Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.128
Πόντοι
22.785
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, ψεύται;;;; Ημείς;;;
Ο Νηματοθέτης είναι όντως συνταξιούχος του ΟΓΑ, πλην όμως ο Νηματοθέτης ουδέποτε απέκρυψε ότι είναι καπιταλιστής και ότι διά τούτο διατηρεί υπηρετικό και εργατικό προσωπικό εις την οικίαν του.

Κατά συνέπεια θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προτσές της εργασίας στην καπιταλιστική επιχείρηση έχει διπλό χαρακτήρα.
Από τη μια μεριά είναι προτσές δημιουργίας αξιών χρήσης .
Από την άλλη, είναι προτσές δημιουργίας αξίας. Αυτό ενδιαφέρει τον καπιταλιστή και δηλαδή το Νηματοθέτη, γιατί στην αξία των νέων αποτελεσμάτων που δημιουργήθηκαν από την εργασία του υπηρετικού και εργατικού προσωπικού, υπάρχει εκτός από την αξία της εργατικής δύναμης και των μέσων παραγωγής και ένα πρόσθετο μέρος της αξίας, το οποίο ιδιοποιείται δωρεάν ο καπιταλιστής και δηλαδή ο Νηματοθέτης.
Εκείνο ακριβώς το μέρος της αξίας που δημιουργείται από την εργασία του υπηρετικού και εργατικού προσωπικού, αλλά δεν πληρώνεται από το Νηματοθέτη, είναι η υπεραξία.

Κατόπιν της συντόμου ανωτέρω διδαχής, οίκοθεν νοείται ότι ο Νηματοθέτης δύναται να απολαμβάνει όποιο ποτό και όποιο έδεσμα επιθυμεί, ανεξαρτήτως αξίας και όποτε το επιθυμεί!
Το αποτέλεσμα του ακαταλαβίστικου κειμένου σας είναι η δημιουργία ενός ανύπαρκτου διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς &
στον αναγνώστη πού προτρέπεται να διακόψει την ανάγνωση & να στοχαστεί πάνω σε φράσεις που εγείρουν ερωτηματικά & κομμουνιστικούς προβληματισμούς ή σε φράσεις που λειτουργούν ως σύντομους αφορισμούς ??
Τα διακείμενα αυτά πέρα από το γεγονός ότι αναδεικνύουν το πλούσιο υπόβαθρο της συγγραφικη σας πένας... ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΈΛΩ ΩΣ ΔΙΠΡΌΣΩΠΗ ΟΝΤΌΤΗΤΑ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Το αποτέλεσμα του ακαταλαβίστικου κειμένου σας είναι η δημιουργία ενός ανύπαρκτου διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς &
στον αναγνώστη πού προτρέπεται να διακόψει την ανάγνωση & να στοχαστεί πάνω σε φράσεις που εγείρουν ερωτηματικά & κομμουνιστικούς προβληματισμούς ή σε φράσεις που λειτουργούν ως σύντομους αφορισμούς ??
Τα διακείμενα αυτά πέρα από το γεγονός ότι αναδεικνύουν το πλούσιο υπόβαθρο της συγγραφικη σας πένας... ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΈΛΩ ΩΣ ΔΙΠΡΌΣΩΠΗ ΟΝΤΌΤΗΤΑ
Στηριζω.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
96.374
Πόντοι
46.423
Γέροντες καλημέρα μας.

Υπάρχει ακόμα ελπίδα ... και για μας τους γέροντες ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σας υπενθυμίζω ότι ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Γυναίκες δεν βλέπω και ανησυχώ!:coffee:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.128
Πόντοι
22.785

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Την έπεσε σε φίλη της γυναίκας του ...
Είδε τη μάνα του να .... κλπ κλπ

Το σημερινό μπου δεν έχει καμία σχέση με το μπου που κάποτε απόλαυσε η παρέα, που ήταν σ΄ αυτό το νήμα...
Φθηνό χιούμορ, χονδροειδές χιούμορ, πτωχά Ελληνικά, επαναλαμβανόμενες συζητήσεις μεταξύ των ιδίων.
Πνευματική ένδεια.
Νομοτελειακή ήταν η πνευματική κατάπτωση του παρόντος ιστοτόπου.
Χους εις Χουν!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Σας υπενθυμίζω ότι ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.

Αμυδρα σαν σκια θα φαινεσαι εσυ σκατογερε αγαπημενε μου θειουλη αν αληθευσουν οι φημες περι φιδιου κολοβου και της προικας μου!!!
καλησπερα σκατογεροι !!! :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σείς πρέπει να προβείτε εις ανεύρεση ...

Σεις όμως έχετε θήλεα εις τον περίγυρόν σας, άτινα αναγιγνώσκουν τας σελίδας του παρόντος Νήματος. Διατί δεν τα παροτρύνετε να εγγραφούν εις τον Ιστότοπον τούτον.
Ειδικώς τα θήλεα εκ της Μονής θα ήτο ερεθιστικότατον εάν εισήρχοντο.
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμυδρα σαν σκια θα φαινεσαι εσυ σκατογερε αγαπημενε μου θειουλη αν αληθευσουν οι φημες περι φιδιου κολοβου και της προικας μου!!!
καλησπερα σκατογεροι !!! :birdman:
Ναι, παιδί μου!
Δίνω βοήθημα εις τον ανεψιό μου, κ. troubakhs μου.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Σεις όμως έχετε θήλεα εις τον περίγυρόν σας, άτινα αναγιγνώσκουν τας σελίδας του παρόντος Νήματος. Διατί δεν τα παροτρύνετε να εγγραφούν εις τον Ιστότοπον τούτον.
Ειδικώς τα θήλεα εκ της Μονής θα ήτο ερεθιστικότατον εάν εισήρχοντο.
Φευ!

Ναι, παιδί μου!
Δίνω βοήθημα εις τον ανεψιό μου, κ. troubakhs μου.

:headbang::headbang::headbang::headbang::takethis::takethis::takethis::takethis: παλιοφιδο!! :vomit::vomit:

Kαι εμεις σε συνευρεση:grin:
τα Ταιλανδακια σε τριψανε βρε κωλογερε?!! η δεν πηγες ακομα !?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
το αγλαισμα του αλτσχαιμερ! δεν λες καλυτερα! εσυ και το φιδι το κολοβο!!!
Ο ανεψιός μου, κ. troubakhs μου, κατάφερε και ηύρε γκόμενα.
Είναι η 1η του γκόμενα μετά από 19 χρόνια. Μάλιστα μελέτησε την γυναικεία ανατομία στο ίντερνετ πριν από το πρώτο του ραντεβού με την γκόμενα. Έπρεπε να θυμηθεί πως είναι το γυναικείο σώμα.
Γι΄ αυτό τον λόγο του παρέχω βοήθημα για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και να κρατά το όνομα της οικογενείας μας εις υψηλόν επίπεδον!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ο ανεψιός μου, κ. troubakhs μου, κατάφερε και ηύρε γκόμενα.
Είναι η 1η του γκόμενα μετά από 19 χρόνια. Μάλιστα μελέτησε την γυναικεία ανατομία στο ίντερνετ πριν από το πρώτο του ραντεβού με την γκόμενα. Έπρεπε να θυμηθεί πως είναι το γυναικείο σώμα.
Γι΄ αυτό τον λόγο του παρέχω βοήθημα για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και να κρατά το όνομα της οικογενείας μας εις υψηλόν επίπεδον!
θειε μου εισαι εσυ? η καποιος εξωγηινος που πηρε την μορφη σου!!!! το εχω δει να γινεται στον ΝΙκ Φιουρι αυτο!!! :new_shocked::new_shocked::new_shocked:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Την έπεσε σε φίλη της γυναίκας του ...
Είδε τη μάνα του να .... κλπ κλπ

Το σημερινό μπου δεν έχει καμία σχέση με το μπου που κάποτε απόλαυσε η παρέα, που ήταν σ΄ αυτό το νήμα...
Φθηνό χιούμορ, χονδροειδές χιούμορ, πτωχά Ελληνικά, επαναλαμβανόμενες συζητήσεις μεταξύ των ιδίων.
Πνευματική ένδεια.
Νομοτελειακή ήταν η πνευματική κατάπτωση του παρόντος ιστοτόπου.
Χους εις Χουν!
Ποιος θα μπορουσε σημερα να δημιουργησει νημα οπως το σπανιας πολιτιστικης αξιας "περδονται τα θηλεα" η, τα "παγκακια" του μελατου φιλου μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom