blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
57 επιθκέπτεθ πρωί πρωί Κυριακήθ....
Είναι δυνατόν;;;;
Είναι δυνατόν;;;;
Διά τούτο υπάρχουν οι κολυμβητικές δεξαμενές.Καλημέρα. Άλλο ένα πρωί χωρίς πρωινή. Φευ.
Προγραμματίζω αυτά τα ταξίδια, πολύ καιρό πριν, 5-6 μήνες, με το ρίσκο πάντοτε των αεροπορικων εισητηρίων να αλλάξουν από τις εταιρείες κάποιες ώρες, αλλά χωρίς ρίσκο στις κρατήσεις ξενοδοχείων, αιρ-μπι-εν-μπι, πλέον, τα τελευταία 4 χρόνια, διότι κλείνω με δωρεάν ακύρωση.Προς κ. κωλο-γερον η ερώτησις!κ. κωλο-γερε,
τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθείτε τον ίδιο υπερωκεάνειο προορισμό, που είχατε επισκεφθεί και πέρσι.
Υπάρχουν διαφορές στις τιμές; Κατανοώ ότι πιθανώς υπάρχει αύξηση στα αεροπορικά αλλά τι γίνεται με τα ξενοδοχεία και άλλες κρατήσεις, που ο συνετός ταξιδιώτης επιχειρεί να κατοχυρώσει οργανώνοντας το ταξίδι του;
Ερωτώ όλα αυτά επειδή επιχειρώ να οργανώσω την Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μου προς χιονοδρομία [σκι].
Η τιμή του ιδίου ακριβώς καταλύματος έχει αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Επιπλέον αναγιγνώσκω τα menus εστιατορίων τινών, εις τα οποία απαιτείται όπως ο συνετός ταξιδιώτης προβεί εις κράτησιν και δη δι΄ ήμέρας ως η παραμονή των Χριστουγέννων, η ημέρα των Χριστουγέννων, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς επίσης και η πρώτη ημέρα του 2024 και προς έκπληξίν μου διαπιστώνω ότι όλα είναι εντελώς διαφορετικά [rip off merchants -αγιογδύτες-, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε].
Αναμένω την απάντησίν σας, κύριε!
Ευχαριστώ!Προγραμματίζω αυτά τα ταξίδια, πολύ καιρό πριν, 5-6 μήνες, με το ρίσκο πάντοτε των αεροπορικων εισητηρίων να αλλάξουν από τις εταιρείες κάποιες ώρες, αλλά χωρίς ρίσκο στις κρατήσεις ξενοδοχείων, αιρ-μπι-εν-μπι, πλέον, τα τελευταία 4 χρόνια, διότι κλείνω με δωρεάν ακύρωση.
Τα αεροπορικά φέτος, για το υπερατλαντικό μου ταξίδι, είναι κατά 30% ακριβότερα, δεδομένου ότι η Αιρ Φρανς που έκανε πέρσι το ταξίδι από Αθηνα για Δομήνικο, με ανταπόκριση στο Παρίσι, δεν κάνει πλέον αυτό το δρομολόγιο.
Η διαμονή όμως, σε ένα συγκρότημα από βίλες που θα μείνω (με 3 κολυμβητικές δεξαμενές) δεν μου κόστισε παραπάνω.
Όσον αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων που αναφέρεστε , φυσικό είναι να είναι αρκετά πιο ακριβά, ειδικά φέτος, που πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από πέρσι, λόγω οριστικής άρσης πλέον, των μέτρων περί κορονοιου.
Δεν ανοίγει το λινκ, κύριε.
Το 2023, δεν πήγε πολύ καλά, όσον αφορά τις κολυμβητικές μου επιδόσεις. Αν εξαιρέσω τις 60 ώρες σε κολυμβητική δεξαμενή στην Ταυλανδη τον Φλεβάρη, εδώ δεν πρέπει να έγραψα πάνω από 200 ώρες κολύμβησης, πρωινές και απογευματινές.Διά τούτο υπάρχουν οι κολυμβητικές δεξαμενές.
Χθες έβρεχε καταρρακτωδώς εις την πόλιν μου και φυσούσε πολύ και ο Νηματοθέτης κολυμβούσε τα 2 χλμ εις ζεστόν περιβάλλον και ζεστόν ύδωρ [χμμμ... όχι και τόσο ζεστό αλλά δεν το κάνουμε θέμα αφού είμαι εξοικειωμένος πια στο κρύο νερό].
Είναι λινκ που σε παραπέμπει στο φεισμπουκ.Ευχαριστώ!
Εμένα δεν μου αρέσει η ζέστη. Προτιμώ το κρύο και άρα και όπως τα λέτε, σεις δεν είχατε ιδιαίτερο πρόβλημα με τις τιμές. Ίσως επειδή εκεί δεν έχουν τα ευρωπαϊκά Χριστούγεννα.
Τέλος πάντων. Είμαι 92 ετών. Δεν μ΄ ενδιαφέρουν οι τιμές αφού ο ανεψιός μου έχει εξαφανισθεί και άρα ουδείς θα με κληρονομήσει, απλά δεν μου αρέσει να παίζουν με τη Νοημοσύνη μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ερθω και εγωΠρος κ. κωλο-γερον η ερώτησις!κ. κωλο-γερε,
τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθείτε τον ίδιο υπερωκεάνειο προορισμό, που είχατε επισκεφθεί και πέρσι.
Υπάρχουν διαφορές στις τιμές; Κατανοώ ότι πιθανώς υπάρχει αύξηση στα αεροπορικά αλλά τι γίνεται με τα ξενοδοχεία και άλλες κρατήσεις, που ο συνετός ταξιδιώτης επιχειρεί να κατοχυρώσει οργανώνοντας το ταξίδι του;
Ερωτώ όλα αυτά επειδή επιχειρώ να οργανώσω την Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μου προς χιονοδρομία [σκι].
Η τιμή του ιδίου ακριβώς καταλύματος έχει αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Επιπλέον αναγιγνώσκω τα menus εστιατορίων τινών, εις τα οποία απαιτείται όπως ο συνετός ταξιδιώτης προβεί εις κράτησιν και δη δι΄ ήμέρας ως η παραμονή των Χριστουγέννων, η ημέρα των Χριστουγέννων, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς επίσης και η πρώτη ημέρα του 2024 και προς έκπληξίν μου διαπιστώνω ότι όλα είναι εντελώς διαφορετικά [rip off merchants -αγιογδύτες-, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε].
Αναμένω την απάντησίν σας, κύριε!
Ναι τώρα δεν ανοίγει πριν άνοιγε οπότε πάρτε αυτό προς το παρόνΔεν ανοίγει το λινκ, κύριε.
Εμετική αγουρίς. Δεν ασχολούμαι, κύριε. Τα λιγούρια εις το παρόν Νήμα όμως θα ενθουσιαστούν.Ναι τώρα δεν ανοίγει πριν άνοιγε οπότε πάρτε αυτό προς το παρόν
![]()
57 тыс. просмотров · 738 реакций | ❤️ | Oykim Ey | RN TUBARÃO · Eu Vou Catucar X 123 Joga o Tambor pro Alto
❤️. RN TUBARÃO · Eu Vou Catucar X 123 Joga o Tambor pro Altowww.facebook.com
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.θα ερθω και εγω
Προτιμάτε κάτι ποίο μεγάλη σε ηλικία η κάτι το διαφορετικό σε εμφάνιση;Εμετική αγουρίς. Δεν ασχολούμαι, κύριε. Τα λιγούρια εις το παρόν Νήμα όμως θα ενθουσιαστούν.
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.
Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να παραθέσω 2 βίντεο από τον εορτασμό των Χριστουγέννων εκεί.Ευχαριστώ!
Εμένα δεν μου αρέσει η ζέστη. Προτιμώ το κρύο και άρα και όπως τα λέτε, σεις δεν είχατε ιδιαίτερο πρόβλημα με τις τιμές. Ίσως επειδή εκεί δεν έχουν τα ευρωπαϊκά Χριστούγεννα.
Τέλος πάντων. Είμαι 92 ετών. Δεν μ΄ ενδιαφέρουν οι τιμές αφού ο ανεψιός μου έχει εξαφανισθεί και άρα ουδείς θα με κληρονομήσει, απλά δεν μου αρέσει να παίζουν με τη Νοημοσύνη μου.
Η κολύμβησις είναι ένα πολύ μοναχικό άθλημα.Το 2023, δεν πήγε πολύ καλά, όσον αφορά τις κολυμβητικές μου επιδόσεις. Αν εξαιρέσω τις 60 ώρες σε κολυμβητική δεξαμενή στην Ταυλανδη τον Φλεβάρη, εδώ δεν πρέπει να έγραψα πάνω από 200 ώρες κολύμβησης, πρωινές και απογευματινές.
Ως έχω αναγράψει προσφάτως, η μητέρα μου έφυγε όταν ήμουν πολύ μικρός.Προτιμάτε κάτι ποίο μεγάλη σε ηλικία η κάτι το διαφορετικό σε εμφάνιση;