Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
57 επιθκέπτεθ πρωί πρωί Κυριακήθ....
Είναι δυνατόν;;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Καλημέρα. Άλλο ένα πρωί χωρίς πρωινή. Φευ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Προς κ. κωλο-γερον η ερώτησις!
κ. κωλο-γερε,
τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθείτε τον ίδιο υπερωκεάνειο προορισμό, που είχατε επισκεφθεί και πέρσι.
Υπάρχουν διαφορές στις τιμές; Κατανοώ ότι πιθανώς υπάρχει αύξηση στα αεροπορικά αλλά τι γίνεται με τα ξενοδοχεία και άλλες κρατήσεις, που ο συνετός ταξιδιώτης επιχειρεί να κατοχυρώσει οργανώνοντας το ταξίδι του;
Ερωτώ όλα αυτά επειδή επιχειρώ να οργανώσω την Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μου προς χιονοδρομία [σκι].
Η τιμή του ιδίου ακριβώς καταλύματος έχει αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Επιπλέον αναγιγνώσκω τα menus εστιατορίων τινών, εις τα οποία απαιτείται όπως ο συνετός ταξιδιώτης προβεί εις κράτησιν και δη δι΄ ήμέρας ως η παραμονή των Χριστουγέννων, η ημέρα των Χριστουγέννων, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς επίσης και η πρώτη ημέρα του 2024 και προς έκπληξίν μου διαπιστώνω ότι όλα είναι εντελώς διαφορετικά [rip off merchants -αγιογδύτες-, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε].
Αναμένω την απάντησίν σας, κύριε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα. Άλλο ένα πρωί χωρίς πρωινή. Φευ.
Διά τούτο υπάρχουν οι κολυμβητικές δεξαμενές.
Χθες έβρεχε καταρρακτωδώς εις την πόλιν μου και φυσούσε πολύ και ο Νηματοθέτης κολυμβούσε τα 2 χλμ εις ζεστόν περιβάλλον και ζεστόν ύδωρ [χμμμ... όχι και τόσο ζεστό αλλά δεν το κάνουμε θέμα αφού είμαι εξοικειωμένος πια στο κρύο νερό].

• Like
Αντιδράσεις: amjik

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
κ. κωλο-γερε,
τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθείτε τον ίδιο υπερωκεάνειο προορισμό, που είχατε επισκεφθεί και πέρσι.
Υπάρχουν διαφορές στις τιμές; Κατανοώ ότι πιθανώς υπάρχει αύξηση στα αεροπορικά αλλά τι γίνεται με τα ξενοδοχεία και άλλες κρατήσεις, που ο συνετός ταξιδιώτης επιχειρεί να κατοχυρώσει οργανώνοντας το ταξίδι του;
Ερωτώ όλα αυτά επειδή επιχειρώ να οργανώσω την Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μου προς χιονοδρομία [σκι].
Η τιμή του ιδίου ακριβώς καταλύματος έχει αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Επιπλέον αναγιγνώσκω τα menus εστιατορίων τινών, εις τα οποία απαιτείται όπως ο συνετός ταξιδιώτης προβεί εις κράτησιν και δη δι΄ ήμέρας ως η παραμονή των Χριστουγέννων, η ημέρα των Χριστουγέννων, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς επίσης και η πρώτη ημέρα του 2024 και προς έκπληξίν μου διαπιστώνω ότι όλα είναι εντελώς διαφορετικά [rip off merchants -αγιογδύτες-, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε].
Προγραμματίζω αυτά τα ταξίδια, πολύ καιρό πριν, 5-6 μήνες, με το ρίσκο πάντοτε των αεροπορικων εισητηρίων να αλλάξουν από τις εταιρείες κάποιες ώρες, αλλά χωρίς ρίσκο στις κρατήσεις ξενοδοχείων, αιρ-μπι-εν-μπι, πλέον, τα τελευταία 4 χρόνια, διότι κλείνω με δωρεάν ακύρωση.
Τα αεροπορικά φέτος, για το υπερατλαντικό μου ταξίδι, είναι κατά 30% ακριβότερα, δεδομένου ότι η Αιρ Φρανς που έκανε πέρσι το ταξίδι από Αθηνα για Δομήνικο, με ανταπόκριση στο Παρίσι, δεν κάνει πλέον αυτό το δρομολόγιο.
Η διαμονή όμως, σε ένα συγκρότημα από βίλες που θα μείνω (με 3 κολυμβητικές δεξαμενές) δεν μου κόστισε παραπάνω.
Όσον αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων που αναφέρεστε , φυσικό είναι να είναι αρκετά πιο ακριβά, ειδικά φέτος, που πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από πέρσι, λόγω οριστικής άρσης πλέον, των μέτρων περί κορονοιου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Προγραμματίζω αυτά τα ταξίδια, πολύ καιρό πριν, 5-6 μήνες, με το ρίσκο πάντοτε των αεροπορικων εισητηρίων να αλλάξουν από τις εταιρείες κάποιες ώρες, αλλά χωρίς ρίσκο στις κρατήσεις ξενοδοχείων, αιρ-μπι-εν-μπι, πλέον, τα τελευταία 4 χρόνια, διότι κλείνω με δωρεάν ακύρωση.
Τα αεροπορικά φέτος, για το υπερατλαντικό μου ταξίδι, είναι κατά 30% ακριβότερα, δεδομένου ότι η Αιρ Φρανς που έκανε πέρσι το ταξίδι από Αθηνα για Δομήνικο, με ανταπόκριση στο Παρίσι, δεν κάνει πλέον αυτό το δρομολόγιο.
Η διαμονή όμως, σε ένα συγκρότημα από βίλες που θα μείνω (με 3 κολυμβητικές δεξαμενές) δεν μου κόστισε παραπάνω.
Όσον αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων που αναφέρεστε , φυσικό είναι να είναι αρκετά πιο ακριβά, ειδικά φέτος, που πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από πέρσι, λόγω οριστικής άρσης πλέον, των μέτρων περί κορονοιου.
Ευχαριστώ!
Εμένα δεν μου αρέσει η ζέστη. Προτιμώ το κρύο και άρα και όπως τα λέτε, σεις δεν είχατε ιδιαίτερο πρόβλημα με τις τιμές. Ίσως επειδή εκεί δεν έχουν τα ευρωπαϊκά Χριστούγεννα.
Τέλος πάντων. Είμαι 92 ετών. Δεν μ΄ ενδιαφέρουν οι τιμές αφού ο ανεψιός μου έχει εξαφανισθεί και άρα ουδείς θα με κληρονομήσει, απλά δεν μου αρέσει να παίζουν με τη Νοημοσύνη μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ανοίγει το λινκ, κύριε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Διά τούτο υπάρχουν οι κολυμβητικές δεξαμενές.
Χθες έβρεχε καταρρακτωδώς εις την πόλιν μου και φυσούσε πολύ και ο Νηματοθέτης κολυμβούσε τα 2 χλμ εις ζεστόν περιβάλλον και ζεστόν ύδωρ [χμμμ... όχι και τόσο ζεστό αλλά δεν το κάνουμε θέμα αφού είμαι εξοικειωμένος πια στο κρύο νερό].
Το 2023, δεν πήγε πολύ καλά, όσον αφορά τις κολυμβητικές μου επιδόσεις. Αν εξαιρέσω τις 60 ώρες σε κολυμβητική δεξαμενή στην Ταυλανδη τον Φλεβάρη, εδώ δεν πρέπει να έγραψα πάνω από 200 ώρες κολύμβησης, πρωινές και απογευματινές.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ευχαριστώ!
Εμένα δεν μου αρέσει η ζέστη. Προτιμώ το κρύο και άρα και όπως τα λέτε, σεις δεν είχατε ιδιαίτερο πρόβλημα με τις τιμές. Ίσως επειδή εκεί δεν έχουν τα ευρωπαϊκά Χριστούγεννα.
Τέλος πάντων. Είμαι 92 ετών. Δεν μ΄ ενδιαφέρουν οι τιμές αφού ο ανεψιός μου έχει εξαφανισθεί και άρα ουδείς θα με κληρονομήσει, απλά δεν μου αρέσει να παίζουν με τη Νοημοσύνη μου.

Είναι λινκ που σε παραπέμπει στο φεισμπουκ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.567
Πόντοι
5.506
κ. κωλο-γερε,
θα ερθω και εγω

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ναι τώρα δεν ανοίγει πριν άνοιγε οπότε πάρτε αυτό προς το παρόν

Εμετική αγουρίς. Δεν ασχολούμαι, κύριε. Τα λιγούρια εις το παρόν Νήμα όμως θα ενθουσιαστούν.

Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Εμετική αγουρίς. Δεν ασχολούμαι, κύριε. Τα λιγούρια εις το παρόν Νήμα όμως θα ενθουσιαστούν.

Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε.
Προτιμάτε κάτι ποίο μεγάλη σε ηλικία η κάτι το διαφορετικό σε εμφάνιση;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ευχαριστώ!

Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να παραθέσω 2 βίντεο από τον εορτασμό των Χριστουγέννων εκεί.

Συνημμένα

• VID_20221207_183425.mp4
    74,2 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το 2023, δεν πήγε πολύ καλά, όσον αφορά τις κολυμβητικές μου επιδόσεις. Αν εξαιρέσω τις 60 ώρες σε κολυμβητική δεξαμενή στην Ταυλανδη τον Φλεβάρη, εδώ δεν πρέπει να έγραψα πάνω από 200 ώρες κολύμβησης, πρωινές και απογευματινές.
Η κολύμβησις είναι ένα πολύ μοναχικό άθλημα.
Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Κολυμβώ συνεχώς εις τα τελευταία 13 1/2 συναπτά έτη. Ακόμη και εις την εποχήν της καραντίνας έκλεινα ραντεβού διά κολύμβησιν.
Μου αρέσει να είμαι μόνος και να παλεύω με την απόστασιν και τελικά με τα χιλιόμετρα.
κ. κωλο-γερε, τελικώς είσθε ένας υπέροχος άνθρωπος και αυτό το συμπέρασμά μου πηγάζει από την συνεχή ειλικρίνειά σας!
Έρχομαι στην Αθήνα αλλά δεν έρχομαι πια μόνος. Όταν καταφέρω να έρθω μόνος, ο αδελφός μου κ. NICK TRIVE, θα σας ενημερώσει και θέλω πολύ να συναντηθούμε ξανά όπως τον παλιό καλό καιρό!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Προτιμάτε κάτι ποίο μεγάλη σε ηλικία η κάτι το διαφορετικό σε εμφάνιση;
Ως έχω αναγράψει προσφάτως, η μητέρα μου έφυγε όταν ήμουν πολύ μικρός.
Μεγάλωσα μαζί με τον αδελφό μου σε ένα σπίτι όπου υπήρχαν μόνο άνδρες [ο πατέρας μου, εγώ και ο μικρότερος αδελφός μου] και γι΄ αυτό μάλλον μου αρέσουν τα θήλεα, που ευρίσκονται εις λίαν ώριμον ηλικίαν.

• Like
Αντιδράσεις: shadow

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom