giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Σοφα τα λογια σου !Αδέρφια μου αλήτες γεροντόπουλα θα εκχυδαισω μερικώς τη συζήτηση και θα πω μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι. ???
Σοφα τα λογια σου !Αδέρφια μου αλήτες γεροντόπουλα θα εκχυδαισω μερικώς τη συζήτηση και θα πω μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι. ???
Εκανες κανα rapid ή θα σε κολλησαν καμια κορόνα και ηρθες να μας ξεκάνεις ? Ημαστε και καποιας ηλικιας αλώστε......
Για εσας που πενεσθε.Πένομαι!
Τι ειναι ο κορεκτορας;Την καλησπέρα μου σε όσους μισούν τους "κορέκτορες" και την αμέριστη συμπάθειά μου σε όσους τους μισούν και δεν ξέρουν να τους αποενεργοποιούν. Φευ!
Kάτι σχετικό με τον τράκτορα νομίζωΤι ειναι ο κορεκτορας;
Αυτό το πράγμα που θες να γράψεις στο κινητό "μουνί" και στο αλλάζει σε "Μοναστήρι". Η εφαρμογή που επιμένει να πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από εσένα , τί σκέφτεσαιΓια εσας που πενεσθε.
Τι ειναι ο κορεκτορας;
Α, καταλαβα. Πραγματι θελει ελεγχο οταν γραφεις απο κινητο, βοηθαει ομως καμμια φορα οταν βιαζεσαι.Αυτό το πράγμα που θες να γράψεις στο κινητό "μουνί" και στο αλλάζει σε "Μοναστήρι". Η εφαρμογή που επιμένει να πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από εσένα , τί σκέφτεσαι
Αυτό το πράγμα που θες να γράψεις στο κινητό "μουνί" και στο αλλάζει σε "Μοναστήρι". Η εφαρμογή που επιμένει να πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από εσένα , τί σκέφτεσαι
Γιατί βιάζεσαι σε αυτήν την ηλικία;Α, καταλαβα. Πραγματι θελει ελεγχο οταν γραφεις απο κινητο, βοηθαει ομως καμμια φορα οταν βιαζεσαι.
Δεν προλαβαινω. τελειωνει ο χρονος μου.Γιατί βιάζεσαι σε αυτήν την ηλικία;
Γέροντα, μόλις το τερματίσεις θα βάλουμε ένα κωλαράκιΔεν προλαβαινω. τελειωνει ο χρονος μου.
Και οι γκομενες που θαρθουνεΓέροντα, μόλις το τερματίσεις θα βάλουμε ένα κωλαράκι
να καθήσει από πάνω για να σε επαναφέρει στη ζωή! Μην ανησυχείς!
Τα παιδιά φίλτατε δεν μεγαλώνουν έχοντας σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση απο το ίδιο τους το σπίτι. Αποβλακώνονται βλέποντας τους τραπερς να φορούν ροζ κελεμπίες έως το γόνα και λεοπαρδαλέ σοσόνιαΈχετε δίκιο αγαπητέ.
Τα παιδιά που γεννιούνται πλέον, είναι πριγκίπισσες, νεράιδες και αμαζόνες.
Τα αρσενικά μάλλον μας τελείωσαν.
Έχετε 22.266 σελιδούλες για μελέτη. Μην τα θέλετε κι όλα στο πιάτο με το καλησπέρα.Ρε παιδιά επειδή είμαι σχετικά καινούργειος στο σάιτ πείτε μου λίγο γιατί δε μπορώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειται αυτό το θρεντ ?
Έχετε 22.266 σελιδούλες για μελέτη. Μην τα θέλετε κι όλα στο πιάτο με το καλησπέρα.
Οπότε τα ξαναλέμε ίσως από το 2025 και μετά. Καλό σας βράδυ και καλό διάβασμα.
Είμαι στα μέρη σας μεσιέ Popov. Πολύ ησυχία ...Έχετε 22.266 σελιδούλες για μελέτη. Μην τα θέλετε κι όλα στο πιάτο με το καλησπέρα.
Οπότε τα ξαναλέμε ίσως από το 2025 και μετά. Καλό σας βράδυ και καλό διάβασμα.