Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Τί κάνετε μπαρμπάδες; είστε ευχαριστημένοι από τη ζωή σας αυτή την ηλιόλουστη ημέρα;
Δυναμική επιστροφή της επαναστατικής αντικομφορμιστικής αντιπολίτευσης με ισχυρές δόσεις Σπαρτακισμού!Ω φιλοι μου όνοι και χοίροι, Ω αγαπημένη πλέμπα! Ζούμε ανάμεσα σε αριστοκρατικους κώλους!
Τι ζούμε; Πώς τους ανεχόμαστε; Γιατί τους αφήνουμε και μας πρήζουν τα ούμπαλα και μας τα έχουν κάνει νταούλια;
Ζήτω η πλέμπα! Ζήτω οι όνοι και χοίροι.
Κάτω τα "ευγενή" ανθρωποειδή που μας διαφεντεύουν!
Η πρότασή μου είναι ξεκάθαρη! πετάμε στον Καιάδα τους αυτοδιοριζόμενους Σωτήρες μας και παίρνουμε στα χέρια μας την τύχη του νήματος!ξεκίνησε επανάσταση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα γέροντες
Ο γερομπισμπίκης δεν ασχολείται και καλά κάνει τον βαρεθήκαμε. Ο Αντ αυτού διοριζόμενος αρνείται να εμπλακεί και κατά τη γνώμη μου Πολύ καλά πράττει, ο λαός απαιτεί Δημοκρατία!για κάτσε και σε λίγο θα έρθει η βασιλική φρουρά
είναι εφικτό ???
και η ενός ανδρός αρχή?
Το νήμα οφείλει να απογαλακτιστει!σε δύσκολη καμπή το νήμα...
ξεκίνησε επανάσταση?
καλημερα γέροντες
Ποιό μαξιλάρι και πάπλωμα; Απαιτούμε τζακούζι, μαύρο χαβιάρι και φασανιόν Σκωτίας για όλους!Ναι! Σε λίγο θα γυρίσουν πλευρό θα αφρατέψουν το μαξιλάρι, και θα ξανασκεπαστούν με το πάπλωμα.
Υπάρχει παράδοση στο νήμα σε ανοιχτοχερηδες νηματοθετες, θα μελανιασεις στο περίμενε!Ποιό μαξιλάρι και πάπλωμα; Απαιτούμε τζακούζι, μαύρο χαβιάρι και φασανιόν Σκωτίας για όλους!
Ποιό μαξιλάρι και πάπλωμα; Απαιτούμε τζακούζι, μαύρο χαβιάρι και φασανιόν Σκωτίας για όλους!
Υπάρχει παράδοση στο νήμα σε ανοιχτοχερηδες νηματοθετες, θα μελανιασεις στο περίμενε!
Εγώ θέλω @blizardeye Πρόεδρο Δημοκρατίας, @Karelis69 Πρωθυπουργό και μπορώ να σας υπηρετήσω ως Υπουργός των Οικονομικών...τώρα γινόμαστε ισαποστάκηδες ή διαλέγουμε στρατόπεδο???
@Zebu πού είσαι ρε κουφάλα στα δύσκολα?
Με τη νέα κατάσταση θα τρώγωμεν μόνο φρέσκα ωά οξυρρύγχου και ουχί μαραμένα, δόκτωρ.Τα μαραμένα μου θα πάρετε.
τώρα γινόμαστε ισαποστάκηδες ή διαλέγουμε στρατόπεδο???
@Zebu πού είσαι ρε κουφάλα στα δύσκολα?
Με τη νέα κατάσταση θα τρώγωμεν μόνο φρέσκα ωά οξυρρύγχου και ουχί μαραμένα, δόκτωρ.
τα ίδια έλεγε και ο προηγούμενος και σπαγαμε πλάκα μαζί του!Οιαδήποτε άλλη τήρηση στάσεως πέραν της σύμπλευσης με τις επιθυμίες του δημοκρατικότατα διορισμένου Νηματοθέτου, θα θεωρηθεί ιμπεριαλιστικός δάκτυλος και οι υπαίτιοι θα σωφρονιζονται δια εργασιοθεραπείας εις νήσον την οποία θα επιλέξουμε λιαν συντόμως.
Αγαπητέ @Karelis69 ετοιμαστείτε για πολιτική εκπαίδευση των ιθαγενών της νήσου Χονολουλού όπου θα εργαστούμε ακάματα για την επικράτηση της επανάστασης. Ξέρετε εσείς.Οιαδήποτε άλλη τήρηση στάσεως πέραν της σύμπλευσης με τις επιθυμίες του δημοκρατικότατα διορισμένου Νηματοθέτου, θα θεωρηθεί ιμπεριαλιστικός δάκτυλος και οι υπαίτιοι θα σωφρονιζονται δια εργασιοθεραπείας εις νήσον την οποία θα επιλέξουμε λιαν συντόμως.
Αδελφέ, μέλος του παρόντος ΚΑΠΗ. Ημείς, η πλέμπα ΤΟΥΣ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.Αγαπητέ @Karelis69 ετοιμαστείτε για πολιτική εκπαίδευση των ιθαγενών της νήσου Χονολουλού όπου θα εργαστούμε ακάματα για την επικράτηση της επανάστασης. Ξέρετε εσείς.
τα ίδια έλεγε και ο προηγούμενος και σπαγαμε πλάκα μαζί του!
Χα χα ας καγχάσω δις μη σου πω και τρεις.Βλέπω ότι έχετε αρχίσει ήδη να εκγυμνάζετε το ένα σας χέρι.
Λαμπρά! . Συνεχίστε και με το άλλο διότι πολύ σύντομα θα κληθείτε στις κατασκηνώσεις εθελοντικής εργασίας για το κοινό καλό.