Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.057
- Πόντοι
- 2.586
καλυτερα ...βυζγια δεν εχει ?
Ζητω ο Ολυμπιακος!Του λοιπού πλέον να μην ανεχθείτε να ανέχεστε όλα αυτά που λένε ότι δεν ανέχονται πλέον όλοι αυτοί που δεν θέλετε να ανέχεστε να τους ακούτε να λένε ότι δεν ανέχονται πλέον να ανέχονται όλα αυτά που δεν ανέχεστε να ανέχετε παρ’ όλο που κατά βάθος τα ανέχεστε, αν και δεν ανέχεστε να τα ανέχεστε.
βρεεεε να και το μυξιαρικοΖητω ο Ολυμπιακος!
well done my friend ...Well done !!!Πάρε και τα βυζγιά και παράτα μας ...
Βρεεεε καλως τ αρχιδια μας τα δυο!βρεεεε να και το μυξιαρικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
well done my friend ...Well done !!!
βρε ..αντε παγενε ρε ....μη σου μαμησω το ταμτιριριΒρεεεε καλως τ αρχιδια μας τα δυο!
ναι αλλα ειναι φίλος μου ..και το καλυτερο παιδι εδω μεσα ...( χωρις πλακα )Το μυξιάρικο να μου προσέχετε.
Θυμώνει εύκολα ...
Σε αυτον που αποθεωσα τον θρυλο ειναι ο ταριφας ή ο νηματοθετης τελικα;βρε ..αντε παγενε ρε ....μη σου μαμησω το ταμτιριρι
κοιτα ..για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω δεν απαντωΣε αυτον που αποθεωσα τον θρυλο ειναι ο ταριφας ή ο νηματοθετης τελικα;
οτι πεις εσυ αφεντικο ...Παραμένετε άχρηστοι και δείτε συμβουλών.
Εάν δεν με έχουν μπανάρει έως αύριο, αφού έχω δανειστεί τους κωδικούς του κ. NICK TRIVE και απλά άλλαξα το άβαταρ, θα τα ακούσετε χύμα και τσουβαλάτα, διά να ομιλήσω εις την απεχθήν λαϊκήν.
Μαλιστα.Παραμένετε άχρηστοι και δείτε συμβουλών.
Εάν δεν με έχουν μπανάρει έως αύριο, αφού έχω δανειστεί τους κωδικούς του κ. NICK TRIVE και απλά άλλαξα το άβαταρ, θα τα ακούσετε χύμα και τσουβαλάτα, διά να ομιλήσω εις την απεχθήν λαϊκήν.
what a pity , we are devastated οπως θα ελεγε και η Αγγλις τροφος σαςΔεν υπάρχει ΠΛΕΟΝ μανάρι.
Καλησπέρα, πάνθηρα.
Δεν υπάρχει ΠΛΕΟΝ Αγγλίς τροφός.what a pity , we are devastated οπως θα ελεγε και η Αγγλις τροφος σας