κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.960
- Πόντοι
- 19.795
Παναξίως κατακτάτε τον τίτλο του <Όνειδος> εις το Νήμα μας!
Παναξίως κατακτάτε τον τίτλο του <Όνειδος> εις το Νήμα μας!
Μα δεν μπορώ να θεωρήσω ήσσονος σημασίας τας καταθέσεις των μαρτύρων.Καλά, τους πιστεύετε, κύριε;;;
Υφίσταμαι καθημερινό ηλεκτρονικό bullying....
Είμαι ένας υπερήλιξ, αδύναμος και ταπεινός Νηματοθέτης...
Και επίσης το bollocks ...γνωριζεται ασφαλως ποτε η αγγλικη αριστοκρατια χρησιμοποιει την λεξη interesting ....δεν ειναι πρεπον το bull shit
Ερωτική επαφή ??Κοιταχτε, πηγαινε πρωτα στα παραβαρδαρεια και συνουσιαζοταν και μετα πηγαινε στην κυρια "δεν υπαρχεικαλυτεροΜαναρι" και ερχοταν σε ερωτικη επαφη. Δυο εντελως διαφορετικα πραγματα.
Μάρτυρες;;;Μα δεν μπορώ να θεωρήσω ήσσονος σημασίας τας καταθέσεις των μαρτύρων.
Ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Μετά από 12 έτη.
Με είχε αποπέμψει την 5 Ιουνίου 2011 και ξαναβρεθήκαμε στα τέλη Μαρτίου 2023 εις το U.K.
Σήμερα έχει εκ νέου παύσει να μου μιλά ... Φευ!
Εσυναντήθην μετά της Αγγλίδος τροφού μου εις την τρυφεράν ηλικίαν των 18 ετών μου., κύριε.ΚωλογλυφαδαΠρωκτολειχια της κανατε; Ξαναθυμηθηκε τον παλιο καλο καιρο που σας κοροιδευε οταν ησασταν βρεφος και αντι για μαστο σας εβαζε και θηλαζατε τηνκωλοτρυπιδαοπισθια οπη της;
Ειστε γκεμπελισκος κυριεΜάρτυρες;;;
Αυτοί είναι πολέμιοι του Νηματοθέτου.
Μάλιστα ο εις εξ αυτών [κ. Roger Rabbit] είχε λάβει την πλευρά των στασιαστών σε 3 επιχειρηθέντα πραξικοπήματα κατά της καθεστηκυίας τάξης του Νήματος εις το παρελθόν.
Οίκοθεν νοείται ότι άπαντα τα πραξικοπήματα κατεπνίγησαν!
Θα προσπαθησω να παω και εις ανωτερο βαθμο, στον τιτλο του "επονειδιστου'.Παναξίως κατακτάτε τον τίτλο του <Όνειδος> εις το Νήμα μας!
Δεν αντιλέγω.Ειστε γκεμπελισκος κυριε
Αν δειτε το προφιλ μου και αυτο και το παλιο θα δειτε οτι το 95 % των μυνηματων μου ειναι στους παππουληδες....
οποτε σταματηστε τα ψευδη και τις συκοφαντίες
Θεωρώ ότι έχετε ένα δίκιο ο κύριος roger πάντοτε με το λόγο του εξέφραζε κομμουνιστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές.Μάρτυρες;;;
Αυτοί είναι πολέμιοι του Νηματοθέτου.
Μάλιστα ο εις εξ αυτών [κ. Roger Rabbit] είχε λάβει την πλευρά των στασιαστών σε 3 επιχειρηθέντα πραξικοπήματα κατά της καθεστηκυίας τάξης του Νήματος εις το παρελθόν.
Οίκοθεν νοείται ότι άπαντα τα πραξικοπήματα κατεπνίγησαν!
Εύκολα θα τον κατακτήσετε!Θα προσπαθησω να παω και εις ανωτερο βαθμο, στον τιτλο του "επονειδιστου'.
Σταλινιστής είναι!Θεωρώ ότι έχετε ένα δίκιο ο κύριος roger πάντοτε με το λόγο του εξέφραζε κομμουνιστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές.
ρε δε μου γαμιεσαι και εσυ ...Θεωρώ ότι έχετε ένα δίκιο ο κύριος roger πάντοτε με το λόγο του εξέφραζε κομμουνιστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές.
Εξ οικείων τα βέλη!!!!ρε δε μου γαμιεσαι και εσυ ...
18 χρονων;;;;;; Θα γαμουσατε συνεχεια σαν κοκορας σε αυτη την ηλικια, κυριε. Χαρα στα σκελια της "τροφου" σας, που υποθετω θα ηταν σε αντιστοιχη ηλικια με εσας.Εσυναντήθην μετά της Αγγλίδος τροφού μου εις την τρυφεράν ηλικίαν των 18 ετών μου., κύριε.
Συνομίληκοι είμεθα.18 χρονων;;;;;; Θα γαμουσατε συνεχεια σαν κοκορας σε αυτη την ηλικια, κυριε. Χαρα στα σκελια της "τροφου" σας, που υποθετω θα ηταν σε αντιστοιχη ηλικια με εσας.
Συνομίληκοι είμεθα.
Διά το τυπικόν αυτή είναι 4 μήνες και 5 ημέρες μεγαλυτέρα εμού.
Εγώ κύριε ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ είμαι υπέρ των αδυνάτωνρε δε μου γαμιεσαι και εσυ ...
Τα υπόλοιπα δεν αναφέρονται δημοσίως, κύριε.
Πείτε τα, κύριε!Εγώ κύριε ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ είμαι υπέρ των αδυνάτων
... τί σας ΠΤΑΙΕΙ ένα ανήμπορο και άκακο γεροντάκι.