Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.079
Πόντοι
2.586
μια κυρία ..ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε
Ματα απο βραχυχρονια ..γνωριμια ..ως πελατης αρχικα ....μας αγαπησε παραφορα ...
Αφου ειδε οτι η προταση της να εγκαταλειψω την Ελλάδα ( οικογενεια ..δουλεια κλπ ) και να με σπιτωσει την βιλαρα της ( κυριολεκτικα και οχι μεταφορικα ) που εχτιζε σε χωρα της πρωην μεγαλης και κρατεας Σοβιετικής Ενωσης ...απετυχαν
προφασιστηκε μεχρι και εγκυμωσυνη με σκοπο να με εχει "δικό" της
Φυσικά τα πραγματα χάλασαν οταν της ειπα ..κανενα προβλημα ..θα παμε σε δικο μου γυναικολογο να κανεις υπερηχο να δω το εμβρυο και θέλω και πρωιμο τεστ DNA ....
Ω του θαυματος απεβαλε .....
Μετα αρχισαμε τα μεθυσμενα τηλεφωνα ..μεχρι που τη μπλοκαρα απο παντου....και ησυχασαμε

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.079
Πόντοι
2.586
Η άγνοια της Ελληνικής είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν ασχολούμεθα με τας εμετικάς αγουρίδας, όπισθεν των οποίων τρέχουν πλείστοι των γερόντων, που συχνάζουν εις το παρόν νήμα.
Ενδεικτικώς αναφέρω τους κ.κ. κωλόγερο, Roger Rabbit κ.α.
να με συγχωρει η χαρη σου
Αλλα το δικο μου target group ηταν εξ απανεκαθεν γνωστο
MILF....δηλαδη 35+ με ελαχιστες εξαιρεσεις

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
μια κυρία ..ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε
Ματα απο βραχυχρονια ..γνωριμια ..ως πελατης αρχικα ....μας αγαπησε παραφορα ...
Αφου ειδε οτι η προταση της να εγκαταλειψω την Ελλάδα ( οικογενεια ..δουλεια κλπ ) και να με σπιτωσει την βιλαρα της ( κυριολεκτικα και οχι μεταφορικα ) που εχτιζε σε χωρα της πρωην μεγαλης και κρατεας Σοβιετικής Ενωσης ...απετυχαν
προφασιστηκε μεχρι και εγκυμωσυνη με σκοπο να με εχει "δικό" της
Φυσικά τα πραγματα χάλασαν οταν της ειπα ..κανενα προβλημα ..θα παμε σε δικο μου γυναικολογο να κανεις υπερηχο να δω το εμβρυο και θέλω και πρωιμο τεστ DNA ....
Ω του θαυματος απεβαλε .....
Μετα αρχισαμε τα μεθυσμενα τηλεφωνα ..μεχρι που τη μπλοκαρα απο παντου....και ησυχασαμε
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
καλημερα σκατογεροι
Να μην θυμηθουμε την αδιακριτη καθαριστρια στα παραβαρδαρια χαμετυπεια που συχναζατε ...
Εάν διαβάσετε ξανά εκείνη την κριτική μου, θα δείτε ότι ο Νηματοθέτης ουδέν πταίει.
Η καθαρίστρια υπήρξε εμμονική μετά του Νηματοθέτου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Σας διαβεβαιώ ότι τίτλος, που απονέμεται στα ελάχιστα μέλη του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! :tickedoff:
Στο τελος θα μου πειτε οτι και το "gamieste:hi:" που λεω με τελεια αγγλικη προφορα, δεν ειναι ευχη που ανταλλασουν μεταξυ τους τα μελη του αγλαισματος. οταν συναντουνται για τσαι στις λεσχες:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Στο τελος θα μου πειτε οτι και το "gamieste:hi:" που λεω με τελεια αγγλικη προφορα, δεν ειναι ευχη που ανταλλασουν μεταξυ τους τα μελη του αγλαισματος. οταν συναντουνται για τσαι στις λεσχες:confused:
Σας το λέγω ήδη!
Επί τη ευκαιρία σας γνωρίζω ότι απήλαυσα ένα εξαιρετικό afternoon tea, την Άνοιξιν εις το Ηνωμένον Βασίλειον, διανθισμένο με εκφράσεις αριστοκρατικής αβρότητος, όπως darling, lovely, splendid etc!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.079
Πόντοι
2.586
Εάν διαβάσετε ξανά εκείνη την κριτική μου, θα δείτε ότι ο Νηματοθέτης ουδέν πταίει.
Η καθαρίστρια υπήρξε εμμονική μετά του Νηματοθέτου.
αφου καθε μερα εκει ησουν
Ειχε βαρεθει να σε βλεπει ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σας το λέγω ήδη!
Επί τη ευκαιρία σας γνωρίζω ότι απήλαυσα ένα εξαιρετικό afternoon tea, την Άνοιξιν εις το Ηνωμένον Βασίλειον, διανθισμένο με εκφράσεις αριστοκρατικής αβρότητος, όπως darling, lovely, splendid etc!
interesting !!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
αφου καθε μερα εκει ησουν
Ειχε βαρεθει να σε βλεπει ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

interesting !!!
Ε, καλά ...
Την μία μου λέτε για την Μανάρι την άλλη ότι κάθε μέρα εκεί ήμουν ... Φευ!

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.079
Πόντοι
2.586
Ε, καλά ...
Την μία μου λέτε για την Μανάρι την άλλη ότι κάθε μέρα εκεί ήμουν ... Φευ!
μωρη αριστοκρατική κουφαλίτσα..αφου εισαι ο μεγαλυτερος μπηχτης ..σατυρος ..πορνογερος ....
Σε μας ηρθες να το παιξεις μυξοπαρθένα ?
Αυτα στα ανηψακια σου οχι σε τα μας ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Σας το λέγω ήδη!
gamieste δεν τους ειπατε; :confused: Οου σιτ, οπως θα ελεγε και η Αγγλις τροφος σας οταν σας ξεσκατιζε σαν βρεφος :confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Πώς αντέχατε κύριε Μπλιτζ
Καλά, τους πιστεύετε, κύριε;;;
Υφίσταμαι καθημερινό ηλεκτρονικό bullying....
Είμαι ένας υπερήλιξ, αδύναμος και ταπεινός Νηματοθέτης...

• Like

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.285
Πόντοι
3.846
Ταγμένος στο μετερίζει της ποιότητας ο νηματοθέτης απαιτεί ο πήχυς να είναι ψηλά σε όλα. Στα εδέσματα, τα ποτά, τις γυναίκες, το σεξ, τα ταξίδια, παντού.
Δι ημάς τους λιγότερου προνομιούχους φευ, αν και οι προθέσεις υπήρξαν πάντα οι αγαθέστερες ,το τελικό αποτέλεσμα απείχα συχνά παρασάγγας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Πώς αντέχατε κύριε Μπλιτζ
Κοιταχτε, πηγαινε πρωτα στα παραβαρδαρεια και συνουσιαζοταν και μετα πηγαινε στην κυρια "δεν υπαρχει καλυτερο Μαναρι" και ερχοταν σε ερωτικη επαφη. Δυο εντελως διαφορετικα πραγματα.

• Like
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Μετά από 12 έτη.
Με είχε αποπέμψει την 5 Ιουνίου 2011 και ξαναβρεθήκαμε στα τέλη Μαρτίου 2023 εις το U.K.
Σήμερα έχει εκ νέου παύσει να μου μιλά ... Φευ!

• Λύπη
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Κοιταχτε, πηγαινε πρωτα στα παραβαρδαρεια και συνουσιαζοταν και μετα πηγαινε στην κυρια "δεν υπαρχει καλυτερο Μαναρι" και ερχοταν σε ερωτικη επαφη. Δυο εντελως διαφορετικα πραγματα.
Παναξίως κατακτάτε τον τίτλο του <Όνειδος> εις το Νήμα μας!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Ταγμένος στο μετερίζει της ποιότητας ο νηματοθέτης απαιτεί ο πήχυς να είναι ψηλά σε όλα. Στα εδέσματα, τα ποτά, τις γυναίκες, το σεξ, τα ταξίδια, παντού.
Δι ημάς τους λιγότερου προνομιούχους φευ, αν και οι προθέσεις υπήρξαν πάντα οι αγαθέστερες ,το τελικό αποτέλεσμα απείχα συχνά παρασάγγας.
Καταλαβαμε. Ουτε εσεις συνουσιαζεστε, κανα πουτσο ριχνετε μονο, ποτε-ποτε.:confused:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.079
Πόντοι
2.586
Ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Μετά από 12 έτη.
Με είχε αποπέμψει την 5 Ιουνίου 2011 και ξαναβρεθήκαμε στα τέλη Μαρτίου 2023 εις το U.K.
Σήμερα έχει εκ νέου παύσει να μου μιλά ... Φευ!
γνωριζεται ασφαλως ποτε η αγγλικη αριστοκρατια χρησιμοποιει την λεξη interesting ....δεν ειναι πρεπον το bull shit

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom