astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
κωλογερε ερχεσαι για μπριζολακια?!
Αι Γαλλιδαι επεδραμον εις το νημα μας και μας πηραν τα καλυτερα παιδιαΟ ανεψιός μου, κ. troubakhs μου, κατάφερε και ηύρε γκόμενα.
Είναι η 1η του γκόμενα μετά από 19 χρόνια. Μάλιστα μελέτησε την γυναικεία ανατομία στο ίντερνετ πριν από το πρώτο του ραντεβού με την γκόμενα. Έπρεπε να θυμηθεί πως είναι το γυναικείο σώμα.
Γι΄ αυτό τον λόγο του παρέχω βοήθημα για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και να κρατά το όνομα της οικογενείας μας εις υψηλόν επίπεδον!
Θελω ακομα 2 μηνες. (Βρηκες κανενα καλο μπριζολαδικο;)κωλογερε ερχεσαι για μπριζολακια?!
Σοφότατον το σαφέστατον, κύριε!Ποιος θα μπορουσε σημερα να δημιουργησει νημα οπως το σπανιας πολιτιστικης αξιας "περδονται τα θηλεα" η, τα "παγκακια" του μελατου φιλου μας;
Οι αδελφές της ιεράς μονης των Βαρελαίων προσεύχονται δια τις αμαρτάνουσες σκέψεις πού κάνει το βρόμικο μυαλό σάς.Σεις όμως έχετε θήλεα εις τον περίγυρόν σας, άτινα αναγιγνώσκουν τας σελίδας του παρόντος Νήματος. Διατί δεν τα παροτρύνετε να εγγραφούν εις τον Ιστότοπον τούτον.
Ειδικώς τα θήλεα εκ της Μονής θα ήτο ερεθιστικότατον εάν εισήρχοντο.
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, παιδί μου!
Δίνω βοήθημα εις τον ανεψιό μου, κ. troubakhs μου.
Ευχαριστώ τας αδελφάς Υμών πλην όμως συν Αθηνά και χείρα κίνει!Οι αδελφές της ιεράς μονης των Βαρελαίων προσεύχονται δια τις αμαρτάνουσες σκέψεις πού κάνει το βρόμικο μυαλό σάς.
κατι εχω στο νου μου!!Αι Γαλλιδαι επεδραμον εις το νημα μας και μας πηραν τα καλυτερα παιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελω ακομα 2 μηνες. (Βρηκες κανενα καλο μπριζολαδικο;)
Για πεκατι εχω στο νου μου!!
Εξακολουθείτε βλέπω να εισχωρείτε περισσότερο στο βούρκο της αμαρτίας..Ευχαριστώ τας αδελφάς Υμών πλην όμως συν Αθηνά και χείρα κίνει!
Μήπως πρέπει να εισέλθουν και να συζητήσουν με τον αμαρτάνοντα Νηματοθέτη;
Ποιο νου σας.κατι εχω στο νου μου!!
Μηδέποτε εξήλθον του βούρκου τούτου.Εξακολουθείτε βλέπω να εισχωρείτε περισσότερο στο βούρκο της αμαρτίας..
Φεύ.
Μα αν δεν εισελθεις οσο γινεται περισσοτερο στον βουρκο της αμαρτιας, πως θα μπορεσεις να αντιληφθεις το μεγεθος της μεγαλοσυνης Του, οταν θα σε συγχωρει για τις αμαρτωλες σου πραξεις;Εξακολουθείτε βλέπω να εισχωρείτε περισσότερο στο βούρκο της αμαρτίας..
Φεύ.
Με μπερδέψατε τώρα αγαπητέ.Μα αν δεν εισελθεις οσο γινεται περισσοτερο στον βουρκο της αμαρτιας, πως θα μπορεσεις να αντιληφθεις το μεγεθος της μεγαλοσυνης Του, οταν θα σε συγχωρει για τις αμαρτωλες σου πραξεις;
Σίγουρα είναι γκόμενα ; Μπορεί να κρύβει κάτι άλλο στο εσώρουχοΟ ανεψιός μου, κ. troubakhs μου, κατάφερε και ηύρε γκόμενα.
Είναι η 1η του γκόμενα μετά από 19 χρόνια. Μάλιστα μελέτησε την γυναικεία ανατομία στο ίντερνετ πριν από το πρώτο του ραντεβού με την γκόμενα. Έπρεπε να θυμηθεί πως είναι το γυναικείο σώμα.
Γι΄ αυτό τον λόγο του παρέχω βοήθημα για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και να κρατά το όνομα της οικογενείας μας εις υψηλόν επίπεδον!
Πλέον ή βέβαιον.Σίγουρα είναι γκόμενα ; Μπορεί να κρύβει κάτι άλλο στο εσώρουχο
Ααα ακούστε όταν ξεκίνησε o covid είδα δύο αδελφές απ' την αγίαν μονήν της Παντοκράτορος η οποία εδρεύει εις την περιοχή του σείριου Καί τους επρότεινα συνάντηση ..Μηδέποτε εξήλθον του βούρκου τούτου.
Πάντως είναι καλοδεχούμεναι ακόμη και εις ιδιωτικόν επίπεδον συζητήσεως εάν το επιθυμεί κάποια από αυτές. Και το εννοώ.
Αλήθεια ο μελάτος υπάρχει ακόμη εις το μπου;;;Ποιος θα μπορουσε σημερα να δημιουργησει νημα οπως το σπανιας πολιτιστικης αξιας "περδονται τα θηλεα" η, τα "παγκακια" του μελατου φιλου μας;
Το τι ψυχή θα παραδώσεις δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του.Μα αν δεν εισελθεις οσο γινεται περισσοτερο στον βουρκο της αμαρτιας, πως θα μπορεσεις να αντιληφθεις το μεγεθος της μεγαλοσυνης Του, οταν θα σε συγχωρει για τις αμαρτωλες σου πραξεις;
Πολύ θα ήθελον να γνωρίσω μία έστω εξ αυτών. Εάν κάποια από αυτές το επιθυμεί, παρακαλώ πείτε της να έρθει εις ιδιωτική επαφή μετά του Νηματοθέτου.Ααα ακούστε όταν ξεκίνησε o covid είδα δύο αδελφές απ' την αγίαν μονήν της Παντοκράτορος η οποία εδρεύει εις την περιοχή του σείριου Καί τους επρότεινα συνάντηση ..
Δεν θέλω να μπω σε σε περαιτέρω καταστάσεις...
Ένα μόνο θα πω...
Όταν τους μίλησα με λάγνα φωνή τα μάγουλα αυτόν παπαρούνα σαν.
Να κρατάτε μια αμφιβολία 19 χρόνια είναι πολλάΠλέον ή βέβαιον.
Μου είπε ότι η ανατομία της είναι όμοια με την ανατομία θηλέων, που εμελέτησε εις το διαδίκτυον.