You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Habemus Papam!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Γιατί, παιδί μου;εγω δεν θα γραφω εδω
Ο κ. the Saint είναι πάμπλουτος και άκληρος ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Πλείστας όσας αντιπαραθέσεις του είδους τούτου αντιμετώπισα.εγω δεν θα γραφω εδω
Καιρός να τις γευθεί ο νέος νηματοθέτης.
Hail the Saint!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Γιατί, παιδί μου;
Ο κ. the Saint είναι πάμπλουτος και άκληρος ...
Έχει άλλα ενδιαφέροντα τώρα. Συχνάζει σε νήματα τύπου "Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;"
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.419
- Πόντοι
- 736
Αγαπημένοι συμμετέχοντες εις το νήμα τούτο, εγώ θεωρώ ότι ουδείς εξ ημών είναι πλέμπα και δεν πρέπει του νηματοθέτη να αποκαλεί πλέμπα όσους εισηγήθηκαν την διατήρηση του Νήματος. Δεδομένου ότι όσοι μπορούμε να διαθέτουμε κάποια ώρα εδώ έχουμε τα υπόλοιπα λυμένα, αυτό καθιστά την ώρα που αφιερώνουμε πολύτιμη με σημαντικό εναλλακτικό κόστος και είναι ο λόγος που δεν μας κατατάσσει στην πλέμπα. Καλημέρα και αντίο σας !!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Δεν γνωρίζω το γίγνεσθαί του. Ούτως ή άλλως δεν ήτο ανεψιός μου και ηρνήθη να με γνωρίσει διά ζώσης.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΡΓΟΝ ΣΑΣ!
Έχει άλλα ενδιαφέροντα τώρα. Συχνάζει σε νήματα τύπου "Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;"
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Λυπούμαι αλλά δεν έχετε μάλλον κατανοήσει το εσώτερον νόημα του παρόντος νήματος.Αγαπημένοι συμμετέχοντες εις το νήμα τούτο, εγώ θεωρώ ότι ουδείς εξ ημών είναι πλέμπα και δεν πρέπει του νηματοθέτη να αποκαλεί πλέμπα όσους εισηγήθηκαν την διατήρηση του Νήματος. Δεδομένου ότι όσοι μπορούμε να διαθέτουμε κάποια ώρα εδώ έχουμε τα υπόλοιπα λυμένα, αυτό καθιστά την ώρα που αφιερώνουμε πολύτιμη με σημαντικό εναλλακτικό κόστος και είναι ο λόγος που δεν μας κατατάσσει στην πλέμπα. Καλημέρα και αντίο σας !!!
Ως και έτερα μέλη του νήματος θα σας διαβεβαιώσουν και υμείς και οι έτεροι είσθε ΠΛΕΜΠΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εις κάθεν περίπτωσιν, τώρα υπάρχει νέος νηματοθέτης. Παύω τας απαντήσεις και καλείσθε να διαλέγεσθε μετά του νέου νηματοθέτου, Ω ΠΛΕΜΠΑ!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα, ερείπια!
Είδα ότι με συντριπτική πλειοψηφία αποφασίζετε να διατηρήσετε το νήμα τούτο.
Διαφωνώ κάθετα αλλά είναι η πρώτη και μόνη φορά στο παρόν νήμα που οι κανόνες της Δημοκρατίας [sic!] φαίνονται να υπερισχύουν.
Παρόλα αυτά να γνωρίζετε τούτο. Η Μονομελής Επιτροπή Διάλυσης των Πάντων [ΜΕΔΠ] είναι έτοιμη και εν λειτουργία και εάν κρίνει σκόπιμο και δόκιμο και κατόπιν ομοφώνου ψηφοφορίας των μελών της, θα επέμβει και θα κλειδώσει το νήμα τούτο, χωρίς να ερωτηθείτε.
Είναι η πρώτη, η μόνη και η τελευταία φορά, που η πλέμπα αποφασίζει σχετικά με την τύχη του νήματος τούτου.
Φροντίστε, ω πλέμπα, να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Ειδάλλως Ημείς θα ενεργήσωμεν καταλλήλως!
Φρονώ πως προτρέχετε, Κύριε.
Δεν έχουν ακόμα εκφράσει άποψη ιδρυτικά μέλη του νήματος, όπως π.χ., ο αγαπητός σε όλους μας αδελφός σας, καθώς και οι σκιώδεις υπουργοί σας.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Η προεργασία έχει ολοκληρωθεί.Φρονώ πως προτρέχετε, Κύριε.
Δεν έχουν ακόμα εκφράσει άποψη ιδρυτικά μέλη του νήματος, όπως π.χ., ο αγαπητός σε όλους μας αδελφός σας, καθώς και οι σκιώδεις υπουργοί σας.
Είσθε ο νέος Νηματοθέτης και ως θα αντιληφθείτε συντόμως, αναλαμβάνετε βαρύ φορτίο και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δια τούτο.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Η προεργασία έχει ολοκληρωθεί.
Είσθε ο νέος Νηματοθέτης και ως θα αντιληφθείτε συντόμως, αναλαμβάνετε βαρύ φορτίο και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δια τούτο.
Πρίτς!!!
Να το αναλάβω και μετά να μπαίνουν οι "Θεσμικοί φορείς" που ορίσατε, και να μου πριονίζουν το θρόνο;
Δεν σφάξανε.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Γεια χαρά, ΠΛΕΜΠΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουδείς θα πριονίζει τον θρόνον σας.Πρίτς!!!
Να το αναλάβω και μετά να μπαίνουν οι "Θεσμικοί φορείς" που ορίσατε, και να μου πριονίζουν το θρόνο;
Δεν σφάξανε.
Trust me!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Σεις δεν υπήρξατε καν ανεψιός μου. Τρισφευ δι υμάς!θα του πριονιζω τον θρονο....
Κοινώς και εις την γλώτταν της ΠΛΕΜΠΑΣ: Περαστικά!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
θα παω στην ρεσεψιονιστ και θα τα πω ΟΛΑΣεις δεν υπήρξατε καν ανεψιός μου. Τρισφευ δι υμάς!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Σεις δεν υπήρξατε καν ανεψιός μου. Τρισφευ δι υμάς!
Τα είδατε που σας τα έγραφα;;;
Αμέσως πλάκωσαν οι Δελφίνοι.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Hail!
Υπέροχο κορίτσι και διαμένει πλησίον του ξενοδοχείου και του ξηροκαρπάδικου. Σχετικώς κοντά. Ουσιαστικά απέναντι από το περίπτερο εκείνο στο πάρκο.θα παω στην ρεσεψιονιστ και θα τα πω ΟΛΑ
Φευ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4