογραφές πιο πριν δε θα έχω λεφτάΠάρε και γιατρό, καλού κακού, μαζί σου.
Γιατρό μόνο μετά τις υπογραφές πιο πριν δε θα έχω λεφτάΠάρε και γιατρό, καλού κακού, μαζί σου.
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.θελω και εγω
Εύγε!Θα παω στο πρώτο ραντεβού με τα χαρτιά και τον συμβολαιογράφο έτοιμο θα το κάνουμε και μέσο gov.gr
όπου υπάρχει ρευστό υπάρχει και τρόπος
Ούτε καν ένα θείο που δεν πενεται.Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.
RESPECT για το τραγουδι φιλε !!!!
Γεια σας γκρανπάδες
Καλημέρα κύριε roger δεν σας αναγνωρίζω ..... Πω πω πω ... Βέβαια μπορεί να ξέρετε κάτι παραπάνω αλλά ο τρόπος έκφρασης σε έναν υπερήλικα είναι απαράδεκτος.εισαι πουστης και πρεζακιας και γαμιεσαι απ ολες τις τρυπες
Ρε αντε παγενε και εσυ πρωι πρωιΚαλημέρα κύριε roger δεν σας αναγνωρίζω ..... Πω πω πω ... Βέβαια μπορεί να ξέρετε κάτι παραπάνω αλλά ο τρόπος έκφρασης σε έναν υπερήλικα είναι απαράδεκτος.
Εξαρτάτε την ημέραΤι είδους άθληση, κύριε;
Έχετε τις ειλικρινείς ευχές ημών δια την επιτυχημένη διεκπαιρέωσιν της υποχρεώσεώς σας.Υπάγω σε μια πολύ κρίσιμη υποχρέωση μου.
Αν δεν....δεν θα ξαναγράψω στο σάιτ.
Ρε ..δως της να καταλαβειΥπάγω σε μια πολύ κρίσιμη υποχρέωση μου.
Αν δεν....δεν θα ξαναγράψω στο σάιτ.
και εγω θελω να παω να το βαλω μπροστα να δουλεψει λιγο στο βαρελι....να δω πότε βασικα
Υπαγω να βάλω τα ακουστικά εις την μηχανή του σκάφους....
Μπραβο γειτονα ..τα καταφερες !!!!
Ναι. Αν φύγεις από την Μολδαβεζα μου αχυστος, μπαίνεις στο βιβλίο Γκίνες.Μπραβο γειτονα ..τα καταφερες !!!!
εχω μια μικρη εμπειρια απο μολδαβεζες ....Ναι. Αν φύγεις από την Μολδαβεζα μου αχυστος, μπαίνεις στο βιβλίο Γκίνες.