Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Να κρατάτε μια αμφιβολία 19 χρόνια είναι πολλά :sad2:
Λαμβάνω σοβαρώς την παρατήρησίν σας πλην όμως σας διαβεβαιώ ότι ο ανεψιός μου, κ. troubakhs μου, είναι καλός μελετητής της θηλυκής ανατομίας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.326
Πόντοι
22.785
Πολύ θα ήθελον να γνωρίσω μία έστω εξ αυτών. Εάν κάποια από αυτές το επιθυμεί, παρακαλώ πείτε της να έρθει εις ιδιωτική επαφή μετά του Νηματοθέτου.
Εγγυημένο απόρρητο και η επικοινωνία μετά το πρώτο μήνυμα δεν θα είναι από τον παρόντα ιστότοπο αλλά μεδιασφαλισμένη απόρρητη αλληλογραφία.
Δεν σας υπόσχομαι τίποτα αν θα καταφέρω κάτι.,
Δίνω στίγμα κίνησης των αδελφών ... Κυκλοφορούν με ένα βαννάκι μικρούλι με τζάμια στο πλάι το οποίο γράφει Ιερά Μονή .............. και πάνε καθε Παρασκευή μεσημέρι είς ΑΒ εθνικής οδου...
Ένα να ξέρετε όμως σε αυτές τις περιπτώσεις το δέλεαρ πρέπει να είναι αρκετά υψηλό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Αλήθεια ο μελάτος υπάρχει ακόμη εις το μπου;;;
Έλυσε το θέμα της στυτικής δυσλειτουργίας του;;;
Χτυπά ακόμη προσοχές στην πεθερά του;;;
Υπαρχει, κυριως εις το γαυρονημα. Το προβλημα του ηταν αμελητεο μπροστα στο προβλημα που του δημιουργησε ο ακαρδος θειος ο οποιος τον εισηγαγε, (αφου πρωτα του εισηγαγε) στον βρωμικο κοσμο της σοου-μπιζ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.326
Πόντοι
22.785
Αμαρτανετε αγαπητε. Αμαρτανετε οσο μπορειτε περισσοτερο, για να μπορειτε μετα να μετανοειτε.:confused:
Αν προβεί ο κύριος Μπλιτς σε συνάντηση με τις αδελφές καλό θα ήταν να κρατάει μπαστούνι και να ζητήσει βοήθεια από αυτές.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Αν προβεί ο κύριος Μπλιτς σε συνάντηση με τις αδελφές καλό θα ήταν να κρατάει μπαστούνι και να ζητήσει βοήθεια από αυτές.
"Μπαστουνι" θα κραταει σιγουρα ο γεροτραγος:confused:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν σας υπόσχομαι τίποτα αν θα καταφέρω κάτι.,
Δίνω στίγμα κίνησης των αδελφών ... Κυκλοφορούν με ένα βαννάκι μικρούλι με τζάμια στο πλάι το οποίο γράφει Ιερά Μονή .............. και πάνε καθε Παρασκευή μεσημέρι είς ΑΒ εθνικής οδου...
Ένα να ξέρετε όμως σε αυτές τις περιπτώσεις το δέλεαρ πρέπει να είναι αρκετά υψηλό.
Δεν έχω πρόβλημα με το ύψος του δέλεαρ. Πλην όμως είναι δύσκολος μία τέτοια συνάντησις ευθύς εξ αρχής. Εάν όντως έχετε επαφάς και εάν κάποια από αυτές ενδιαφέρεται, ας μου στείλει πρώτα ένα π,μ, και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπαρχει, κυριως εις το γαυρονημα. Το προβλημα του ηταν αμελητεο μπροστα στο προβλημα που του δημιουργησε ο ακαρδος θειος ο οποιος τον εισηγαγε, (αφου πρωτα του εισηγαγε) στον βρωμικο κοσμο της σοου-μπιζ.
Κάτι ενθυμούμαι ...
Υιοθέτησε την πίσω κίνηση ο μελάτος επειδή δεν έβρισκε χαίρι με την εμπρόσθια κίνηση;;;

• Like
Αντιδράσεις: amjik

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Δεν έχω πρόβλημα με το ύψος του δέλεαρ. Πλην όμως είναι δύσκολος μία τέτοια συνάντησις ευθύς εξ αρχής. Εάν όντως έχετε επαφάς και εάν κάποια από αυτές ενδιαφέρεται, ας μου στείλει πρώτα ένα π,μ, και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Κάτι ενθυμούμαι ...
Υιοθέτησε την πίσω κίνηση ο μελάτος επειδή δεν έβρισκε χαίρι με την εμπρόσθια κίνηση;;;
Ο κοσμος ειναι κακος ξερετε. Ειδικα τους ανθρωπους της σοου-μπιζ, ξερετε ποσο τους ζηλευουν:confused:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ο κοσμος ειναι κακος ξερετε. Ειδικα τους ανθρωπους της σοου-μπιζ, ξερετε ποσο τους ζηλευουν:confused:
Δεν έχετε άδικο, κύριε!
Δηλαδή υπάρχουν άτομα που ζηλεύουν τον μελάτο;;; Τι ακριβώς μπορεί να ζήλεψαν από αυτόν;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.326
Πόντοι
22.785

Κάτι ενθυμούμαι ...
Θα προσπαθήσω όταν θα επιστρέψω από τας ιαματικάς πηγάς των Μεθάνων . Πάντως εγώ να ξέρετε δεν θέλω να προβώ σε αμαρτωλές πράξεις η ιερωμένη.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Θα προσπαθήσω όταν θα επιστρέψω από τας ιαματικάς πηγάς των Μεθάνων . Πάντως εγώ να ξέρετε δεν θέλω να προβώ σε αμαρτωλές πράξεις η ιερωμένη.
Κανένα πρόβλημα.
Θα προβεί ο Νηματοθέτης εις αμαρτωλάς πράξεις. Αρκεί να υπάρχει ενδιαφερόμενη.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Υπάγω , ω Όνοι και Χοίροι!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Καλημέρα :hi:

asses.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ονηματ
Ο νηματοθετης την ιερωμένη θέλει να την κάνει "η ερωμένη" του.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586