amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Θα κόψει σε λίγο και την επιταγή.ενταξει
Θα κόψει σε λίγο και την επιταγή.ενταξει
Σοφόν το σαφές!Αγαπώμεν το αντικείμενο της αγάπης ημών, αλλά περισσότερον αγαπώμεν τις ατέλειές του, διότι αυτές χρειάζονται την αγάπη μας.
Isn't it so?
Why am I loved only when I 'm gone?Και να θυμηθώ, κάποια λόγια που μου είχε πει, μετά τον πρώτο τσακωμό, όταν της είχα στείλει 80 ευρώ για τα γενέθλια της και μου τα ετριψε στην μούρη, στέλνοντας τα πίσω.
"Με τα χρήματα μόνο το κορμί μου μπορείς να αγοράσεις, την καρδιά μου όμως, μόνο με αγάπη".
Έχουμε συνηθίσει, θέλετε να πείτε.Προσεκάλεσα την κα. <Xristina35ara>, ως γνωρίζετε, πλην όμως η κυρία τούτη δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται.
Η ιδία χάνει, πλην όμως δεν το γνωρίζει.
Συμπέρασμα: Μία ακόμη χυλόπιτα! Δεν πειράζει. Έχω συνηθίσει!!!
Έχουμε συνηθίσει, θέλετε να πείτε.
Είπα στον ανηψιο σας να σάς προσέχει, αλλά αυτός γυρναγε στα μπαράκια χθές βράδυ όπως φαίνεται και σας άφησε μόνο σας.Προσεκάλεσα την κα. <Xristina35ara>, ως γνωρίζετε, πλην όμως η κυρία τούτη δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται.
Η ιδία χάνει, πλην όμως δεν το γνωρίζει.
Συμπέρασμα: Μία ακόμη χυλόπιτα! Δεν πειράζει. Έχω συνηθίσει!!!
Το περίεργο είναι ότι έχει καιρό να μου ζητήσει χρήματα ..Είπα στον ανηψιο σας να σάς προσέχει, αλλά αυτός γυρναγε στα μπαράκια χθές βράδυ όπως φαίνεται και σας άφησε μόνο σας.
Δεν θα του ξαναδωσω τα κλειδιά τής βίλας στην Σαντορίνη για τιμωρία.
Ποτέ δεν είναι αργά, κύριε!Για αυτό βρήκα όλα τα μπουκάλια στην κάβα της βίλας άδεια; Έπρεπε να το είχα πνίξει το κωλο-παιδο, τώρα είναι αργά.