Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Κατανοώ απολύτως το θέμα σας, κύριε!
Παρα το οτι προσπαθω να διατηρω το κορμι σε καλη φυσικη κατασταση, μετα απο μια ορισμενη ηλικια, μερα με την ημερα, οι εγκεφαλικες διεργασιες που απαιτουνται για την εκπληρωση σεξουαλικης πραξης, γινονται πιο πολυπλοκες, αλλα και οι δυναμεις αρχιζουν να υποχωρουν.Φευ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Παρα το οτι προσπαθω να διατηρω το κορμι σε καλη φυσικη κατασταση, μετα απο μια ορισμενη ηλικια, μερα με την ημερα, οι εγκεφαλικες διεργασιες που απαιτουνται για την εκπληρωση σεξουαλικης πραξης, γινονται πιο πολυπλοκες, αλλα και οι δυναμεις αρχιζουν να υποχωρουν.Φευ.
Αληθές!
Ημείς, οι υπερήλικες, χρειαζόμεθα κυρίως εγκεφαλικήν διεργασίαν ίνα αποδώσωμεν σεξουαλικώς. Η φαντασίωσις είναι ερεθιστικότερη μίας ωμής εικόνας [π.χ. έν θήλυ με ανοικτά τα πόδια είναι ερεθιστικότερον όταν είναι ενδεδυμένον ή γυμνόν].
Φευ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Για να δωσω ενα παραδειγμα, το θεαμα της κυριας Ιωαννας με την θεσπεσια κατα γενικην ομολογιαν κωλαρα, ποσο πιο ερεθιστικο, (σε σημειο που να με αναγκαζε να ταξιδεψω στην Αθηνα πριν της ωρας μου) θα ηταν, αν ηταν καλυμενο με ενα ημιδιαφανο πεπλο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Επί παραδείγματι: Η κάτωθι φωτογραφία μου προκαλεί ασυγκρίτως μεγαλυτέραν διέγερσιν εν σχέσει με μία φωτογραφία γυμνού θήλεος, κύριε!
εικόνα_2023-09-21_152816864.png

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Επί παραδείγματι: Η κάτωθι φωτογραφία μου προκαλεί ασυγκρίτως μεγαλυτέραν διέγερσιν εν σχέσει με μία φωτογραφία γυμνού θήλεος, κύριε!
Με προλαβατε, ανηρτησα κατι αναλογο προηγουμενως.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Για να δωσω ενα παραδειγμα, το θεαμα της κυριας Ιωαννας με την θεσπεσια κατα γενικην ομολογιαν κωλαρα, ποσο πιο ερεθιστικο, (σε σημειο που να με αναγκαζε να ταξιδεψω στην Αθηνα πριν της ωρας μου) θα ηταν, αν ηταν καλυμενο με ενα ημιδιαφανο πεπλο.
Συμφωνώ απολύτως, πλην επί της χρήσεως της λέξεως <κωλάρα>.
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, θα εκάναμεν χρήσιν της λέξεως <ωραιότατα οπίσθια>.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Δηλ. λέτε "τι ωραία κωλαρα είναι αυτά τα ωραιότατα οπίσθια;":think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Δηλ. λέτε "τι ωραία κωλαρα είναι αυτά τα ωραιότατα οπίσθια;":think:
Ουχί!
Αντί να είπωμεν: Για να δωσω ενα παραδειγμα, το θεαμα της κυριας Ιωαννας με την θεσπεσια κατα γενικην ομολογιαν κωλαρα...

Ημείς λέγομεν: Για να δωσω ενα παραδειγμα, το θεαμα της κυριας Ιωαννας με τα θεσπεσια κατα γενικην ομολογιαν οπίσθια ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Ουχί!
Αντί να είπωμεν: Για να δωσω ενα παραδειγμα, το θεαμα της κυριας Ιωαννας με την θεσπεσια κατα γενικην ομολογιαν κωλαρα...

Ημείς λέγομεν: Για να δωσω ενα παραδειγμα, το θεαμα της κυριας Ιωαννας με τα θεσπεσια κατα γενικην ομολογιαν οπίσθια ...
Και όταν θέλετε να τους γλύψετε την ροδέλα τους λέτε "να σου λείχω την οπίσθιαν οπην;"

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Εγώ αν πω σε θήλυ "κάτσε κάτω να σε λείχω στην οπίσθια οπή αγάπη μου" θα με ραπισει και θα μου πει, να μην την ξαναβρίσω.:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Διά τούτο ο Νηματοθέτης είναι μέλος του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Δηλ. το αγλαισμα την βρισκει μόνον όταν το ραπιζουν;:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Δηλ. το αγλαισμα την βρισκει μόνον όταν το ραπιζουν;:confused:
Ημείς δεν χρησιμοποιώμεν εκφράσεις του δρόμου και επί το ακριβέτερον, εκφράσεις της πλέμπας απευθυνόμενοι προς τα θήλεα. Και τα θήλεα αρέσκονται εις τας εκφράσεις ταύτας!
Τι δεν κατανοείτε;;; :think::think::think::think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Θα μπει επιτέλους η μαμά του Tyler εδώ μέσα για να με συναντήσει;;;;;;;;;;; :tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.251
...φωτο της στιγμής...!
Καλη είμαι για γριούλα..ε;!χαχαχαχα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τον προσέχω, τον κρατώ "ψηλά "τον κωλαρακο μου!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Ημείς δεν χρησιμοποιώμεν εκφράσεις του δρόμου και επί το ακριβέτερον, εκφράσεις της πλέμπας απευθυνόμενοι προς τα θήλεα. Και τα θήλεα αρέσκονται εις τας εκφράσεις ταύτας!
Τι δεν κατανοείτε;;; :think::think::think::think:
Θα πρέπει να χρωστάτε ευγνωμοσύνη στην κύρια ,,"δεν υπάρχει καλύτερο Μανάρι" που σας περιμαζεψε, έναν ξεπεσμένο αριστοκράτη, από τα βρωμερά παραβαρδαρεια χαμαιτυπια, όπου αναγκαζοσασταν να χρησιμοποιείτε εκφράσεις της πλεμπας, του τύπου, " κάτσε κατω μανάρι μου να σου λυπανω την κωλοτρυπιδα για να στην ξεσκίσω καλύτερα."

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Θα πρέπει να χρωστάτε ευγνωμοσύνη στην κύρια ,,"δεν υπάρχει καλύτερο Μανάρι" που σας περιμαζεψε, έναν ξεπεσμένο αριστοκράτη, από τα βρωμερά παραβαρδαρεια χαμαιτυπια, όπου αναγκαζοσασταν να χρησιμοποιείτε εκφράσεις της πλεμπας, του τύπου, " κάτσε κατω μανάρι μου να σου λυπανω την κωλοτρυπιδα για να στην ξεσκίσω καλύτερα."
Δεν ομιλείτε σοβαρώς, κύριε!
Αντί άλλων σας καλώ να αναγνώσετε, παρακαλώ, την παρακάτω κριτικήν μου:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Δεν ομιλείτε σοβαρώς, κύριε!
Αντί άλλων σας καλώ να αναγνώσετε, παρακαλώ, την παρακάτω κριτικήν μου:
"Και εκείνη την στιγμή, που η εκπνοή είναι πια από τα βάθη του είναι της , που οι μυρωδιές και οι ήχοι της είναι ανέλεγκτοι και αυθόρμητοι, το σφίξιμο των μυών αντανακλαστική κίνηση και οι κραυγές φυσική συνέπεια,"

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λιβανιζετε έτσι. Με λίγα λόγια της ξεσκισατε τα βαρδουλα, ως η πλεμπα θα έλεγε και ντρέπεστε να το πείτε καθαρά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom