BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
ΤραγουδάραΚαλημέρα γέροντες !!!
Ούιι (Οοοhe)
Jain-Makeba
ΤραγουδάραΚαλημέρα γέροντες !!!
Mε έναΘυμάμαι πριν από κάτι χρόνια, στην άλλη, Εγγλεζα , της ειχα κάνει τατουάζ με χένα στο κωλαρακι, της είχα πει να μην το πει σε κανένα, και την άλλη μέρα πήγε και το έδειξε στην γυναίκα μου.
Από τότε κομμένες οι Εγγλεζες.
Άσε που τα τελευταία χρόνια και ναθελα δεν μου κάθονται
Το πρωτο πραγμα που κανεις, τις πρωτες μερες ειναι να διασφαλιζεις το 8ποντο, μην κοπει καμμια νυχτα και γινει μεζεδακι για το σκυλο. Αν περασουν οι πρωτες ημερες μετα για τα επομενα 40 χρονια καθε φορα που θα πας να σηκωσεις κεφαλι θα στο κοπαναει.Mε ένα
¨Δεν είναι αυτό που νομίζεις¨
ή ένα
¨Είναι αυτό που νομίζεις"
Ξεμπερδεύεις
Τον Σβαρτσενέγκερ παντρεύτηκες ?Το πρωτο πραγμα που κανεις, τις πρωτες μερες ειναι να διασφαλιζεις το 8ποντο, μην κοπει καμμια νυχτα και γινει μεζεδακι για το σκυλο. Αν περασουν οι πρωτες ημερες μετα για τα επομενα 40 χρονια καθε φορα που θα πας να σηκωσεις κεφαλι θα στο κοπαναει.
Τυπε, το βαρος της παντοφλας, ειτε 1,90 ειναι η γυναικα, ειτε 1,20 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ειναι ιδιο.Τον Σβαρτσενέγκερ παντρεύτηκες ?
ελευθερος πρεπει να ειναι γειτονα δεν ξερει ...Τυπε, το μαρος της παντοφλας, ειτε 1,90 ειναι η γυναικα, ειτε 1,20 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ειναι ιδιο.
Χωρισμένος κουφάλεςελευθερος πρεπει να ειναι γειτονα δεν ξερει ...
Και μην ξεχνας το πυρινικο οπλοστασιο ..τη γκρινια
Στην κηδεια μου θα σου πει ο γειτονας μου απο πανω σε πιο νεκροταφειο να ερθεις να καταθεσεις στεφανι.Ενα δίκιο το έχεις.
Αν έχεις όρεξη, κανά βράδυ μετά το φαγητό, ξεκίνα κουβέντα ότι έχεις ένα νόθο που θάθελε να την γνωρίσει.
Και όπου καταλήξει, έμπειρο σε βρίσκω, θα το χειριστείς ..
Εφιάλτης στο δρομο με τις Λευκες ηταν δεν ηταν ονειροΚαλησπέρα στους φίλους!
Είδα ένα όνειρο ότι γύρισε ο Bliz, μετά ξύπνησα και πήρα τα χάπια μου…
Keep walking σε όλα τα νιάτα της 15ης ηλικίας
Θα πάει το ΦΕΥ σύννεφο!!!!Εφιάλτης στο δρομο με τις Λευκες ηταν δεν ηταν ονειρο
Αλλα ΦΕΥ γυρισε !!!
ασε που εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τα αδελφια , ανηψια κλπΘα πάει το ΦΕΥ σύννεφο!!!!
Τροφός
Αγγλίς
Ανήμπορος
Γερμανίδα
Πλεμπα
Και αλλά αντίστοιχα!!!!!!
Βρε καλωστονε....Πως και απο τα μερη μας ; Μυριστηκες κανενα ταψι παιδακια;ζειτε κωλογεροι?
καλησπερα σε ολους !
Αυτό που το πας, ευτυχώς εμείς δεν πηδάμε και δεν έχουμε τέτοια θέματαασε που εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τα αδελφια , ανηψια κλπ
Άστατε!!!!!!ζειτε κωλογεροι?
καλησπερα σε ολους !
χαιρομαι που ο τελευταιος συμμαθητης του θειουλη μου ζει ακομα!!!!Βρε καλωστονε....Πως και απο τα μερη μας ; Μυριστηκες κανενα ταψι παιδακια;
Δωσε ρε κωλοπαιδο καμμια πληροφορια για Κινεζικο, μουναχοφαγα.