spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
Καλά ξεκίνησε η ημέρα. Πρωί πρωί με τσίμπησε τσούχτρα.
Καλημέρα.
τουλάχιστον σε τσίμπησε στο επίμαχο σημείο μπας και βγει κάτι καλό
Καλημέρα.
Όχι. Φευ.τουλάχιστον σε τσίμπησε στο επίμαχο σημείο μπας και βγει κάτι καλό
Όχι. Φευ.
Καλημέρα.
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Mπηκα να δω τι ειναι, οχι για μενα, για τον εγγονο μου.Τι κανεις εσυ μωρη γριέτζο στο τικ τοκ ;
Αυτό ειναι για νέα παιδιά
Τι κανεις εσυ μωρη γριέτζο στο τικ τοκ ;
Αυτό ειναι για νέα παιδιά
και μετα θα αρχισει το κλαμα πάλι σε κανα καινουργιο νημαπροβλέπω να του χακάρουν και αυτόν τον λογαριασμό
και μετα θα αρχισει το κλαμα πάλι σε κανα καινουργιο νημα
Ενω εσεις που την τεχνολογια την παιζετε στα δακτυλα, ειδα πως βρηκατε τον χακερ παρολο που σας εδωσα και το μειλ του.και μετα θα αρχισει το κλαμα πάλι σε κανα καινουργιο νημα
GamiesaiHELP! Μου χάκαραν τον λογαριασμό στο tiktok (δεν τον είχα για εμένα , για τον εγγονό μου τον άνοιξα)
Βασικα Καλημερα σας ....Οι πειρασμοί πολλοί βραδιάτικα.
Εγγλέζικο βλαχακι. Τελικά ήταν ψιλοπιωμενο, δεν πολυγουσταριζα.Βασικα Καλημερα σας ....
Λιγο βλαχακι ο πειρασμός σας ...αλλα περι ορεξεως ...
Εχετε πολλα τετοια εκεί.....Εγγλέζικο βλαχακι. Τελικά ήταν ψιλοπιωμενο, δεν πολυγουσταριζα.
Καλημέρα.
οι οποιες Γερμανίδες δινουν και ευκολα σχετικά Κωλαρακι , οχι οσο οι Ελβετίδες ..αλλα γενικα ευκολαΑπο πίσω μια χαρά ήταν. Αλλά αποφεύγω σουρωμενες, ειδικα Εγγλεζες. Μόνο οι Γερμανιδες ειναι αξιοπρεπεις όταν πίνουν.
Γιατί ?Απο πίσω μια χαρά ήταν. Αλλά αποφεύγω σουρωμενες, ειδικα Εγγλεζες. Μόνο οι Γερμανιδες ειναι αξιοπρεπεις όταν πίνουν.