κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Ξεχασατε το βασικοτερο: "Ο νηματοθετης δεδικαιωται"Θα πάει το ΦΕΥ σύννεφο!!!!
Τροφός
Αγγλίς
Ανήμπορος
Γερμανίδα
Πλεμπα
Και αλλά αντίστοιχα!!!!!!
Ξεχασατε το βασικοτερο: "Ο νηματοθετης δεδικαιωται"Θα πάει το ΦΕΥ σύννεφο!!!!
Τροφός
Αγγλίς
Ανήμπορος
Γερμανίδα
Πλεμπα
Επεστρεψε ο γερομπισμπικης ο πενομαι;Θα πάει το ΦΕΥ σύννεφο!!!!
Τροφός
Αγγλίς
Ανήμπορος
Γερμανίδα
Πλεμπα
Αμα δεν ανοιξουμε ΚΤV στην Αθηνα να φερουμε Κινεζακια και να τα παρουμε χοντρα και απο τους Κινεζους δουλεια δεν γινεταιχαιρομαι που ο τελευταιος συμμαθητης του θειουλη μου ζει ακομα!!!!
φιλε Κινεζακι αυτο το διαστημα γιοκ! απο τον αλλο μηνα νεοτερα ! τωρα ολα ειναι ακομα στην ΚΙνα!!
εχασα βρε εχασα ! κανω σκληρη διαιτα! φαντασου οτι πλεον χωραω σε 7θεσιο!!Άστατε!!!!!!
Ζούμε (μάλλον) εσύ?
Νόμιζα ότι η χοληστερίνη θα έχει κυριαρχήσει και δεν θα μπορείς να πληκτρολογείς
αδερφος!!!Αμα δεν ανοιξουμε ΚΤV στην Αθηνα να φερουμε Κινεζακια και να τα παρουμε χοντρα και απο τους Κινεζους δουλεια δεν γινεται
Επεστρεψε και πενεται πλεον και με αποφαση του δικαστηριου (στο οποιο ητανε δικαστης, εισαγγελεας, συνηγορος υπερασπισης και ενορκος)Επεστρεψε ο γερομπισμπικης ο πενομαι;
Τζαμπα θα του πρηζει ταΕπεστρεψε και πενεται πλεον και με αποφαση του δικαστηριου (στο οποιο ητανε δικαστης, εισαγγελεας, συνηγορος υπερασπισης και ενορκος)
Πως τα καταφερες ρε παιδι μου και εχασες 2 ολοκληρα κιλα; Απο 196 πηγες 194εχασα βρε εχασα ! κανω σκληρη διαιτα! φαντασου οτι πλεον χωραω σε 7θεσιο!!
Επεστρεψε και πενεται πλεον και με αποφαση του δικαστηριου (στο οποιο ητανε δικαστης, εισαγγελεας, συνηγορος υπερασπισης και ενορκος)
Απλως, τα ζαρωμενα του που γλυτωσανε απο τις γατες της "δεν υπαρχειβέβαια στην αρχή μας είχε μπερδέψει λιγάκι γιατί μοίραζε λεφτά αβέρτα , αλλά πολύ σύντομα βρήκε τον παλιό κακό του εαυτό
ακου μοιραζε λεφτα αβερτα!!!!!!!! πανε τα προικια μου!!!!βέβαια στην αρχή μας είχε μπερδέψει λιγάκι γιατί μοίραζε λεφτά αβέρτα , αλλά πολύ σύντομα βρήκε τον παλιό κακό του εαυτό
ποιον ανηψιο!? αυτο το φιδι το κολοβο ! που λεει αριστερα δεξια οτι ειναι ανηψιος του θειούλη μου!?Απλως, τα ζαρωμενα του που γλυτωσανε απο τις γατες της "δεν υπαρχεικαλυτεροΜαναρι" τα κληροδοτησε στον ανηψιο του τον Τρουμπακη.
Θα παρεις και εσυακου μοιραζε λεφτα αβερτα!!!!!!!! πανε τα προικια μου!!!!
σκληρη διαιτα μπαρμπα κωλογερε!Πως τα καταφερες ρε παιδι μου και εχασες 2 ολοκληρα κιλα; Απο 196 πηγες 194
Δεν ειμαι μπαρμπας σουσκληρη διαιτα μπαρμπα κωλογερε!
τροπος του λεγειν! λογο ηλικιας το ειπα! αντε που παρεξηγηθηκες κιολας ραμολι!Δεν ειμαι μπαρμπας σου
Αυτουνος ο μπαρμπαςσκληρη διαιτα μπαρμπα κωλογερε!
Αυτουνος ο μπαρμπαςτα χρεη τηςβιλλα στη Σαντορινη εχει ταξει ηδη στο σαμιαμιδι το τρουμπακη.
Οχι επειδη σε αποκληρωσε ο θειος σου να περιμενεις απο εμενα. Την βιλα στην Σαντορινη θα την γραψω σε οποιον φροντισει να μου φερει νοσοκομα να με γηροκομησει.τροπος του λεγειν! λογο ηλικιας το ειπα! αντε που παρεξηγηθηκες κιολας ραμολι!
ο θειος μου δεν θα το εκναε ποτε αυτο!!! αν θελει να ζησει καμμια βδομαδα ακομη!!!Οχι επειδη σε αποκληρωσε ο θειος σου να περιμενεις απο εμενα. Την βιλα στην Σαντορινη θα την γραψω σε οποιον φροντισει να μου φερει νοσοκομα να με γηροκομησει.