κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Μπορείτε επιμελώς να την ερωτήσετε στέλνοντας με acs ένα κόκκινο τριαντάφυλλο...Η κα. Ιωάννα είναι κατ΄ αρχήν ένας υπέροχος Άνθρωπος και στην συνέχεια ένα πολύ όμορφο θήλυ με πολλούς θαυμαστές.
Εις ουδεμίαν περίπτωσιν ήθελεν και δη απεγνωσμένως να συναντηθεί μετ΄ εμού και δηλαδή μεθ΄ ενός αδυνάμου, ασθενούς και υπερήλικος Νηματοθέτου.
Θέλω να γνωρίσω την κα. Ιωάννα. Δεν μ΄ ενδιαφέρει όμως το σεξ μαζί της. Μ΄ ενδιαφέρει ο έρωτας!
Πότε θα φύγετε για την εξωτική Ταϊλάνδη κύριε κωλό-γερε ??
Η Ταυλανδη αργει λιγο, σε 3 μηνες. Σε 16 ημερες, αν ειμαστε ζωντανοι, πηγαινω Αγιο Δομηνικο.Πότε θα φύγετε για την εξωτική Ταϊλάνδη κύριε κωλό-γερε ??
Θα ήθελα να σάς ακολουθήσω...Η Ταυλανδη αργει λιγο, σε 3 μηνες. Σε 16 ημερες, αν ειμαστε ζωντανοι, πηγαινω Αγιο Δομηνικο.
Χαρά μου, αν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο ένα ταξίδι σας στην Ταυλανδη.Θα ήθελα να σάς ακολουθήσω...
Αλλά υπάρχει ένα θέμα υψίστης ασφαλείας καί πρέπει να είμαι Ελλάδα.
Βέβαια ητο άτυχες διότι έπρεπε να σας ρωτήσω πρώτα..
Τελοσπάντων συγχώρησε την πρόζα.
Ευχαριστώ ταμάλα κύριε κωλό-γερεΧαρά μου, αν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο ένα ταξίδι σας στην Ταυλανδη.
vivere pericolosamenteΠριν τη μετακινηση , στο παλιο κτηριο , βγαινω μετα απο μια πρωινή αλλαγη λαδιών και ακριβως απεναντι στο παπουτσαδικο ηταν η στρατονομια και η κορη και χαζευαν στη βιτρινα ...
Αγιο ειχα που δεν γυρισαν κεφαλι και που ειχα βαλει το αμαξι στο στενο πισω
Εμείθ χωριθ μαθελα τα καταφέρνουμε μια χαρά.Μου φεύγει συνέχεια η μασέλα.
Εσείς ποίο στερεωτικο προϊόν χρησιμοποιείτε;
Η Ταυλανδη αργει λιγο, σε 3 μηνες. Σε 16 ημερες, αν ειμαστε ζωντανοι, πηγαινω Αγιο Δομηνικο.
ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΕμείθ χωριθ μαθελα τα καταφέρνουμε μια χαρά.
Καλημέρα.
Χρατθα -χρουτθα θα την κάνουμε την δουλειά μαθ.ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ
Θα κθεκινηθω και εγώ να προθπαθώ χωρίθ μαθελα!
Δεν ξέρω που γίνεται το σελεμπριτυ, αλλά το σαρβαιβορ το είχε κάνει πέρσι εκεί που είχα πάει και θα ξαναπάω φέτος. Στο Μπαγιαχιμπε. Το καμπ του είναι μέσα σε εθνικό πάρκο, δεν ξέρω πως πήρε άδεια και τι πλήρωσε ο Τούρκος για να έχει εγκαταστάσεις εκεί.πανε μια και μπες στο celebrity get me out of here, 10χιλ. την εβδομαδα, τωρα που φυγε ο Γαρδελης με μονο Βαμβακουλα δεν την παλευουμε
θα σε στηριξουμε ολο το μπου, πιασε και κανα κωλο Ηλιαδη να περναει η μερα ευχαριστα
και σε 2 μηνες που θα εισαι ριαλιτι φιρμα μπες και Σερβα'ι'βορ να δειξεις ποιος κανει κουμαντο
στο δασακι πηδας ινφλουενσερ για ενα πιατο φακορυζο![]()