You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Καλημέρα, ατελή γήινα όντα!
Σας υπενθυμίζω ότι ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Σας υπενθυμίζω ότι ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.322
- Πόντοι
- 28.246
Και μετα σου λενε οτι δεν υπαρχει θεος. Ρε υπαρχει! Και θαυματα γινονται.Καλημέρα, ατελή γήινα όντα!
Καλημερα!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Υπάρχει, παιδί μου και συνομιλείς με Αυτόν τώρα!
Και μετα σου λενε οτι δεν υπαρχει θεος. Ρε υπαρχει! Και θαυματα γινονται.
Καλημερα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.322
- Πόντοι
- 28.246
Ασε αν υπαρχει ανηψιος να δουμε τι account υπαρχουν που δεν χρησιμοποιουνται. Να, βρηκα ενα μολις. Ο Λατινος ειναι στην δουλεια; Αν ναι ας πάρει τους κωδικους ο ζωγραφος και να μπει μεσα να ασχοληθει με τις εργασίες του νηματος. Ολα ο νηματοθετης θα σας τα μαθαινει;δεν μας λέτε τι υπάρχει , λιγότερο χρόνο θα σας πάρει... ανεψιός υπάρχει ?
Τελευταία τροποποίηση:
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Οφείλω να κάνω γνωστό ότι ο Νηματοθέτης γνωρίζει ποία μέλη εστάθησαν παρά τω πλευρώ του εν τω καιρώ της απουσίας του και επίσης γνωρίζει ποία μέλη του παρόντος τον καθύβρισαν.
Ο Νηματοθέτης επίσης γνωρίζει τινάς εκ των ιδιωτικών συνομιλιών σας, κυρίως των επικριτών του.
Ο Νηματοθέτης καθιστά γνωστό το εξής:
Ο Νηματοθέτης, εν τη μεγαθυμία του, ΣΥΓΧΩΡΕΙ, πλην όμως ο Νηματοθέτης ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!
Ο Νηματοθέτης επίσης γνωρίζει τινάς εκ των ιδιωτικών συνομιλιών σας, κυρίως των επικριτών του.
Ο Νηματοθέτης, εν τη μεγαθυμία του, ΣΥΓΧΩΡΕΙ, πλην όμως ο Νηματοθέτης ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
εχεις ευκαιρη μια 300ρου?Οφείλω να κάνω γνωστό ότι ο Νηματοθέτης γνωρίζει ποία μέλη εστάθησαν παρά τω πλευρώ του εν τω καιρώ της απουσίας του και επίσης γνωρίζει ποία μέλη του παρόντος τον καθύβρισαν.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.322
- Πόντοι
- 28.246
Συχωρεστε με αλλα ειμαι ορφανος απο πατερα αρα δεν ειμαι και παιδι κανενος.Υπάρχει, παιδί μου και συνομιλείς με Αυτόν τώρα!
Μια συμβουλη απο εναν μικροτερο και του γυμνασιου. Αρχειοθετηστε την εκει που δεν πιανει μελανι αν θελετε.
Το φερατε ετσι το φερατε αλλιως βρηκατε τροπο να ξανα μπειτε. Προσοχη μην διαγραψετε και αυτόν τον λογαριασμο γιατι δεν υπαρχει αλλος μετα να δωσει κωδικους.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ο Νηματοθέτης δεν ξεχνά,
ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ - ΝΙΚΑ!
Σε 3 λεπτά στο ΙΒΑΝ της ΕΤΕ.
ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ - ΝΙΚΑ!
Ευχαρίστως, παιδί μου.εχεις ευκαιρη μια 300ρου?
Σε 3 λεπτά στο ΙΒΑΝ της ΕΤΕ.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.981
- Πόντοι
- 2.586
Παρακαλω τον νηματοθέτη να λαβει υπ οψη του , οτι παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του να "κλεισει" το νημα , αυτο με πολυ λιγους "ρομαντικους" το κρατησαν ζωντανό ..... εστω και στον αναπνευστήρα .....Οφείλω να κάνω γνωστό ότι ο Νηματοθέτης γνωρίζει ποία μέλη εστάθησαν παρά τω πλευρώ του εν τω καιρώ της απουσίας του και επίσης γνωρίζει ποία μέλη του παρόντος τον καθύβρισαν.
οποτε well come back !!!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ευχαριστώ για το welcome [και ουχί wellcome, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα σας επεσήμαινε].Παρακαλω τον νηματοθέτη να λαβει υπ οψη του , οτι παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του να "κλεισει" το νημα , αυτο με πολυ λιγους "ρομαντικους" το κρατησαν ζωντανό ..... εστω και στον αναπνευστήρα .....
οποτε well come back !!!
Πλην όμως επιτρέψατέ μου να σας ερωτήσω. Που είναι οι ρομαντικοί αυτοί σήμερον;
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Προφανώς θα πρέπει να αναρτήσω εικόνας ιχθύων ίνα οι ρομαντικοί επιστρέψουσι εις το Νήμα.
Διά τούτο ο κ. troubakhs μου ανηγορεύθη ΑΝΕΨΙΟΣ μου και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ.
Όταν υμείς επαινούσατε τους ιχθύες, ούτος [ ο ανεψιός μου] αλίευεν την Γαλλίς.
Διά τούτο ο κ. troubakhs μου ανηγορεύθη ΑΝΕΨΙΟΣ μου και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ.
Όταν υμείς επαινούσατε τους ιχθύες, ούτος [ ο ανεψιός μου] αλίευεν την Γαλλίς.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Α, μπα; Πως απο εδω; Θυμηθηκατε οτι εχετε και σπιτι;Ευχαριστώ για το welcome [και ουχί wellcome, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα σας επεσήμαινε].
Πλην όμως επιτρέψατέ μου να σας ερωτήσω. Που είναι οι ρομαντικοί αυτοί σήμερον;
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Μια Γκιουζελ, εσυ μου ειχες πει οτι αξιζει; Ειναι εδω τωρα, ζηταει 200 το μισαωρο, να παω; η, να τα δωσω στον ανηψιο του νηματοθετη, γιατι απο τον νηματοθετη θα παρει τα αρχιδια του.Παρακαλω τον νηματοθέτη να λαβει υπ οψη του , οτι παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του να "κλεισει" το νημα , αυτο με πολυ λιγους "ρομαντικους" το κρατησαν ζωντανό ..... εστω και στον αναπνευστήρα .....
οποτε well come back !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4