spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.193
- Πόντοι
- 18.546
Δεν υππάρχει ΠΛΕΟΝ Αγγλίς τροφός.
δεν μας λέτε τι υπάρχει , λιγότερο χρόνο θα σας πάρει... ανεψιός υπάρχει ?
Δεν υππάρχει ΠΛΕΟΝ Αγγλίς τροφός.
Ου αμφισβητήσεις τον Υιόν!ρε λες να είναι ο ταρίφας και να μας τρολάρειικανό τον έχω
Παιδί μου!Επικοινώνησα εκ νέου με τον blizardeye για ένα συμπληρωματικό επίδομα που μου είχε υποσχεθεί. Και μου είπε να απευθύνω προς τα εναπομείναντα μέλη του νήματος τούτου την εξής προτροπή:
Του λοιπού πλέον να μην ανεχθείτε να ανέχεστε όλα αυτά που λένε ότι δεν ανέχονται πλέον όλοι αυτοί που δεν θέλετε να ανέχεστε να τους ακούτε να λένε ότι δεν ανέχονται πλέον να ανέχονται όλα αυτά που δεν ανέχεστε να ανέχετε παρ’ όλο που κατά βάθος τα ανέχεστε, αν και δεν ανέχεστε να τα ανέχεστε.
θειε δινεις μια 700 να βγω με το γαλλακι?Ου αμφισβητήσεις τον Υιόν!
Δυστυχώς υπάρχει μόνο ανεψιός όστις αναλώνει την περιουσίαν μου.δεν μας λέτε τι υπάρχει , λιγότερο χρόνα θα σας πάρει... ανεψιός υπάρχει ?
Ήδη μετεφέρθησαν στο IBAN σας, παιδί μου!θειε δινεις μια 700 να βγω με το γαλλακι?
Δεν υπάρχει ΠΛΕΟΝ Αγγλίς τροφός.
περιμενε λιγο να δουμερε λες να είναι ο ταρίφας και να μας τρολάρειικανό τον έχω
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!Δυστυχώς υπάρχει μόνο ανεψιός όστις αναλώνει την περιουσίαν μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήδη μετεφέρθησαν στο IBAN σας, παιδί μου!
ανηψιε ..την εκατσες τη βαρκα ...αυτο σου λεω μονοΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!
θειε δινεις μια 700 να βγω με το γαλλακι?
Ήδη μετεφέρθησαν στο IBAN σας, παιδί μου!
Μαλακα, τρουμπακη δινει λεφτα και σε αναγνωριζει για ανηψι. Κατι δεν παει καλα. Εχε το νου σου καλου κακου...Παιδί μου!
Έχω έτοιμο το επίδομα αδείας. Υπάξατε εις το Γηροκομείον ίνα το εισπράξετε
Υπάγω, παιδί μου.ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
τι να σου πω , δεν υπάρχει Μανάρι , δεν υπάρχει τροφός , ούτε ένα φευ και το χειρότερο υπάρχει ανεψιός και του δίνει και λεφτά ... τελικά ο ταρίφας πρέπει να είναι να έχει αράξει στο τρίκυκλο και να έχει σκάσει στα γέλια ο ρεμπεσκέςπεριμενε λιγο να δουμε
Θα δωσει κανενα 500ρι στο ανηψι ?
ποσα πενομαι θα μας πει και ποσα φευ...
να μας ξαναρθετε ..θα σφαξουμε ρεγκαΥπάγω, παιδί μου.
Εάν δεν με μπανάρουν έως αύριο, θα τα ξαναπούμε.
Επόμενη επιταγή το 254.876 μ.Χ.
ΟΧΙΥπάγω, παιδί μου.
Εάν δεν με μπανάρουν έως αύριο, θα τα ξαναπούμε.
Επόμενη επιταγή το 254.876 μ.Χ.
ΕΝΑ μονο μαναρι , κατα δηλωση του δεν υπηρχε , βασικα υπηρχαν 3 που βατεβε ο σκατογερος ...τι να σου πω , δεν υπάρχει Μανάρι , δεν υπάρχει τροφός , ούτε ένα φευ και το χειρότερο υπάρχει ανεψιός και του δίνει και λεφτά ... τελικά ο ταρίφας πρέπει να είναι να έχει αράξει στο τρίκυκλο και να έχει σκάσει στα γέλια ο ρεμπεσκές
Παιδί μου!
Έχει πάρει Mercedes Benz πλέον και μετοίκησεν εις Κηφησίαν Αθηνών.ΕΝΑ μονο μαναρι , κατα δηλωση του δεν υπηρχε , βασικα υπηρχαν 3 που βατεβε ο σκατογερος ...
Τωρα αν ειναι το αλλο το πουσταριο ο ταριφας και μας τρολάρει ..ξερω που μενει που κανει πιατσα και θα παω να του γδαρω το τρικυκλο
Παιδί μου!
Αύριο 1800 ευρώ διά να αναλωθούν μετά της Γαλλίδος!
Τωρα αν ειναι το αλλο το πουσταριο ο ταριφας και μας τρολάρει ..ξερω που μενει που κανει πιατσα και θα παω να του γδαρω το τρικυκλο
Παιδί μου!
Αύριο 1800 ευρώ διά να αναλωθούν μετά της Γαλλίδος!