shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Που είναι αυτό Δομίνικο;
Που είναι αυτό Δομίνικο;
Από το προαύλιο της εκκλησίας διαβάζουν...57 επιθκέπτεθ πρωί πρωί Κυριακήθ....
Είναι δυνατόν;;;;
Μάλιστα.Που είναι αυτό Δομίνικο;
Καλό θα ήτο όμως κάποιοι από αυτούς/αυτές να εγγραφούν και να ενταχθούν εις τας εργασίας του Νήματος.Από το προαύλιο της εκκλησίας διαβάζουν...
Καλημέρα στο νήμα!!
θα ερθω και εγω...Μάλιστα.
Πότε φεύγετε και πότε επιστρέφετε;Υπάγω για την τελευταία ημέρα βιοπορισμού για το 2023.
Εύγε, παιδί μου!θα ερθω και εγω...
δεν παω με τον θειο μου γιατι παει στα κρυα
αναλογα ποσα θα μας στελνεις εμβασμα θειε μου....Πότε φεύγετε και πότε επιστρέφετε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εύγε, παιδί μου!
Θα σας φορτωθεί ο κ. κωλο-γερος.
Ο Θείος λατρεύει το κρύο και απεχθάνεται την ζέστην!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaa...αναλογα ποσα θα μας στελνεις εμβασμα θειε μου....
20 Νοεμβρίου αναχωρώ και επιστρέφω 24 Δεκεμβρίου.Πότε φεύγετε και πότε επιστρέφετε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εύγε, παιδί μου!
Θα σας φορτωθεί ο κ. κωλο-γερος.
Ο Θείος λατρεύει το κρύο και απεχθάνεται την ζέστην!
Όταν θα επιστρέψετε ο Νηματοθέτης θα έχει ήδη φύγει εις την αλλοδαπήν προς χιονοδρομίαν.20 Νοεμβρίου αναχωρώ και επιστρέφω 24 Δεκεμβρίου.
Μάλλον κάπου αρκετά μακρυά που χιονίζει ακόμη, γιατί εδώ...Όταν θα επιστρέψετε ο Νηματοθέτης θα έχει ήδη φύγει εις την αλλοδαπήν προς χιονοδρομίαν.
Φευ!
Ελπίζω να υπάρχει χιόνι όταν θα πάω.Μάλλον κάπου αρκετά μακρυά που χιονίζει ακόμη, γιατί εδώ...
Όπου εδώ = Ευρώπη
Μεσα στον Ιανουαριο δεν εχετε μια υποχρεωση εις την πρωτευουσα; Οπου εκτος των αλλων εκφραζετε και τα κρυφοολυμπιακα σας συναισθηματα στην καλλιπυγο κορασσιδα της υποδοχης παραπασσαλιμανιωτικου (κατα το παραβαρδαρειο) ξενοδοχειου;Όταν θα επιστρέψετε ο Νηματοθέτης θα έχει ήδη φύγει εις την αλλοδαπήν προς χιονοδρομίαν.
Φευ!
Θα δούμε, κύριε και θα ενημερωθείτε αρμοδίως. Το θέμα είναι να έρθω μόνος.Μεσα στον Ιανουαριο δεν εχετε μια υποχρεωση εις την πρωτευουσα; Οπου εκτος των αλλων εκφραζετε και τα κρυφοολυμπιακα σας συναισθηματα στην καλλιπυγο κορασσιδα της υποδοχης παραπασσαλιμανιωτικου (κατα το παραβαρδαρειο) ξενοδοχειου;
Είμαι Π.Α.Ο.Κ. και η επί της υποδοχής μου εδήλωσε ότι είναι Ολυμπιακός.Μεσα στον Ιανουαριο δεν εχετε μια υποχρεωση εις την πρωτευουσα; Οπου εκτος των αλλων εκφραζετε και τα κρυφοολυμπιακα σας συναισθηματα στην καλλιπυγο κορασσιδα της υποδοχης παραπασσαλιμανιωτικου (κατα το παραβαρδαρειο) ξενοδοχειου;
Και σαν κυριος που εισαστε την ωρα του οργασμου αναφωνουσατε: Ζητω ο προεδρος Βαγγελας, ζητω ο Ολυμπιακος, ζητω το λιμανι, ζητω το λι-μουνι.Είμαι Π.Α.Ο.Κ. και η επί της υποδοχής μου εδήλωσε ότι είναι Ολυμπιακός.
Που είναι όμως αυτή η κριτική μου;;;Και σαν κυριος που εισαστε την ωρα του οργασμου αναφωνουσατε: Ζητω ο προεδρος Βαγγελας, ζητω ο Ολυμπιακος, ζητω το λιμανι, ζητω το λι-μουνι.
Ολα αυτα τα ειχατε αναρτησει στην κριτικη σας.![]()