blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.364
- Πόντοι
- 26.316
Στάζει ο κάτω όροφος. ..Μονοκατοικία; και αν ναι η σκεπή είναι τούβλο και ξύλα;;;
Ο επάνω είναι στεγνός.
Στάζει ο κάτω όροφος. ..Μονοκατοικία; και αν ναι η σκεπή είναι τούβλο και ξύλα;;;
Απλά κάθομαι και παρατηρώ την ζημιά να μεγαλώνει...
Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω από που μπαίνει το νερό και στάζουν τα ταβάνια.
Και έχω μεγάλο σπίτι και για αυτό οι ζημίες είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Στάζει ο κάτω όροφος. ..
Ο επάνω είναι στεγνός.
Τι δεν καταλαβαίνεις, παιδί μου;;;
Από το πλάι μπαίνει; έσπασε κανένας σωλήνας;Στάζει ο κάτω όροφος. ..
Ο επάνω είναι στεγνός.
Τι δεν καταλαβαίνεις, παιδί μου;;;
Από το πλάι μπαίνει; έσπασε κανένας σωλήνας;
Αυτό και εγώ υποψιάζομαι...Από το πλάι μπαίνει; έσπασε κανένας σωλήνας;
θα ερθω εγω θειε για βοηθεια....και περιουσια μου ειναι αλλωστεΑυτό και εγώ υποψιάζομαι...
Κάποιο λούκι και μακάρι να είναι κάτι τέτοιο. Η να έχει βουλώσει ένα λούκι.
Αλλά δεν μπορώ να βγω έξω. Είναι επικίνδυνο για όσο φυσάει έτσι.
Υπάρχουν κλαδιά που κυριολεκτικά ίπτανται...
Έλα, παιδί μου.θα ερθω εγω θειε για βοηθεια....και περιουσια μου ειναι αλλωστε
Αντί για σπίτι θα κληρονομήσει καράβι ο τρουμπάκης...Έλα, παιδί μου.
Δεν θα δυσκολευτείς να με βρεις ...
Αν το σπίτι του Προέδρου μας γίνει καράβι, να μην διστάσει να μου ζητήσει να του το πάω σε όποια συνοικία της Θεσσαλονίκης θέλει.Αντί για σπίτι θα κληρονομήσει καράβι ο τρουμπάκης...
Του έχω πολλά μαζεμένα.Αντί για σπίτι θα κληρονομήσει καράβι ο τρουμπάκης...
Αν το σπίτι του Προέδρου μας γίνει καράβι, να μην διστάσει να μου ζητήσει να του το πάω σε όποια συνοικία της Θεσσαλονίκης θέλει.
οχι...σου ξεβουλωσα το λουκι δεν μπορεις να μου το κανεισ αυτοΒγήκα πάνω σε ένα μπαλκόνι. Η είσοδος στην σχάρα στο λούκι ήταν βουλωμένη με φύλλα.
Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι ο αέρας θα με πετούσε πάνω από τα κάγκελα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του έχω πολλά μαζεμένα.
Ίσως να τον αποκληρωσω.
Έχετε συμβόλαιο αποκλειστικότητας να σας θυμίσω. Εκτός κι αν μας αποζημιώσετε για αυτήν την εργασία, οπότε η αμοιβή που θα σας δοθεί από τον κο Bliz, θα πρέπει να είναι αδρή.Αν το σπίτι του Προέδρου μας γίνει καράβι, να μην διστάσει να μου ζητήσει να του το πάω σε όποια συνοικία της Θεσσαλονίκης θέλει.
Μα δεν θα είναι εργασία Ωρίων. Δεν θα πάρω λεφτά από έναν συνταξιούχο του ΟΓΑ! Θα είναι μια δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο μου για ένα φίλο.Έχετε συμβόλαιο αποκλειστικότητας να σας θυμίσω. Εκτός κι αν μας αποζημιώσετε για αυτήν την εργασία, οπότε η αμοιβή που θα σας δωθεί από τον κο Bliz, θα πρέπει να είναι αδρή.
Απλά κάθομαι και παρατηρώ την ζημιά να μεγαλώνει...
Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω από που μπαίνει το νερό και στάζουν τα ταβάνια.
Και έχω μεγάλο σπίτι και για αυτό οι ζημίες είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Koulis effect??
Νεράκι, ευλογία!
Αρκεί να μην έχει αέρα.
Δεν πιστεύω σε βασκανίες, μάτιασμα... Δεν πιστεύω σε τίποτα.
Αλλά εδώ έχουμε μάλλον να κάνουμε με κάτι υπερφυσικό.
Πότε φεύγει από την πόλη;;;
Αδήλωτη εργασία, μαύρο χρήμα...Μα δεν θα είναι εργασία Ωρίων. Δεν θα πάρω λεφτά από έναν συνταξιούχο του ΟΓΑ! Θα είναι μια δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο μου για ένα φίλο.
απο τοτε που εφυγε ο αρισταρχος δεν σκεφτεσαι καθολου μα καθολου καθαρα ωριων- ποιος λογικος ανθρωπος θα αρνουνταν βοηθεια σε εναν ηλικιωμενοΈχετε συμβόλαιο αποκλειστικότητας να σας θυμίσω. Εκτός κι αν μας αποζημιώσετε για αυτήν την εργασία, οπότε η αμοιβή που θα σας δοθεί από τον κο Bliz, θα πρέπει να είναι αδρή.
Βγήκα πάνω σε ένα μπαλκόνι. Η είσοδος στην σχάρα στο λούκι ήταν βουλωμένη με φύλλα.
Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι ο αέρας θα με πετούσε πάνω από τα κάγκελα.