Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.079
Πόντοι
2.586
Καλημέρα στα νιάτα!!
Επειδή ειπε ο κύριος πσαρας να είμαι σεμνή,την επόμενη φορά θα μπω με το στρινγκ μου ,οχι γυμνή !
ναι μωρη καυλα ....
Ε συγνωμη
ειναι μια πολυ καλη ιδεα αυτη.... αγαπητή κυρία
παρακαλω να δωσετε εγκαιρη προειδοποιηση ....5 σελιδες πριν
" προσοχή σκληρες εικονες απομακρυνετε τους γεροντες "
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχαχαχαχα!!

Ορίστε ντύθηκα!!
20230205_001344.jpg
πολυ ωραιο αυτο το σχεδον τιποτα που φοράτε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Χαχαχαχαχα!!

Ορίστε ντύθηκα!!
20230205_001344.jpg

Χαχαχαχαχα!!

Ορίστε ντύθηκα!!
20230205_001344.jpg
Ε, καλά...
Αυτή είναι επικίνδυνη. Ακόμη και δι΄ εμέ. Και δεν κάνω πλάκα.
Θα συσκεφθώ μετά του εαυτού μου εις τα εσώτερα δώματα της οικίας μου. Χμμμ....!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.079
Πόντοι
2.586
Ε, καλά...
Αυτή είναι επικίνδυνη. Ακόμη και δι΄ εμέ. Και δεν κάνω πλάκα.
Θα συσκεφθώ μετά του εαυτού μου εις τα εσώτερα δώματα της οικίας μου. Χμμμ....!
δεν ειστε στα γραφεια σας ...
ξερετε εκει που εκεινη η δυστυχη "δεν υπαρχει Μανάρι" σας προσεφερε γονυπετως πεοθηλασμους ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Καλημέρα στα νιάτα!!
Επειδή ειπε ο κύριος πσαρας να είμαι σεμνή,την επόμενη φορά θα μπω με το στρινγκ μου ,οχι γυμνή !
Να κανετε και ενα τηλεφωνο καμμια ωριτσα πριν να εχουμε παρει τα βιαγκρα χαπια της πιεσης .
Καλημερα σας:rose::rose::rose:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
δεν ειστε στα γραφεια σας ...
ξερετε εκει που εκεινη η δυστυχη "δεν υπαρχει Μανάρι" σας προσεφερε γονυπετως πεοθηλασμους ?
Σφάλλετε, κύριε.
Η [πρώην] εργαζομένη Ρωσσίς [πατήρ άγνωστος, μήτηρ εκ Σιβηρίας εξ ής και το πλεονάζον ξανθό της ... το πιο ξανθό άτομο που έχω συναντήσει] Μανάρι ουδέποτε υπήρξε δυστυχής.
Είχομεν αφθόνους ερωτικάς συνευρέσεις εις τα πλαίσια της αμοιβαίας αξιοπρέπειας, σεβασμού και διακριτικότητας.
Πλην όμως από ένα σημείο και έπειτα δήλωνε ηρασθείσα και επιζητούσε την αποκλειστικότητα.
Μετά από 5 έτη σχέσης εκείνη την εποχή γνώρισα την Γερμανίς και εγνώριζα ήδη την Αγγλίς, και όλα αυτά σας τα έχω ήδη εξηγήσει...
Τώρα εάν πρέπει να ζητήσω συγνώμη από την Μανάρι [που δεν λέγεται έτσι] θα πρέπει να ακολουθήσω όλη την διαδικασία του εξευτελισμού, υποσχόμενος αιώνιαν πίστιν, υποταγήν και αφοσίωσιν, πράγματα που δεν δύναμαι να υποσχεθώ. Δια να μην ομιλήσω περί των δώρων ή των ταξιδίων, που οφείλω να πράξω.
Και οικονομικώς δεν θα είχον πρόβλημα περί των ανωτέρω πλην όμως αυτά δεν γίνονται αναγκαστικά και ως δώρα υποταγής!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Το χερακι της τροφου σας ομως, συνεχεια στο πουλακι σας ηταν:confused:
Η τροφός μου είχε Κέλτικην εμφάνισιν, κύριε! Ξανθεία κώμη, γαλανοί οφθαλμοί, φακίδαι εις το πρόσωπον, τας χείρας και τους ώμους. Πλούσιον στήθος μετά χορταστικών θηλών.
Εσυναντήθην μετ΄ αυτής την Άνοιξιν ενεστώτος έτους εις το Ηνωμένον Βασίλειον και διά 4 ημέρας. Σήμερον είναι και πάλι θυμωμένη μαζί μου και δεν θέλει ούτε να με βλέπει ούτε να με ακούει.
Φευ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Η μόνη μου λύσις πλέον είναι η μήτηρ του Tyler...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Σφάλλετε, κύριε.
Η [πρώην] εργαζομένη Ρωσσίς [πατήρ άγνωστος, μήτηρ εκ Σιβηρίας εξ ής και το πλεονάζον ξανθό της ... το πιο ξανθό άτομο που έχω συναντήσει] Μανάρι ουδέποτε υπήρξε δυστυχής.
Είχομεν αφθόνους ερωτικάς συνευρέσεις εις τα πλαίσια της αμοιβαίας αξιοπρέπειας, σεβασμού και διακριτικότητας.
Πλην όμως από ένα σημείο και έπειτα δήλωνε ηρασθείσα και επιζητούσε την αποκλειστικότητα.
Μετά από 5 έτη σχέσης εκείνη την εποχή γνώρισα την Γερμανίς και εγνώριζα ήδη την Αγγλίς, και όλα αυτά σας τα έχω ήδη εξηγήσει...
Τώρα εάν πρέπει να ζητήσω συγνώμη από την Μανάρι [που δεν λέγεται έτσι] θα πρέπει να ακολουθήσω όλη την διαδικασία του εξευτελισμού, υποσχόμενος αιώνιαν πίστιν, υποταγήν και αφοσίωσιν, πράγματα που δεν δύναμαι να υποσχεθώ. Δια να μην ομιλήσω περί των δώρων ή των ταξιδίων, που οφείλω να πράξω.
Και οικονομικώς δεν θα είχον πρόβλημα περί των ανωτέρω πλην όμως αυτά δεν γίνονται αναγκαστικά και ως δώρα υποταγής!
Αρτι ομοιοπαθης, με πλεοναζουσα ποσοτητα ζηλειας και προσπαθεια απολυτης κυριαρχιας εκ μερους της ¨"δεν υπαρχει ΠΛΕΟΝ Ναταλι-ευτχως γλυτωσα," μπορω να πω οτι σας κατανοω πληρως.:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Η τροφός μου είχε Κέλτικην εμφάνισιν, κύριε! Ξανθεία κώμη, γαλανοί οφθαλμοί, φακίδαι εις το πρόσωπον, τας χείρας και τους ώμους. Πλούσιον στήθος μετά χορταστικών θηλών.
Εσυναντήθην μετ΄ αυτής την Άνοιξιν ενεστώτος έτους εις το Ηνωμένον Βασίλειον και διά 4 ημέρας. Σήμερον είναι και πάλι θυμωμένη μαζί μου και δεν θέλει ούτε να με βλέπει ούτε να με ακούει.
Φευ!
Η μητερα της ομως, νοθο παιδι του Αφρικανου ιπποκομου που αποπλανησε στους σταβλους, την Κελτικης καταγωγης γιαγια της, συστηνομενος ως υποκομης.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom